Προς το περιεχόμενο

email στην Otenet

_hopelesscase_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς το λογαριασμό τηςΟτενέτ; Με σύνδεση connx 1Mbps έχω κάνει τον "επαγγελματικό"¨μου λογαριασμό στην Οτενέτ και κρατάω τον "προσωπικό-χαβαλετζίδικό κλπ." στο Yahoo.

Ο της Οτενέτ είναι ά θ λ ι ο ς ! Αργεί πάαααρα πολύ να ανοίξει, και ΑΝ ανοίξει, τα email με συνημμένο (ακόμα και πανάλαφρο, 50ΚΒ) ανοίγουν με τη 12η. Μετά κάνει κάτι ιστορίες να δείχνει ότι έχω νέα μηνύματα ενώ δεν υπάρχουν σε κανέναν φάκελο μηνύματα που δεν έχουν ανοιχτεί. Και γενικώς είναι δύσχρηστο και αργοκίνητο όσο δεν παίρνει.

Συμβαίνει και σε άλλους?

Υπόψιν ότι δεν έχω κρατημένα βαριά email για να τρώνε χώρο.

Δημοσ.

Webmail. Αναρωτιόμουν μάλιστα αν θα λυνόταν το θέμα μου με Thunderbird. Θα'ρχονταν πιο γρήγορα;

Θες να πεις ότι έχεις Οτενέτ και...πετάει?

Δημοσ.
Webmail. Αναρωτιόμουν μάλιστα αν θα λυνόταν το θέμα μου με Thunderbird. Θα'ρχονταν πιο γρήγορα;

Θες να πεις ότι έχεις Οτενέτ και...πετάει?

Mε webmail όντως μόλις είδα ότι υπάρχει πρόβλημα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα thunderbird. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα - ούτε και σήμερα...

Δημοσ.

Το email στην οτενετ είναι άθλιο.

Εχει όμως την εξής λειτουργία που μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να κάνεις forward σε λογαριασμό hotmail ή gmail κλπ.

Σε αυτό τον λογαριασμό ενεργοποιείς την λειτουργία που μπορείς να στείλεις από άλλον λογαριασμό. "email Send mail as:"

(Use Gmail to send from your other email addresses)

ανάλογα και με hotmail.

Τώρα μπορεί να στέλνεις απο gmail και να φαίνεται ο otenet. Νομίζω ότι στο hotmail δεν φαίνεται ο λογαριασμός του hotmail καθόλου, οπότε ο παραλήπτης βλέπει ότι πέρνει απο otenet.

Το gmail όμως έχει και imap server ο οποίος μπορεί να χρησιμεύει για συγχρονισμό με το outlook. Επίσης το gmail δεν χρησιμοποιεί folders αλλά labels..

Γενικά μπορείς να κάνεις καλά την δουλειά σου και να έχεις ένα αξιοπρεπές web email.

Οργάνωσέ το και πές μας την άποψή σου.

Δημοσ.

Το webmail είναι όντως εξαιρετικά αργό. Μπορείς να ρυθμίσεις ένα thunderbird ή το outlook express στη χειρότερη (:P) και όλα θα γίνονται πιο γρήγορα, εκτός webmail πάει σφαίρα ακόμα και στο iphone μου.

Το webmail μπορείς να το αφήσεις στην άκρη και να το δουλέψεις μόνο αν έισαι εκτός σπιτιού/γραφείου, σε έκτακτες μόνο περιπτώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμία λύση με το σπάμ και τα ανεπιθύμητα; Στο webmail δεν προσφέρεται κανένα φίλτρο, γι΄αυτό έβαλα Outlook. Εχω βάλει το φίλτρο του Outlook στο "υψηλό" και εξακολουθεί να γεμίζει με σαβούρα. Καμία προστασία από την οτενετ σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.
Καμία λύση με το σπάμ και τα ανεπιθύμητα; Στο webmail δεν προσφέρεται κανένα φίλτρο, γι΄αυτό έβαλα Outlook. Εχω βάλει το φίλτρο του Outlook στο "υψηλό" και εξακολουθεί να γεμίζει με σαβούρα. Καμία προστασία από την οτενετ σε αυτό τον τομέα.

Κάνα δύο μήνες αφότου είχα κάνει την σύνδεση αποφάσισα να ενεργοποιήσω και ένα e-mail από την οτενέτ.

Μάλιστα το ενεργοποίησα με διαφορετικό όνομα από αυτό του λογαριασμού μου.

Και ώ του θαύματος. Αμέσως βλέπω 12 εισερχόμενα. Και τα 12 ήταν διαφημηστικά (spam). Λες και το ήξεραν ότι κάποια μέρα θα άνοιγα ένα τέτοιο email. :lol:

Τι να τους πείς τώρα; :devil:

Δεν το έχω ξανακοιτάξει πλέον. :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...