kosmasgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλή φάση Χορταίνεις με ένα απο ότι βλέπω. Μέσα τι έχει γύρο ?
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέσα έχει doner(~= γύρος), αρνίσιο ή κοτόπουλο. Όχι άλλα άσχετα, εδώ μιλάνε για γλυκά.
slipknot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Οι μουσταρδοκέτσαπ του χωριού μας είναι προαιρετικό περιεχόμενο.Τα γιαούρτια και τζατζίκια δεν είναι απαραίτητα μαλακίες, είναι υποκειμενικό το θέμα. Η μαλακία είναι να είναι default συστατικό στο με απόλα, αυτά είναι σαλάτες και μπαίνουν extra. Δεν είμαστε άμπαλοι, άφραγκοι είμαστε αλλά γουστάρουμε πιο πολύ απο τους φραγκάτους φλώρους του θείου με το σερβίτσιο από κούπες. Μήπως διαλύεις και αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες; Τώρα που σε βλέπω, υπάρχει κι άλλος τρόπος να πάρεις βαθμούς στα επιφανειακά ε. Πλάκωσε τον καθηγητή, δάγκωσε του τον λαιμό με ή χωρίς τζατζίκι κλπ.
nickarmy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 με μια μπουγάτσα μια χαρας ξεκινας το πρωί τί να πουν οι αμερικάνοι (οι ποιο πολυ τρωνε τον απαγκα, απο ντοκιμαντερ το εχω ακουσει αρα δεν ειμαι και σιγουρος) σλιπκ μην τη πειράζεις .... αα γιατι δεν ρωταςκανα παλιο καθηγητη φροντ.
slipknot Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ nickarmy, πρέπει να σου βάλουν custom τίτλο "Mr. Mindfuck". Τι να πρωτοσχολιάσω... θα μείνω στο "το έχω ακούσει από ντοκιμαντέρ". Τέλος πάντων, είμαστε και offtopic.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τερκενλής αν τα πετύχεις φρέσκα έχει καυλιδερά κουρκουμπίνια.Τα έτρωγε μια πρώην και τα τιμούσα αραιά κ που.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Κουρκουμπίνια Χατζή FTW από εμένα. Θα το έχω στα υπόψιν.Ευχαριστίες.
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τα κουρκουμπίνια έχουν πολύλάδι. Όταν σκέφτομαι σιροπιαστά, πάω με τη μία στο χανούμ μπουρέκ ή/και στο γαλακτομπούρεκο Χατζή. Απλά δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και η τιμή τους. Σαν να το'χουν παραξηλώσει κομματάκι. Όσο για τον Τερκενλή, έχει πολύ καλή τούρτα/πάστα κροκάν. Δοκιμάστε αβίαστα.
angmar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το έχω στα υπόψιν.Ευχαριστίες. Παρομοίως, έχω ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο γλύκισμα και ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει του Τερκενλή. Πράγμα ασυγχώρητο, το οποίο όμως θα διορθώσω σύντομα.
Jim_Ral Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Απορώ πως δεν έχετε αναφέρει τον Θέμη στην Καλαμαριά με τα παγωτά του. Εδώ εγώ, που δεν μου αρέσουν τα γλυκά, 5-6 το καλοκαίρι τα χτυπάω ΠΑΝΤΑ !
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 To da vinci στην ναυαρίνου με τα παγωτά αναφέρθηκε?
Garnele Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιο είναι, αυτό που βαράει σκυλάδικα ή εκείνο δίπλα στο φερστ με τους γαμώτουςκαφέδες και τις μπισκοτόκρεμες;
kosmasgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παρομοίως, έχω ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο γλύκισμα και ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει του Τερκενλή. Πράγμα ασυγχώρητο, το οποίο όμως θα διορθώσω σύντομα. Ωραίος ο Τερκενλής αλλά προσωπικά τα γλυκίσματα του δεν είναι καλύτερα απο άλλα ζαχαροπλαστεία Προσωπικά πιστεύω το Plaisir είναι καλύτερο στα γλυκά. Τερκενλής έχει το καλύτερο τσουρέκι σε όλες τις παραλλαγές του
we_will_rise Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίος ο Τερκενλής αλλά προσωπικά τα γλυκίσματα του δεν είναι καλύτερα απο άλλα ζαχαροπλαστεία Προσωπικά πιστεύω το Plaisir είναι καλύτερο στα γλυκά. Τερκενλής έχει το καλύτερο τσουρέκι σε όλες τις παραλλαγές του Bασικά, τα τελευταία χρόνια, έχει χαλάσει λίγο ο Τερκενλής. Το τσουρέκι του παλιά θυμάμαι, το τρωγαμε και παθαίναμε κρίση πανικού.... Τώρα όσες φορές έχω πάρει ή μπαγιάτικο ήταν ή σκληρό σαν μάρμαρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.