Προς το περιεχόμενο

Γλυκιά Θεσσαλονίκη :)

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επίσης για σιροπιαστά και τέτοια (εκτός από το χατζή) αρέσει πολύ και ο γαλυφιανάκης, ο οποίος είναι κάπου στη σβώλου.

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Thanx μιας και με έβγαλες από την υποχρέωση να κάνω 1 βαρετό επεξηγηματικό ποστ για να ορίσω το +00.

Για την ακρίβεια, θα το βρείτε Σβώλου με στενάκι που έχει/είχε το μαγαζάκι/καρότσα ο μπάρμπας που πουλούσε no name cdr με το κιλό στην ξεφτίλα - όνομα οδού δεν θυμάμαι.

Να πάτε όλοι και ειδικά εσύ και να μην υιοθετείς έτσι απλά την γνώμη κάθε αστοιχείωτου=ρ

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Thanx μιας και με έβγαλες από την υποχρέωση να κάνω 1 βαρετό επεξηγηματικό ποστ για να ορίσω το +00.

Για την ακρίβεια, θα το βρείτε Σβώλου με στενάκι που έχει/είχε το μαγαζάκι/καρότσα ο μπάρμπας που πουλούσε no name cdr με το κιλό στην ξεφτίλα - όνομα οδού δεν θυμάμαι.

Να πάτε όλοι και ειδικά εσύ και να μην υιοθετείς έτσι απλά την γνώμη κάθε αστοιχείωτου=ρ

O μπάρμπας που λές λεγόταν Ούτσος.Ένας καμένος φίλος είχε αγοράζει μια οθόνη CRT 13,5" από αυτόν.

Δημοσ.
O μπάρμπας που λές λεγόταν Ούτσος.Ένας καμένος φίλος είχε αγοράζει μια οθόνη CRT 13,5" από αυτόν.

Ο μπάρμπας αυτός λέγεται Σούτσος. Όχι Ούτσος. Ούτε Πούτσος :lol: . Και είναι ΘΕΟΣ. Παλιά είχε κανονικό μαγαζί πάνω στην εγνατία, λίγο μετά το στενάκι που είναι τώρα (προς την καμάρα). Πουλούσε και δίσκους (βινύλια), τα οποία είχε χύμα. Με ανασκαφή μπορούσες να βρεις θησαυρούς. Εγώ είχα φάει ένα πρωινό ψάχνοντας, και τελικά σήκωσα αυθεντικές εκδόσεις των πρώτων 6-7 δίσκων motorhead, βινύλια πάντα, και κάτι παλαβά σιγκλάκια.

Επίσης, ο Σούτσος είχε κασσέτες tdk με 120 παλιές δραχμούλες (!!!), πολύ βολικές, γράφαμε τα demo μας σε αυτές.

Τέλος, ο Σούτσος ήταν ο μόνος από μια γαμούπολη 1.000.000 κόσμου, που είχε κάνει μήνυση κατ' αγνώστων όταν κάηκε το Σέιχ-Σου, ένα καλοκαίρι, δεν θυμάμαι ακριβώς χρονιά, 1997 ίσως, κάπου εκεί...

Σόρρυ για το οφτόπικ...

Δημοσ.

offtopic

Ο μπάρμπας αυτός λέγεται Σούτσος. Όχι Ούτσος. Ούτε Πούτσος :lol: . Και είναι ΘΕΟΣ. Παλιά είχε κανονικό μαγαζί πάνω στην εγνατία, λίγο μετά το στενάκι που είναι τώρα (προς την καμάρα). Πουλούσε και δίσκους (βινύλια), τα οποία είχε χύμα. Με ανασκαφή μπορούσες να βρεις θησαυρούς. Εγώ είχα φάει ένα πρωινό ψάχνοντας, και τελικά σήκωσα αυθεντικές εκδόσεις των πρώτων 6-7 δίσκων motorhead, βινύλια πάντα, και κάτι παλαβά σιγκλάκια.

Επίσης, ο Σούτσος είχε κασσέτες tdk με 120 παλιές δραχμούλες (!!!), πολύ βολικές, γράφαμε τα demo μας σε αυτές.

Τέλος, ο Σούτσος ήταν ο μόνος από μια γαμούπολη 1.000.000 κόσμου, που είχε κάνει μήνυση κατ' αγνώστων όταν κάηκε το Σέιχ-Σου, ένα καλοκαίρι, δεν θυμάμαι ακριβώς χρονιά, 1997 ίσως, κάπου εκεί...

Σόρρυ για το οφτόπικ...

Μα δεν τον κατηγόρησα το μπάρμπα.Το ήξερα οτι τον λένε Σούτσο αλλά ήθελα να κάνω πλάκα με το όνομα γιατί στην πινακίδα που είχε στην αποθήκη απο πίσω του έλειπε το "Σ" και φαινόταν μόνο το "ΟΥΤΣΟΣ".Παλιότερα είχα αγοράσει κι εγώ 50δα cd όχι no-name αλλά verbatim τα οποία ήταν αυθεντικά σε σχέση με αυτά που πουλούσε ο extras παρακάτω τα μαϊμού με τα θολά γράμματα και τους οτι να ναι κωδικούς...B) Λίγο κακό που μίλησα στον αόριστο πριν,ζωή να έχει ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Γιατί παρελθοντικοί χρόνοι; Τώρα δεν υπάρχει πιά;

Τον θυμάμαι κι εγώ, μορφέας. Γατιά πάνω στις στίβες τα σιντί κι έτσι, ένα παμπάλαιο πισί με μπλέ οθόνη ανοιχτό έξω στο πεζοδρόμιο (απορώ τι έγραφε εκεί) και νομίζω είχε κι ένα παπαγάλο ή κάποιο άλλο ζώο;

