Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα Λιστας Icq(Αρκετα επειγον θα ελεγα!)

psyduck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εχωψ την εκδοση 2000b ICQ.<BR>Και ειχα διαβασει εδω οτι αν αντιγραψεις το φακελο 2000b(Υπαρχει στο φακελο οπου ειναι εγκατεσημενο το ICQ) καπου αλλου(backup)<BR>και μετα τον αντικαταστησεις με αυτον του ICQ επανερχεταιο εγγεγραμενος χρηστης και η λιστα του.<BR>Το εκανα και εγω αυτο μετα το format αλλα το<BR>προγραμμα παλι μου λεει να βαλω UIN kai κωδικο μου και δεν βρισκει τη λιστα<BR>Δοκιμασα και το DBConverter αλλα τιποτα.<P>Μπορει καποιος να βοηθησει για το πως να επαναφερω τη λιστα μου.<BR>Εχω το φακελο 2000b Που εχει αρχεια μεσα για 2 χρηστες icq και λιστες τους και το αρχειο μηνυματων.<BR>Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Dystyxos dne mporeisna kaneis tpt apolitos giati eprepe na kratiseis olo ton fakelo tou ICQ (ego ayto kano giati tin eixa patisei ki ego prin apo 2 xronia...) O kathenas mou elege to konto tou kai to makri tou. Kratusa loipon olon ton fakelo kai apo tote den eixa xana tetoio provlima!<P>Episeis prepei na sou po pos an katevaseis to kenourio ICQ 2001a tha deis pos exei tin exis idiotita: mporei kai sozei kat'epilogin tin contact list kai mporeis na tin steileis kai se allous users ena to theliseis, alla mporei kai na kratisei tin lista sou on line kai an mpeis apo ena allo pc na mporeis na exeis tin lista sou panta!<P>Ayta... smile.gif" border="0 grin.gif" border="0 smile.gif" border="0 grin.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Η σωστή διαδικασία<P>1) Backup to 2000b folder<BR>2) Σβήνουμε ότι θέλουμε, κανουμε φορματ κλπ<BR>3) Εγκαθιστούμε το ICQ<BR>4) Εγγραφόμαστε σαν existing users<BR>5) Κλεινουμε το ICQ, αντιγράφουμε το backup στο 2000b folder<BR>6) Aνοίγουμε το ICQ και είμαστε ΟΚ.

Δημοσ.

Δοκιμασα και τους 2 τροπους που προτεινουν οι 2 φιλοι μας αλλα δεν τα καταφερα.<BR>Κατεβαζω τη νεα εκδοση του ICQ 2001 και θα παιδευτω και με αυτην.<P>Σας ευχαριστω και τους 3 που ασχοληθηκατε.<P> tongue.gif" border="0

Δημοσ.
smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <BR>Τα καταφερα!!!<BR>Η λυση μου βρεθηκε στο προγραμμα ICQr.<P>Ο φακελος που ειχα σωσει ειχε μεσα ενα αρχειο με καταληξη *.dat.Το προγραμμα<BR>διαβαζει αυτο το αρχειο και σου βγαζει <BR>τα δικα σου στοιχεια(!) και τα στοιχεια διαφορων που ειχες στη λιστα σου(!).Μεσα <BR>και στα στοιχεια που δινει ειναι και ο αριθμος ICQ καθε χρηστη.Ετσι επανεφερα τη λιστα μου χειροκινητα. grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <P>Μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω:<BR> <A HREF="http://www.headstrong.de/" TARGET=_blank>http://www.headstrong.de/</A>
Δημοσ.

Xm...blepw oti oloi exete thn tash na kanete th zwh sas dyskolh...lol<P>katebazete apo to site ths Mirabilis to ICQrescue kai exete thn lista sas opoiadhpote stigmh thn zhthsete poly apla kai poly eykola....<P>to trexete gia na krathsete to backup sas...swzete kapou to directory pou dhmiourgei to programma...kanete oti goustarete meta (format...reinstall...oti thelete) egkathistate to ICq kai meta ksanatrexete to ICQrescue...sthn synexeia to programma sas zhtaei ton katalogo pou eixe ftiaksei ...tou dixnete pou einai kai meta auto kanei ta ypoloipa...kai bouala...exete thn lista sas.<P>Afou h Mirabilis exei merimnhsei gia olous tous ICQ users giati na kanoume thn zwh mas dyskolh?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...