yanniliki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπερα.. εχω βαλει το everest και πριν λιγο που τσεκαρα κατι προσεξα οτι ο σκληρος μου δισκος ειναι ενας wdc wd800jb. Οταν παω ομως στους sensors για να δω την θερμοκρασια του μου τον αναφερει σαν seagate st3500820as. Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι δισκο εχω τελικα και τι παιζει με τα ονοματα? Ευχαριστω
nukem111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 laptop(μοντελο?) ή desktop εχεις? Μηπως εχεις 2 σκληρους και δεν το πηρες χαμπαρι? Aν θελεις ανεβασε φωτο απο το εβερεστ για τα χαρακτηριστικα
yanniliki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 desktop ειναι, εχω εναν εσωτερικο και εναν εξωτερικο... ο εξωτερικος ειναι σιγουρα maxtor ο εσωτερικος μας τα χαλαει... και ειναι σιγουρα ενας... βαζω μονο τα κοματια σε φωτο...
nukem111 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ε καποιο λαθος του εβερεστ ειναι...δεν ειναι τπτ σπουδαιο...κανε του update στην τελευταια εκδοση! Αφου δεν σου παρουσιαζει προβλημα αυτο το πραγμα, τοτε μην σε απασχολει!
sotosko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, είναι λίγο άσχετο με το θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω και δεν ξέρω που, άλλωστε είναι και αυτό μια απορία . Μόλις αγόρασα τον Seagate FreeAgent XTreme 1TB και παρατήρησα ότι έχει δύο θύρες firewire 400. Για ποιόν λόγο έχει δύο ;
nukem111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ο δισκος αυτος εχει 3 θυρες. USB2.0, FireWire 400, και eSATA. Μηπως μπερδευεις το firewire μη την θυρα USB που ειναι typeΒ οπως στην εικονα?
papayios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ε καποιο λαθος του εβερεστ ειναι...δεν ειναι τπτ σπουδαιο...κανε του update στην τελευταια εκδοση!Αφου δεν σου παρουσιαζει προβλημα αυτο το πραγμα, τοτε μην σε απασχολει! Δεν εχει καποιο λαθος .Ο seagate st3500820as ειναι ο δισκος που εχει μεσα ο εξωτερικος maxtor οπως για παραδειγμα οι lacie που εχουν μεσα samsung η seagate .
sotosko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ο δισκος αυτος εχει 3 θυρες.USB2.0, FireWire 400, και eSATA. Μηπως μπερδευεις το firewire μη την θυρα USB που ειναι typeΒ οπως στην εικονα? Όχι, δεν τα μπερδεύω. Δεν είμαι άσχετος . Αναλυτικά ο δίσκος αυτός έχει eSata, mini usb,και 2x Firewire 400. Δές και την εικόνα . Μάλιστα και ο παλιός μου δίσκος (που δεν έχει eSata) έχει 2χ Firewire και ενα USB. Για ποιόν λόγο να έχουν όμως δύο firewire ;
nukem111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 @papayios, το γνωριζω, αλλα η WD εβγαλε εξωτερικο δισκο και εβαλε μεσα δισκο απο αλλη εταιρεια..?Λιγο κουλο δεν ακουγεται? Καλα στους lacie ισχυει, μεχρι και toshiba δισκους εχω δει μεσα, αλλα μπορει να ισχυει κι εδω αυτο που λες... @sotosko,τι να πω..ηθελαν να ειναι πλεονεκτες? Μπορει να το εχουν για ''αυτοματο backup'' απο 2 διαφορετικα pc...? Αφου δεν πολυχρησιμοποιειται το firewire και ισως να μην τις χρησιμοποιησεις καθολου...μην το ψαχνεις αν το εχεις για απλη χρηση. USB και τα data στα καγκελα!
caution Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Πρέπει να έχει δύο για να είσαι καλυμμένος από το άθλιο backward compatibility των Firewire800/400
papayios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 @papayios, το γνωριζω, αλλα η WD εβγαλε εξωτερικο δισκο και εβαλε μεσα δισκο απο αλλη εταιρεια..?Λιγο κουλο δεν ακουγεται? Καλα στους lacie ισχυει, μεχρι και toshiba δισκους εχω δει μεσα, αλλα μπορει να ισχυει κι εδω αυτο που λες... @sotosko,τι να πω..ηθελαν να ειναι πλεονεκτες? Μπορει να το εχουν για ''αυτοματο backup'' απο 2 διαφορετικα pc...? Αφου δεν πολυχρησιμοποιειται το firewire και ισως να μην τις χρησιμοποιησεις καθολου...μην το ψαχνεις αν το εχεις για απλη χρηση. USB και τα data στα καγκελα! Αφου το παιδι ειπε οτι εχει εξωτερικο maxtor η WD τι σχεση εχει ;; WD ειναι ο εσωτερικος του . http://en.wikipedia.org/wiki/Maxtor
nukem111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αφου το παιδι ειπε οτι εχει εξωτερικο maxtor η WD τι σχεση εχει ;; WD ειναι ο εσωτερικος του . http://en.wikipedia.org/wiki/Maxtor Δικιο εχεις...γραψε ακυρο...misunderstood...
yanniliki Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δεν εχει καποιο λαθος .Ο seagate st3500820as ειναι ο δισκος που εχει μεσα ο εξωτερικος maxtor οπως για παραδειγμα οι lacie που εχουν μεσα samsung η seagate . σε ευχαριστω πολυ bro να σαι καλα για την απαντηση δεν το ηξερα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.