Δημοσ.
Γιατί παρελθοντικοί χρόνοι; Τώρα δεν υπάρχει πιά;

Τον θυμάμαι κι εγώ, μορφέας. Γατιά πάνω στις στίβες τα σιντί κι έτσι, ένα παμπάλαιο πισί με μπλέ οθόνη ανοιχτό έξω στο πεζοδρόμιο (απορώ τι έγραφε εκεί) και νομίζω είχε κι ένα παπαγάλο ή κάποιο άλλο ζώο;

Έχει φύγει απο κεί γιατί άνοιξε μαγαζί κάποιος στην αποθήκη που είχε.Νομίζω πως μια φορά τον πήρε το μάτι μου να είναι πίσω από τον ένα γκισέ του καινούριου καταστήματος να διαβάζει κάτι cakes με cd,μπορεί να είναι και συγγενής του αυτός που έχει το μαγαζί.Στον υπολογιστή κάτι έκανε με το excel ήταν ένας pentium II με 160 ΜΒ RAM, το θυμάμαι γιατί σε αυτόν δοκίμασε την οθόνη ο καμένος φίλος μου,και ο γέροντας του είπε χαρακτηριστικά "Κρύσταλλο δείχνει!" όντως καθαρή η εικόνα αλλά ρυθμός ανανέωσης 60hz:shock:.15 ευρώ χαρούμενη αγορά! Θα πάω να ψωνίσω στο μαγαζί CD και κανα φθηνό ποντίκι να μάθω για τον παππού :-)

Δημοσ.

Αν και λατρης των χειροποιητων γλυκων, τρωω σπανιοτατα απο εξω γιατι δε μου αρεσει ποτε και τιποτα.

Μετα απο πολλα χρονια δοκιμων θελω να υποβαλλω τα σεβη μου σε δυο μαγαζια:

- "Ηλιος"- Αντιγονιδων. Ολα οσα εχει εκει μεσα ειναι τελεια αλλα εκει που υποκλινομαι ειναι στα τριγωνακια.

- "Αγαπητος"(τσιμισκη και σταση ιασωνιδου στην εγνατια). Δε μου αρεσει τιποτα παρα μονο ενα μικρο αριστουργημα που λεγεται Μαρκησια(παστα σοκολατας, πλεον κυκλοφορει και σε κουτακια στον Μασουτη).

Δημοσ.
μια που αναφερθηκε, το habanera απο τιμες τι λεει? γιατι θελω απο καιρο να παω αλλα ψιλοκολαω μηπως δεν μου αρεσει το φαγητο και μου τον ποιασουν κι ολας. αν ξερει καποιος ποσο περιπου βγαινει το ατομο θα βοηθουσε.

Πηγα πριν 2 περιπου χρονια. Ο ορος 'ethnic' σαν κουζινα γενικα δεν υφιστατε απο οτι ξερω παγκοσμιως, απλα ειναι μια καλυψη για εναν αχταρμα γευσεων που εχουν καποια ελληνικα εστιατορια (κυριως Ισπανο-Βραζιλιανικο- Καραιβικης φυσης). Οπως και σε ολα τα υπολοιπα και σε αυτο δεν καταλαβα τι χωρας ειναι το φαγητο, εχει καποια δειγματα καραιβικης, καποια πιο λατινο-αμερικανικα...

Το τελικο μου πορισμα ηταν οτι προσφερει καποιες περιεργες γευσεις αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο σε ποιοτητα. Κατι σαν τα κινεζικα της Θεσσαλονικης. Οπου και να φας θα πεις ΟΚ, ετσι και φας πουθενα εξωτερικο κινεζικο λες δεν ξανατρωω στην Θεσσαλονικη.

Εχουν παντως αρκετα ωραια coctail. Απο τιμες δεν ειναι φθηνο, οπως συνιθιζετε σε τετοια 'ψαγμενα' μαγαζια. Απο οτι θυμαμαι ειχαμε πληρωσει 150 ευρω περιπου 4 ατομα, αλλα παραγγειλαμε αρκετα.

Επι του θεματος, τριγωνα Ελλενιδη ειναι παρα πολυ καλα αν δεν εχουν αναφερθει.

Δημοσ.

O Eλενίδης ειναι στο Πανοραμα και Ανοιξε ενα παραρτημα στην Ανθεων νομιζω στο πανόραμα είναι ενα πολυ μικρο μαγαζακι γωνιακό που πουλάει μόνο τρίγωνα και 2-3 αλλα γλυκα. Τα τριγωνα τα γεμίζουν εκείνη την ωρα. http://www.elenidis.gr/files/main.htm

Δημοσ.

Γύρος Γιώτης στην Μπότσαρη. Ο καλύτερος στην Θεσσαλονίκη κατά την γνώμη μου, οπότε και στην Ελλάδα.

(Ως γύρο για τους φίλους εκ νότου εννοώ το είδος κρέατος που μπαίνει μέσα στην πίτα και όχι γενικά την κάθε πίτα και με άλλα περιεχόμενα, γιατί υπάρχει μια διαφορά στην ορολογία από όσο ξέρω)

Δημοσ.
Φτου πανόραμα μακριά πέφτει :(. Ευχαριστώ πάντως.

Eχει και στην Γεωργίου Παπανδρέου 6 (δεν ξέρψ που ειναι :P). Αξιζει μια βολτα μιλάμε για το καλυτερο τριγωνο του γαλαξια. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...