Προς το περιεχόμενο

Φρίκη με τον desktop!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες αγόρασα την ψύκτρα της thermalright την extreme 120 και την τοποθέτησα αλλά μόλις πήγα να τον β΄λαω μπρος δεν άναβε η οθόνη ενώ όλα μέσα στο κουτί λειτουργούσαν. Άλλαξα την κάρτα γραφικών αλλά τα ίδια, μνήμες τα ίδια πάλι!!!Είπα να αλλάξω την μητρική και τα έβαλα στην παλιά, με την stock ψύκτρα όμως, και πήγα να τον ανοίξω με ένα δοικαστικό κατσαβίδι γιατί δεν τα είχα βάλει στο κουτί και ακούστικε ένα μπιιιιιιιιπ τόσο τσιρικτά και δυνατά που μου έβγαλε τα αφτιά!!!!Σε λίγο θα πάω την μητρική στο eshop να την δούνε!!!

Πείτε και εσείς καμιά γνώμη γιατί τα έχω παίξει άμα χρειαστεί ειδικά να αγοράσω καινούρια μητρική!!!Λέτε να φταίει ο cpu???

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι σύμπτωση λες που όλα έγιναν αφ'ότου επενέβησαν τα χρυσά χεράκια σου? :P

Κάποια βλακειούλα θα έκανες...

Θα συμφωνησω...αλλα στο eshop παιξτο κινεζος 'Δεν ξερω τι εγινε, τα εκανα ολα κατα γραμμα, ειμαι τεχνικος της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και τετοια μπας κ κερδισεις την εγγυηση:P

Δημοσ.

Παίδες σίγουρα πατατιά θα έκανα άθελα μου!!!!Το πήγα αλλά όταν την είχα προτοβάλει την μητρική και επειδή το κουτί είναι μικρό σήκωσα τις 2 θύρες sata αλλά δεν πάθανε τπτ και μου είπανε ότι μπορεί και να την χάσω

Δημοσ.
χαλια τα εκανες ρε φιλε.. ψαξτο το θεμα πριν ξανακανεις τετοιες επεμβασεις

Τα έχω ξανακάνει αλλά δεν έπαθε τπτ!!!

Vatos_locos: Στην παλιά μητρική που το άκουσα τα ξανάβαλα όλα και δεν ακούστηκε τπτ αλλά δεν άνοιγε κιόλας μετά

Στο eshop μου είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης επειδή ήταν οι δύο sata σηκωμένες!!!Είναι λογικό να είναι για αυτό το λόγο εκτός εγγύησης?

όπως φαίνεται θα πάρω καινούρια, πια μου προτείνεται?Την ίδια ή την MSI P45 Platinum?

Έχουν κάποια διαφορά πλην της firewire ,esata και optical?

Δημοσ.

Στο eshop μου είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης επειδή ήταν οι δύο sata σηκωμένες!!!Είναι λογικό να είναι για αυτό το λόγο εκτός εγγύησης?

Ναι, αφου σκαλιζες την μητρικη και ηταν δικο σου σφαλμα το ''βγαλσιμο'' των βυσματων...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις χάσει την εγγύηση λόγω πειράγματος (λογικό αυτό), δεν θεωρείται πως σου παρέχουν υπηρεσία με το να ελέγξουν τη μητρική? Άρα λογικά δεν θα πρέπει να πληρώσεις και για τον τεχνικό έλεγχο μετά? Το ρώτησες?

Δημοσ.

Δεν τις έβγαλα, απλά σηκωθηκαν λιγο!Δεν ειχα προβλημα ουτε δευτερολεπτο!

Μου την δώσανε πίσω χωρίς τεχνικό έλεγχο λόγω του ότι ήταν χωρίς εγγύηση!!!

Δημοσ.

Πρώτο λάθος

Καλά φίλε μου και εσύ πήγες να αλλάξεις την ψήκτρα με το κύκλωμα στην τάση !!!

Δεύτερο λάθος

Μπορεί και μην ήταν τίποτα και να σου στοιχήσει μια μητρική αφού δεν έχεις οθόνη κοιτάζεις την κάρτα

Τρίτο λάθος

Έπρεπε να την ψάξεις καλύτερα προτού την πας πίσω γνωρίζοντας ότι έχεις μετακινήσει τις θήρες sata

Καλά γράφουν τα παιδιά παραπάνω (ψαχτην λίγο προτού κάνεις αυτές τις ενέργειες )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...