klainmaingr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εμένα γενικά δεν μου αρέσουν τα τρίγωνα και μου είναι αδιάφορα.. Όμως... Τρομερό παγωτό στο plaisir/ble/fregio... Όλα τα λεφτά! Πάστες απο τον Αλεξούδα.. Και κουλουράκια/τάρτες κτλ απο την "εστία". Ανάθεμα σας τώρα θα πάω να ψάχνω σοκολατοειδή παντού...
Sellers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τρομερό παγωτό στο plaisir Μια φορά μπήκα μέσα να ρωτήσω αν είχαν παγωτό φράουλα και με χρεώσαν. Πολύ κωλοπιασάρικο το γ@μημ#νο...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 To blue στη εγνατία δε το πάω μία γιατί έχει όλο περίεργα παγωτά,πανάκριβα και ακόμα οι παγωτοθήκες είναι αδιάφανες και πρέπει να τα ρωτάς ένα ένα.Προτιμάω τα παγωτα του Αγαπητού αποφεύγοντας κ παλι το μαγαζί που έχει στην εγνατία λόγω χάλια εξυπηρέτησης.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το μλου όμως εχει απίστευτο προφ-ιτερόλ!!! Πανακριβο αλλά απίστευτο! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!
Garnele Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Α. Τώρα που λέτε για προφιτερόλ. Το μαρασκίνο έχει επίσης καταπληκτικό προφιτερόλ και ακόμη καταπληκτικότερη τάρτα βύσσινο και παγωτό μαρασκίνο. Κάποτε θα πουλούσα την ψυχή μου για τάρτα βύσσινο. Μετά βρήκα το Νεντίμ =ρ
angmar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Να αναφέρω κι εγώ ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά, έιναι τα "βραχάκια" όπως τα λένε αυτοί, κατά κόσμον ανώμαλα, τα φτιάχνουν με σοκολάτα γάλακτος και απλά τα σπάνε. Θα τα βρείτε σ' ένα ζαχαροπλαστείο που το λένε Ms's Candys το οποίο είναι πάνω στην Γ.Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) ένα τετράγωνο πριν το φανάρι της Μαρτίου. Καλό ζάχαρο!!! edit: επίσης φάτε βάφλες με παγωτό ή χωρίς,, στο μαγαζί στο odeon, το οποίο ποτέ δε θυμάμαι πως το λένε.
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για τους Καλαμαριώτες: μπουγάτσα: Το Νέον γύρος: Food Plaza καφές: Del Mar (πλέον Talk About)
ellada-Ax Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 HABANERA. Είδος: ΕΘΝΙΚ ΚΟΥΖΙΝΑ. Περιοχή: ΜΑΡΤΙΟΥ
angmar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 HABANERA. Είδος: ΕΘΝΙΚ ΚΟΥΖΙΝΑ.Περιοχή: ΜΑΡΤΙΟΥ Τί έθνικ γλυκά έχει το Habanera;
ellada-Ax Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τί έθνικ γλυκά έχει το Habanera; φασουλάδα... εντάξει μωρέ δεν έχει εθνικ γλυκά αλλά είναι το αγαπημένο μου εστιατοριο
elvisjedi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μια που αναφερθηκε, το habanera απο τιμες τι λεει? γιατι θελω απο καιρο να παω αλλα ψιλοκολαω μηπως δεν μου αρεσει το φαγητο και μου τον ποιασουν κι ολας. αν ξερει καποιος ποσο περιπου βγαινει το ατομο θα βοηθουσε.
tomasss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πραγματι, ήταν καλά τα ζαχαροπλαστεία που αναφάρατε. Και λέω ''ήταν'' διότι πλέον όλοι τους έχουν χάσει το μέτρο της φθηνοζάχαρης, του βουτύρου και άλλων πρώτων υλών. Από σοκολατα δε, έχουν καθιερωθεί οι χειρότερες και φθηνότερες σκόνες κακάου. Η πραγματική σοκολάτα είναι είδος πολυτελείας για αυτούς. Με αυτές τις φθηνές και βλαβερές, όλο τριγλικερίδια, πρώτες ύλες συνεχίζουν και αυξάνουν τις τιμές τους. Μία παστα από 2,5 εως 5 ευρώ. Έτσι αυτοί άρχισαν να αντιμετωπίζουν την κρίση τους. Το αποτέλεσμα? Χρυσοπληρώνεις ένα παστάκι μινιατούρα των 40 γραμμαρίων, για το οποίο όμως από την έντονη γλύκα του, χρειάζεσαι μια κανάτα νερό για να επανέλθεις. Και έχω φάει τους τελευταίους μήνες αρκέτες τέτοιες απαίσιες πάστες από τα ζαχαροπλαστεία που αναφέρατε, που στο παρελθόν είμουν τακτικός πελάτης τους. Προτείνω, λοιπόν, ή να πειραματιστειτε στην κουζίνα σας και να την βγάλετε και πολύ φθηνά με πρώτες ύλες που εμπιστέυεστε ή αν δεν έχετε χρόνο πχ θέλετε γλυκά για δώρο, να κοιτάξετε στο Carrefur τις black forest (2 πάστες περίπου 3,5 ευρώ) Δοκιμάστε και στου Χατζή, που από ότι φαίνεται χρησιμοποιεί γάλα βουβαλιού και καλά, αλλά τα γλυκά του μάλλον υπολείπονται πολλής ζάχαρης.
freedubus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ με τον αποπάνω. Ποτέ δεν πατάω σε ζαχαροπλαστεία. Οποτε τρώω γλυκό απ'έξω αρρωσταίνω. Υφή και γεύση πλαστικού, είδικά με τη "σοκολάτα" που χρησιμοποιούν το έχουν παραγαιδουρίσει. Για να μην αναφέρω αυτά που έχουν στη βιτρίνα, τους ρωτάς αν είναι φρέσκα, σου λένε "μα και βέβαια", τα αγοράζεις και μόλις πάς να τα φάς διαπιστώνεις οτι απέξω είναι σαν πλαστικοποιημένα και μέσα μπαγιάτικα. Παλιά ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πάντως, για να είμαι και οντόπικ, στη σαλόνικα φτιάχνουν τον καλύτερο γλυκό φραπέ, είναι το το τέλειο αντίδοτο για το χανγκόβερ από ρετσίνες.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 λοιπον οποιος ειναι θεσ/νικη και δεν εχει φαει τριγωνακια και προφιτερολ απο τον ηλιο δεν εχει φαει τιποτα!! ειναι υπευθυνος για καμια 10αρια κιλα μου στανταρ! ειναι στην αντιγονιδων λιγο πιο πανω απο την εγνατια ανεβαινοντας αριστερα (αν θυμαμαι καλα γωνια αντιγονιδων με βαλαωριτου), φατε και θα με θυμηθειτε! επαυξάνω για τα τριγωνα του ήλιου! τα καλύτερα! Προφιτερόλ όμως από Τάσο στο πανόραμα.... άπιαστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.