dimitris2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Η Microsoft σήμερα ανέβασε τους δύο υποψήφιους για Final Service Pack 2 για Windows Vista και Server 2008 στο site της. Τα Service Pack έρχονται με έναν τεράστιο αριθμό αλλαγών και πολυάριθμα bugs να έχουν διορθωθεί, στα οποίο συμπεριλαμβάνονται επίσης και υποστήριξη για Blu-ray disc burning και Bluetooth 2.1, όπως επίσης και έναν ευκολότερο οδηγό setup για Wi-Fi και Windows Search 4.0. Για την server έκδοση το νέο service pack προσφέρει το Hyper-V virtualization environment ως ένα δωρεάν και πλήρως ενσωματωμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα μαζί με τις βελτιωμένες διοικητικές επιλογές (management options) και τις διάφορες σημαντικές βελτιώσεις. Όποιος βιάζεται και θέλει να κατεβάσει τα Services Pack 2 για τον υπολογιστή του, μπορεί να το κάνει εύκολα από το site της Microsoft , όπου μπορεί να βρει τα SP2 για 32x και 64x συστήματα. Να σημειώσω ότι θα πρέπει να κάνετε uninstall οποιαδήποτε beta version τρέχετε και να κάνετε install πρώτα το SP1. Τέλος να αναφέρω ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft για το πότε θα είναι έτοιμη η τελική έκδοση των SP2. Πηγή: away.gr Download: Windows Vista Service Pack 2 RC x32 -αγγλικά Download: Windows Vista Service Pack 2 RC x64 -αγγλικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 yeah right, σιγά μην πειραματιστούμε με το main OS μας να γίνουν όλα σκατά... final version πρώτα... btw κάποια φήμη για το πότε βγαίνει η τελική έκδοση?
dimitris2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 thresh απο φημες αλλο τιποτα. απο καλοκαιρι μεχρι τελη του 09 ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ωχ κατάλαβα, πλάκα θα έχει να το δούμε αφού βγουν τα Windows 7
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ωχ κατάλαβα, πλάκα θα έχει να το δούμε αφού βγουν τα Windows 7 ΛΟΛ Φανταζεσαι???Anyway πιστευω πως αφου κυκλοροφορησουν τα 7 δεν χρειαζεται πια να κανουμε λογo για vista.. TROLL/(βασικα για κανενα αλλο λειτουργικο δεν θα χρειαζεται να κανουμε λογo...!! ΛΟΛ)TROLL/
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ΛΟΛ Φανταζεσαι???Anyway πιστευω πως αφου κυκλοροφορησουν τα 7 δεν χρειαζεται πια να κανουμε λογo για vista.. TROLL/(βασικα για κανενα αλλο λειτουργικο δεν θα χρειαζεται να κανουμε λογo...!! ΛΟΛ)TROLL/ ναι θα μας τρωνε ολο τον χρονο για να τα ψιλοφερουμε στα ισια
FarCry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ΛΟΛ Φανταζεσαι???Anyway πιστευω πως αφου κυκλοροφορησουν τα 7 δεν χρειαζεται πια να κανουμε λογo για vista.. TROLL/(βασικα για κανενα αλλο λειτουργικο δεν θα χρειαζεται να κανουμε λογo...!! ΛΟΛ)TROLL/ εγω παλι δε καταλαβα γιατι πρεπει να βγει SP2 για τα vista δεδομενου οτι δε τα συμπαθει και πολυ ο κοσμος. αντε για τα XP εβγαλαν SP3 αλλα δικαιολογημενα. Εδω δεν δικαιολογειται κατι τετοιο μιας και που τα 7 ειναι κατα ποδας....
Tigran Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ με τον parsifal. Προσωπικά δοκίμασα την Beta των 7 και δεν μου άρεσαν σε σχέση με τα Vista. Οπότε, πείτε με ανώμαλο ή ότι άλλο θέλετε, αλλά πιστεύω ότι Updates και SPs θα πρέπει να συνεχίσουν να βγαίνουν για τα Vista.
FarCry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Updates να βγαίνουν ή σε χαλάνε κι αυτά... ; λαθος εκφραση. ηθελα να πω οτι πρωτη προτεραιοτητα εχουν τα 7. θα μπορουσε το SP2 να βγει μετα
disqualified Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 εγω παλι δε καταλαβα γιατι πρεπει να βγει SP2 για τα vista δεδομενου οτι δε τα συμπαθει και πολυ ο κοσμος. αντε για τα XP εβγαλαν SP3 αλλα δικαιολογημενα. Εδω δεν δικαιολογειται κατι τετοιο μιας και που τα 7 ειναι κατα ποδας.... καλα ειναι επιχειρημα αυτο? Κατσε να βγουν τα 7, και τα longhorn ηταν καποτε κατα ποδας... Ειδικα το SP3 για XP ηταν φοβερο, μερικοι τρελαθηκαν στη μπλε οθονη, ισως ηταν δικαιολογημενο απο την αποψη να ξυπνησουν ολοι και να μην εχουν λειτυοργικα οκταετιας σε νεα μηχανηματα
dhmak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιώ το SP3 των XP απ' τον Απρίλη, όπως και με το SP2 μπλέ οθόνη είχα δεί, μόνο κανα-δυό φορές όταν κάποια μνήμη τά 'χαι φτύσει ή απο αστοχία εγκατάστασης driver.
k_dinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Aς ελπίσουμε πως δεν θα εχει σχεση το SP2 των Vista με τυχον καθυστέρηση των 7. Εγω παντως ακομα με XP ειμαι, οταν βγει εκδοση Vista με ενσωματωμένο SP2 θα τα δοκιμάσω. Για τα 7 θα περιμένω και εκει το SP
XronisR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Aς ελπίσουμε πως δεν θα εχει σχεση το SP2 των Vista με τυχον καθυστέρηση των 7. Εγω παντως ακομα με XP ειμαι, οταν βγει εκδοση Vista με ενσωματωμένο SP2 θα τα δοκιμάσω. Για τα 7 θα περιμένω και εκει το SP Πιστεύω πως τα 7 θα είναι οκ και χωρίς SP αλλά Microsoft είναι αυτή,ποτέ δεν ξέρεις!!!
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιώ το SP3 των XP απ' τον Απρίλη, όπως και με το SP2 μπλέ οθόνη είχα δεί, μόνο κανα-δυό φορές όταν κάποια μνήμη τά 'χαι φτύσει ή απο αστοχία εγκατάστασης driver. εχω να δω μπλε οθονη στα vista.....απο ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις