Προς το περιεχόμενο

Γλυκιά Θεσσαλονίκη :)

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι μουσταρδοκέτσαπ του χωριού μας είναι προαιρετικό περιεχόμενο.

Τα γιαούρτια και τζατζίκια δεν είναι απαραίτητα μαλακίες, είναι υποκειμενικό το θέμα.

Η μαλακία είναι να είναι default συστατικό στο με απόλα, αυτά είναι σαλάτες και μπαίνουν extra.

Δεν είμαστε άμπαλοι, άφραγκοι είμαστε αλλά γουστάρουμε πιο πολύ απο τους φραγκάτους φλώρους του θείου με το σερβίτσιο από κούπες.

Μήπως διαλύεις και αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες;

Τώρα που σε βλέπω, υπάρχει κι άλλος τρόπος να πάρεις βαθμούς στα επιφανειακά ε. Πλάκωσε τον καθηγητή, δάγκωσε του τον λαιμό με ή χωρίς τζατζίκι κλπ.

Δημοσ.

με μια μπουγάτσα μια χαρας ξεκινας το πρωί τί να πουν οι αμερικάνοι (οι ποιο πολυ τρωνε τον απαγκα, απο ντοκιμαντερ το εχω ακουσει αρα δεν ειμαι και σιγουρος)

σλιπκ μην τη πειράζεις .... αα γιατι δεν ρωταςκανα παλιο καθηγητη φροντ.

Δημοσ.

Ρε συ nickarmy, πρέπει να σου βάλουν custom τίτλο "Mr. Mindfuck". Τι να πρωτοσχολιάσω... θα μείνω στο "το έχω ακούσει από ντοκιμαντέρ".

Τέλος πάντων, είμαστε και offtopic.

Δημοσ.

Ο τερκενλής αν τα πετύχεις φρέσκα έχει καυλιδερά κουρκουμπίνια.Τα έτρωγε μια πρώην και τα τιμούσα αραιά κ που.

Δημοσ.

Τα κουρκουμπίνια έχουν πολύλάδι. Όταν σκέφτομαι σιροπιαστά, πάω με τη μία στο χανούμ μπουρέκ ή/και στο γαλακτομπούρεκο Χατζή. Απλά δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και η τιμή τους. Σαν να το'χουν παραξηλώσει κομματάκι.

Όσο για τον Τερκενλή, έχει πολύ καλή τούρτα/πάστα κροκάν. Δοκιμάστε αβίαστα.

Δημοσ.
Θα το έχω στα υπόψιν.Ευχαριστίες.

Παρομοίως, έχω ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο γλύκισμα και ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει του Τερκενλή. Πράγμα ασυγχώρητο, το οποίο όμως θα διορθώσω σύντομα.

Δημοσ.

Απορώ πως δεν έχετε αναφέρει τον Θέμη στην Καλαμαριά με τα παγωτά του. Εδώ εγώ, που δεν μου αρέσουν τα γλυκά, 5-6 το καλοκαίρι τα χτυπάω ΠΑΝΤΑ !

Δημοσ.

Ποιο είναι, αυτό που βαράει σκυλάδικα ή εκείνο δίπλα στο φερστ με τους γαμώτουςκαφέδες και τις μπισκοτόκρεμες;

Δημοσ.
Παρομοίως, έχω ένα κόλλημα με το συγκεκριμένο γλύκισμα και ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει του Τερκενλή. Πράγμα ασυγχώρητο, το οποίο όμως θα διορθώσω σύντομα.

Ωραίος ο Τερκενλής αλλά προσωπικά τα γλυκίσματα του δεν είναι καλύτερα απο άλλα ζαχαροπλαστεία ;) Προσωπικά πιστεύω το Plaisir είναι καλύτερο στα γλυκά. Τερκενλής έχει το καλύτερο τσουρέκι σε όλες τις παραλλαγές του :o

Δημοσ.
Ωραίος ο Τερκενλής αλλά προσωπικά τα γλυκίσματα του δεν είναι καλύτερα απο άλλα ζαχαροπλαστεία ;) Προσωπικά πιστεύω το Plaisir είναι καλύτερο στα γλυκά. Τερκενλής έχει το καλύτερο τσουρέκι σε όλες τις παραλλαγές του :o

Bασικά, τα τελευταία χρόνια, έχει χαλάσει λίγο ο Τερκενλής. Το τσουρέκι του παλιά θυμάμαι, το τρωγαμε και παθαίναμε κρίση πανικού.... Τώρα όσες φορές έχω πάρει ή μπαγιάτικο ήταν ή σκληρό σαν μάρμαρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...