Προς το περιεχόμενο

Γλυκιά Θεσσαλονίκη :)

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Bασικά, τα τελευταία χρόνια, έχει χαλάσει λίγο ο Τερκενλής. Το τσουρέκι του παλιά θυμάμαι, το τρωγαμε και παθαίναμε κρίση πανικού.... Τώρα όσες φορές έχω πάρει ή μπαγιάτικο ήταν ή σκληρό σαν μάρμαρο...

Λογικό μου ακούγεται,γιατί από την οικονομική ύφεση δε γλίτωσαν ούτε οι πλούσιοι πελάτες του που του έκαναν κατανάλωση,και επόμενο είναι να πουλάει τα μπαγιάτικα.Παλιότερα δε θα του έμεναν μπορεί ακόμα κ να τα πετούσε.

Σωστή τακτική;Όχι βέβαια,γιατί χαλάει το όνομά του και παραμένει κ ακριβός.

Έναν φούρναρη που μοιάζει με τον Οτσαλάν κ με μαγαζί δεκατετίας '70 φτιάχνει κάτι ωραία τυλιχτά κ κρουασάν με γέμιση σοκολάτα,είναι πάνω στην εγνατία,κοντά στον φόλα μπουγάτσα ο Ζήσης.Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Μετράνε αυτά που φτιάχνειB)

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έναν φούρναρη που μοιάζει με τον Οτσαλάν κ με μαγαζί δεκατετίας '70 φτιάχνει κάτι ωραία τυλιχτά κ κρουασάν με γέμιση σοκολάτα,είναι πάνω στην εγνατία,κοντά στον φόλα μπουγάτσα ο Ζήσης.Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Μετράνε αυτά που φτιάχνειB)

Αν είναι ένα που φτιάχνει και τσουρεκάκια και δεν τον πολυπιάνει το μάτι σου, έχω πάρει τσοθρέκι μια φορά και ήταν αρκετά καλό

Δημοσ.
Αν είναι ένα που φτιάχνει και τσουρεκάκια και δεν τον πολυπιάνει το μάτι σου, έχω πάρει τσοθρέκι μια φορά και ήταν αρκετά καλό

Μάλλον για τον ίδιο λέμε.Πρέπει να ξέρεις που είναι για να τον βρείς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...