Sotosgl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 http://www.technoshop.gr/product_info.php?cPath=63&products_id=7507&osCsid=d5784dfb6e4cbda267e669bb7e608a9c Παραγγειλα ηδη 10!!!!!! Tετοιες εκπτωσεις δεν υπαρχουν!!!!! Ειδικα σε μεταχειρισμενα Και ειναι οτι πρεπει για οποιον ζει στην Ρουμανια ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΚ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Sorry που σας ξενερωσα
coreygaylas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 βασικα δεν ειναι καθολου ευκαιρια...καπου ειχα δει μια παρομοια συσκευη απο καλή μάρκα ομως (philips νομιζω αλλα θα σε γελάσω) στα 20 ευρω...
Sotosgl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 βασικα δεν ειναι καθολου ευκαιρια...καπου ειχα δει μια παρομοια συσκευη απο καλή μάρκα ομως (philips νομιζω αλλα θα σε γελάσω) στα 20 ευρω... Ειρωνεία ίσως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????????????????:;;;;;;;;;;;;;;;???????????????? Το ΜΟΝΟ για Ρουμανια και το 1 λεπτο εκπτωση δεν το ειδες μαλλον
@topos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Εχω φαει κανενα 5ωρο ψαχνοντας και δεν εχω καταφερει να βρω ουτε ενα bench της συγκεκριμενης καρτας... Ουτε καν ενα 3d mark... edit:Bρηκα αυτο αλλα πιστευω πως μαλλον ειναι πλασματικο...Για πειτε εσεις που ασχολειστε περισσοτερο με 3dmark πως σας φαινετε? Υ.Γ Για το technoshop.gr ξερουμε τιποτα?Εχει ψωνισει κανεις απο εκει?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ρε τι πάθαμε βραδιάτικα lol και το πρωί θα περάσω από Ν.Ιωνία να πάω να πάρω καμία ; Για το technoshop.gr προσωπικά πέρναγα από αυτούς τους δρόμους κάθε μέρα 5+ χρόνια και δεν το πήρα ποτέ χαμπάρι τώρα από περιέργεια και μόνο θα πάω
@topos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Aν περασεις vatos κανε ενα κοπο και πες μας και εμας τι παιζει τελικα...
isaias1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Λοιπον μολις μου ηρθε η καρτα...Την εβαλα επανω κ ψανχω drivers γαιτι εχω vista χ64 k δεν εχει στο cd που ειχε μαζι.Τους κατεβαζω τωρα..Για να μην σας κραταω σε αγωνια μαλλον προκειται για GEFORCE 9600M GT.Δλδ ειναι mobile edition.Το chip που φοραει ειναι G96 m.θα σας πω περισσοτερα σε λιγο!
xristakits Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Λοιπον μολις μου ηρθε η καρτα...Την εβαλα επανω κ ψανχω drivers γαιτι εχω vista χ64 k δεν εχει στο cd που ειχε μαζι.Τους κατεβαζω τωρα..Για να μην σας κραταω σε αγωνια μαλλον προκειται για GEFORCE 9600M GT.Δλδ ειναι mobile edition.Το chip που φοραει ειναι G96 m.θα σας πω περισσοτερα σε λιγο! τελικα ειναι αυτη της photo?
isaias1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ΟΧι αλλα ουτε παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια....Επισης δεν βρισκω drivers που να μπαινουν ακομα... Τωρα κατεβαζω mobile drivers..που μολις τους κατεβασα κ δεν κανουν ουτε αυτοι!! Αυτο ειναι κ το gpuz...Οποιος μπορει να μου δωσει link για drivers vista x64 ας βοηθησει... Εχω κατεβασει 15 διαφορετικους....Κ απο nvidia κ απο guru3d....Ολοι λενε οτι δεν υπαρχει συμβατο hardware! Να κ ενα ss μετα απο εγκατασταση των drivers 182.08_geforce_winvista_64bit_english_whql με modded inf για mobile.... Οπως φαινεται η καρτα ειναι 9600m GT 256mb DDR2... Τωρα θα τρεξω κ 3d mark να δω πως τα παει...Αν κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ κατωτερη απο μια κανονικη 9600gt...Ισως κατωτερη κ απο την 9500gt...Τρεχω κ σας ενημερωνω!
@topos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Να σαι καλα.. Συμφωνα με αυτο η 9600Μ gt ειναι λιγο πιο χαμηλα απο την 9500gt. Aν μπορεσεις ποσταρε αποτελεσματα.. (Αν οντως προκειτε για 9600m Gt προσωπικα θα ακυρωσω την παραγγελια)
isaias1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Για να σου λεω σιγουρα προκειται για 9600m gt 256mb ddr2.οτι γραφει κ το GPUZ... Η καρτα ειναι ψιλομουφα.Δεν την δοκιμασα 3d mark κλπ αλλα λιγο που την επαιξα δεν αξιζει πολυ. Τωρα εγω ηθελα μια καρτα για να την χρησιμοποιησω στα MAC που εχω εγκαταστησει κ αυτη κατα τυχη δουλευει out of the box σε retail εκδοση. Απο την αλλη ψαχνω στο google κ αυτη η καρτα απλα δεν υπαρχει...Αν βρει κανεις περσσοτερες πληροφοριες ας ποσταρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.