antonis__19 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπερα φιλοι , εχω ενα προβλημα σχετικα με την αντιγραφη μεγαλων αρχειων.π.χ απο 4gb και πανω το 1.......προσπαθησα να το αντιγραψω απο το σκληρο στον εξωτερικο και δεν με επετρεποταν και επισης οταν πηγα σημερα να κατεβασω απο το utorrent μια ταινια 720p δεν με αφηνε να την αποθηκευσω στον εξωτερικο και μου εβγαζε ενα μυνημα που ελεγε: exceed filesystem size limit and cannot save properly......τι παιζει ακριβως και πως ο διορθώνω?
koulouri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πρεπει να τον κανεις format σε NTFS γιατι τωρα μαλλον ειναι σε FAT Αλλα για σιγουρα περιμενε να σου πει και κανενας expert!
mech5107 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ακριβώς αυτό...κάντον format σε ntfs, ή και convert αν θες να μην χάσεις τίποτα. Απορώ γιατί δεν έρχονται όλοι οι δίσκοι πια με ntfs...πόσοι με win98 έχουν μείνει πια και γιατί να θέλουν έναν "μεγάλο" εξωτερικό δίσκο???
nukem111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μην κανεις φορματ, απλα μετετρεψε τον σε ntfs Κανε backup καλου κακου τον εξωτερικο και τρεξε στο command prompt convert d: /fs:ntfs οπου d το γραμμα του εξωτερικου σου δισκου.
mech5107 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ε και εγώ αυτό λέω, αλλά αν είναι να κάνεις και το backup, τότε κάνε ένα format να "φρεσκαριστεί" κιόλας...
onty Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 οταν πηγα σημερα να κατεβασω απο το utorrent μια ταινια 720p δεν με αφηνε ...... Καλα εκανε και δεν σε αφηνε επειδη δεν ειναι νομιμο να κατεβαζεις ταινιες...:X:X:X
antonis__19 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω .....ολα οκ , εκανα convert σε ntfs και λυθηκε το προβλημα!!
mohic4n Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Απορώ γιατί δεν έρχονται όλοι οι δίσκοι πια με ntfs...πόσοι με win98 έχουν μείνει πια και γιατί να θέλουν έναν "μεγάλο" εξωτερικό δίσκο??? Λιγο off-topic. Αν δουλευες σε μαγαζι με ως τεχνικος δεν θα ειχες αυτη την απορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.