koniarisgiorgos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό το λάπτοπ μου έχει αρχίσει να πιάνει υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά κοντά στο σημείο που είναι η κάρτα γραφικών. Μια απο αυτές τις μέρες θα το πάω για ένα τσεκ γιατί νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. :cry: Παρόλα αυτά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ψύκτρα για λάπτοπ (όχι αναγκαστικά στην Ελλάδα) που αντί να έχει αυτά τα κλασικά ανεμιστηράκια να δουλεύει σαν air condition, να βγάζει δηλαδή κρύο αέρα. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα έκανε καλύτερη δουλειά από τις παραδοσιακές ψύκτρες. Περιμένω τα σχόλια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :devil:
carib Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον ψύκτρα. Αν καθαρίζεις τακτικά (κάθε ένα χρόνο περίπου) την ψύκτρα που έχει ο υπολογιστής δε θα ανεβάζει θερμοκρασία. Για να καθαριστεί πρέπει όμως να λυθεί τελείως. όχι απλα να φυσίξεις την ψύκτρα από έξω.... Ποιό είναι το μοντέλο του υπολογιστή σου? Δεν χρειάζεται καμία επιπλέον ψύκτρα. Αν καθαρίζεις τακτικά (κάθε ένα χρόνο περίπου) την ψύκτρα που έχει ο υπολογιστής δε θα ανεβάζει θερμοκρασία. Για να καθαριστεί πρέπει όμως να λυθεί τελείως. όχι απλα να φυσίξεις την ψύκτρα από έξω.... Ποιό είναι το μοντέλο του υπολογιστή σου? Αν είναι κανένα Pavilion DV τότε καλύτερα να βιαστείς....
koniarisgiorgos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ένας turbo x είναι δν ξέρω ακριβώς. Την ψύκτρα την έχω καθαρίσει πολύ πρόσφατα καλα (με μπατονετα ;)). Το θέμα είναι ότι έχει πάνω την gforce 8600 και είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται. Όπως προανέφερα μπορεί να έχει πρόβλημα και η κάρτα οπότε το πράγμα γίνεται χειρότερο. Θέλω να βρω μια τέτοια ψύκτρα επειδή το χρησιμοποιώ και για ελαφρύ gaming και έχω ακούσει ότι τα turbo x δν έχουν και την καλύτερη ροή αέρα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Tnx για τις συμβουλές πάντος.
carib Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι υπάρχουν μερικά Turbo-X που δεν έχουν συνδεδεμένη την ψύκρα της κάρτας γραφικών με το ενεργητικό σύστημα ψήξης του υπολογιστή και μετά από 2 χρόνα αρχίζουν τα προβλήματα.Η ψύκτρα αυτη βρίσκεται στο κέντρο, από κάτω....Κάποια βάση που έχει εκεί ανεμιστηράκι ίσως να βοηθήσει...
koniarisgiorgos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δν ξέρει κανείς αν υπάρχει ψύκτρα που να βγάζει κρύο αέρα? Plz. Help!!!:cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.