Προς το περιεχόμενο

coraline

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει το coraline στις αιθουσες γιατι απ οτι ξερω ηταν να βγει αυτη τη βδομαδα και τελικα δεν βγηκε!!:rolleyes:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέθαμα μεν...

Αλλα το είδα χθές το βράδυ.

Ωραία ταινιούλα σε tim burtonίστικους ρυθμούς (παρόλο που δεν είναι του ιδίου(άσχετα με το τι θέλει να λέει το διαφημιστικό στον κινηματογράφο)).

Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει για σινεμά.. Μάλλον καθόλου. Μια wannabe μαύρη ιστορία η οποία όμως χαζοχαρουμενίζει σε φάσεις. Δεν τρελάθηκα ιδιαιτέρως.

Ανορεξικό κοριτσάκι με γονείς που το γράφουν, φαντάζεται(; ) έναν υπέροχο κόσμο τον οποίο και επισκέπτεται συχνά. Δεν είναι όλα όμως τόσο ρόδινα.. Ψόφια ατμόσφαιρα. Περίεργοι ανορεξικοί χαρακτήρες και άπειρα μαύρα κλισέ.

Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους burtonικές ταινίες δώστε κάτι παραπάνω για να το τιμήσετε στο σινεμά. Αλλα μόνο τότε. Αξίζει σίγουρα για dvd ή κατέβασμα μια οποιαδήποτε νύχτα. ΟΧΙ ταινιούλα για παιδάκια (μαλακωδώς στην χθεσινή παράσταση των 00:00 είχε γονείς με παιδάκια under 10), όχι και για μεγάλους που βαριούνται εύκολα.

Enjoy.

Δημοσ.

Την είδα και εγώ την Coraline, πριν απο κανα 3 μέρες. Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο απο πάνω. Αξίζει για dvd η dl, και σίγουρα δεν είναι για παιδιά...

Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Μ'άρεσε μπορώ να πω η ταινία, αλλα εγώ ετσι κ αλλίως είμαι φαν του Burton. *(Οπως είπε και ο klainmaingr, ΔΕΝ είναι του Burton, άλλα θυμίζει πολύ)*

Δημοσ.

Δε χρειαζεται ο Selick να συγκρινεται με τον Burton . Μαζι σπουδασαν, χρονια φιλοι, αυτοσ ειναι ο σκηνοθετης των nightmare before christmas και του james and the giantpech οπου ο burton ηταν παραγωγος και σεναριογραφος...Δεν burton-ιζει. Αλλωστε αυτος ειναι που δημιουργησε τη πρωτη stop-motion animation movie σε real dimension ( coraline γαρ )B)

Δημοσ.

Την είδα και στο σινεμά, την είδα και στο σπίτι. Αρκετά καλή θα έλεγα. Οπτικά ειδικά είναι σχεδόν αριστούργημα. Ο σκηνοθέτης είναι αυτός που σκηνοθέτησε το The Nightmare Before Christmas, εξού και η αναφορά στον Tim Burton ο οποίος όμως όπως ειπώθηκε δεν έχει καμία σχέση.

Δημοσ.

Η ταινία "Coraline" βασίστηκε στο βιβλίο "Το Σπίτι στην Ομίχλη" του Neil Gaiman (Sandman, Dream Hunters etc). Προσωπικά διάβασα το βιβλίο πριν 2 χρόνια (περίπου) και μου άρεσε πάρα πολύ. Η ταινία μου άρεσε, μένει πιστή στο βιβλίο, αλλά σίγουρα δεν είναι για παιδάκια. Πήρα μαζί μου και μια φίλη που δεν έχει ιδέα από Gaiman κτλ και της άρεσε, μάλιστα μου είπε ότι η ταινία έχει κάποια μηνύματα να περάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...