Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Γλυκιές γέυσεις στη Θεσσαλονίκη! Ας αρχίσουμε από τα γνωστά και must, και μετά πηγαίνουμε στα υπόλοιπα.... Δηλαδή εκτός από Τσουρέκι Τερκενλή, Προφιτερόλ Τάσου στο πανόραμα, Αγαπητό κτλ... Πείτε τις προτιμήσεις σας! Προσωπικά ψάχνω καλύτερο cheesecake από εκείνο που έφαγα στο "Κάθε Μέρα" στα Γιάννενα, αλλά δε βρίσκω... καμμιά πρόταση;
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω για τσιζκεη και τέτοια, αλλά αν σας σώζει ένα πράγμα από το πυρηνικό ολοκαύτωμα, είναι το Cookie Man απέναντι από την Αγία Σοφία (νομίζω).
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κρυάδες... Πουράκια Χ''Φωτίου τα καλύτερα με διαφορά!
Sellers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Βασικά ρε, μετά το τσουρέκι του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και κάστανο τι άλλο να συγκριθεί μαζί του????
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Βασικά ρε, μετά το τσουρέκι του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και κάστανο τι άλλο να συγκριθεί μαζί του???? Sellers, man, καταβροχθίζω ένα καθώς γράφω αυτή τη στιγμή. Ολόφρεσκο. Μα το insomnia. Πήρα και ένα με σκοκολάτα γάλακτος και κάτι αλμυρά πιτάκια ζαμπον κασέρι. Πείνα στο γραφείο. Το τσουρέκι με τη σοκολάτα έπεσε πολύ στα μάτια μου από τότε που δοκίμασα με τη λευκή και το κάστανο.... Αχχχ.... κάτι μέρες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σοράγια από το Διεθνές στα Γιάννενα. Πάστα μόκα με γλάσο μόκας. Και σιροπιαστό με καρύδα. Ναι, ναι, δεν είναι από Θεσσαλονίκη, αλλά 4 χρόνια φοιτητής, με φάγανε τα αυτιά τα καρντάσια με τα τρίγωνα και βραδέως τα ωα. Πάντως, μεγάλη κίνηση του Τερκενλή το πρατήριο στο Ελ Σιντ. Φίλος που δουλεύει το αεροδρόμιο με πληροφορεί ότι τσούρμο σπεύδουν τα γκρουπ των Ιαπώνων (ποιος τους το σφύριξε) και σηκώνουν τα τσουρέκια με λευκή σοκολάτα και πάστα κάστανο.
Garnele Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Βασικά ρε, μετά το τσουρέκι του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και κάστανο τι άλλο να συγκριθεί μαζί του???? Πω. Ναι. Επίσης για σιροπιαστά και τέτοια (εκτός από το χατζή) αρέσει πολύ και ο γαλυφιανάκης, ο οποίος είναι κάπου στη σβώλου. Παγωτά μέχρι πέρσι τουλάχιστον ήταν το gelato amore, επίσης στη σβώλου και κοντά στη δημοτική βιβλιοθήκη. Tώρα έχει ανοίξει ένα ανάλογο επί της Γούναρη αλλά δεν δοκίμασα ακόμα. Τέλος, σοκολάτα-ρόφημα στο mon frere μπότσαρη με όλγας, μαγαζί που άνετα καθιερώνεται.
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Βασικά ρε, μετά το τσουρέκι του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και κάστανο τι άλλο να συγκριθεί μαζί του???? Ξυλώνεται και λίγο η τσέπη σου όμως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Βασικά ρε, μετά το τσουρέκι του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και κάστανο τι άλλο να συγκριθεί μαζί του???? το ίδιο τσουρέκει χωρίς κάστανο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πως αλλαζουν οι καιροι !!!! Εγω εχω μειενι στο ζαχαροπλαστειου του "Νικου" που φημιζοταν για τα γλυκα του και ηταν στην πολυκατοικια που επεσε στον σεισμο του 1979...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Απο αυτό μου έφερνε καριόκες ο θείος μου που τον λένε και Νίκο όταν ήταν κι αυτός φοιτητής στη Θεσσαλονίκη.
elvisjedi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 λοιπον οποιος ειναι θεσ/νικη και δεν εχει φαει τριγωνακια και προφιτερολ απο τον ηλιο δεν εχει φαει τιποτα!! ειναι υπευθυνος για καμια 10αρια κιλα μου στανταρ! ειναι στην αντιγονιδων λιγο πιο πανω απο την εγνατια ανεβαινοντας αριστερα (αν θυμαμαι καλα γωνια αντιγονιδων με βαλαωριτου), φατε και θα με θυμηθειτε!
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Θα τον τιμήσω τον ήλιο επειδή κ τα 2 γλυκά που ανέφερες μου αρέσουν.Τα τρίγωνά του είναι καλύτερα από του Αντρέα;
elvisjedi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εχει μικρα τριγωνακια τα οποια ειναι πολυ πιο νοστιμα απο οποιαδηποτε εχω φαει, εχουν απιστευτη κρεμα και επειδη ειναι και μικρα μπορει σε ανυποπτο χρονο να φας οσα εχεις μπροστα σου...
gerr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εμένα πάντως τα τρίγωνα του Αντρέα δεν μου άρεσαν και πολύ. Ήταν πολύ γλυκά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.