archsatan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Aστα, αστα.- Τι ωρα είναι; - 5 και 19. - Α ενταξει. Χμμμμ, δηλαδη 1001 και 10011 λεπτα, αργησαμε!!!!!! :cry: * δεν το συζητω για τα δευτερόλεπτα γιατι δεν προλαβαινω να κανω τους υπολογισμους.. Είσαι σίγουρος....;;;
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 αυτο ειναι για μενα ρε σεις :lol: θελω ενα τετοιο!!!
teo64x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Just for the record.....Χρησιμοποιώντας το binary watch σαν icebreaker μου έχει πιάσει κουβέντα κοπέλα....κ βγήκε κ σε καλό....(if u know what i mean)..... PS 1 και είχε κ πολύ θηλυκότητα η συγκεκριμένη....και ήξερε κ τα βασικά από γλώσσες προγραμματισμού/υπολογιστές... "Έλα μωρό μου, συνδέσου με το DLL μου και κάνε με να επιστρέψω success code στο λειτουργικό... Τρέξε στα 2 GHz και κάνε με να καταλάβω τι θα πει SQL injection."
darklordvader77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 "Έλα μωρό μου, συνδέσου με το DLL μου και κάνε με να επιστρέψω success code στο λειτουργικό... Τρέξε στα 2 GHz και κάνε με να καταλάβω τι θα πει SQL injection." :lol::lol::lol: να σαι καλα!! edit:MsquitoPrincess, καλα το πας κ συ!
WordUp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 1) Στο Pull'n Bear στο Περιστέρι είχα βρει πριν λίγο καιρό πορτοφόλι που είχε απ'έξω τον περιοδικό πίνακα. 2) Κοπέλα μου'χει πει ότι της άρεσε η παρακάτω μπλούζα που φόραγα, και δεν ήξερε ούτε C, ούτε bash scripts, ούτε τι σημαίνει "trolling":mrgreen: 3) Το μωρό του real programmer;
liopyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε αφεντικό, όσα λες ενίοτε, τα πιστεύεις όντως ή τα πετάς εσκεμμένα ώστε να δημιουργήσουν το αντίστοιχο φρικαρισμένο ίμπακτ στους υπόλοιπους?Εκτός κι αν τη βρίσκεις με το mindfuck και το εφαρμόζεις με τόσο ζήλο εδώ μέσα. Seriously περιμένεις απάντηση?
FarCry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 εγω να δεις πριγκιπισα:p ειμαι ενα απιστευτο μπαζο:lol: ΡΕκτός κι αν τη βρίσκεις με το mindfuck και το εφαρμόζεις με τόσο ζήλο εδώ μέσα. Εκτός κι αν τη βρίσκεις με το brainfuck και το εφαρμόζεις με τόσο ζήλο εδώ μέσα fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.