Blondeamon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το γνωστό με τα banners , έχω το joomla και έχω χρησιμοποιήσει το yoogallery module για να έχω πολλά banners περιστρεφόμενα στο logo μου. Όμως ανάλογα με την οθόνη του καθένα , με την επιλογή για πλάτος που επιλέγει πάνω πάνω κλπ χαλάει και η όχη. Δηλαδη δεν ειναι δυναμικό το πλάτος και ύψος ώστε να φαίνεται πάντα το ίδιο λλά η εικόνα είναι σταθερή και έχει άσχημο αποτέλεσμα. http://icsd-linux.samos.aegean.gr/alumni/ Ιδού και το site...αν μπορεί κάποιος να πέι καμια ιδέα θα ήμουν πολύ ευγνώμων
alchemist125 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Λογικά είναι πρόβλημα του module. Ψάξε μέσα στα αρχεία του ή ψάξε στο net αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο module. Αν θες πόσταρε τον κώδικα μήπως μπορέσει να βοηθήσει κάποιος..
Blondeamon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Παιδιά δεν ητανε τπτ δύσκολο τελικά , το ίδιο το template τα προσαρμόζει όλα αυτόματα. Απλά εκανα resize ολα τα images στο μεγεθος του logo (960x80) και μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.