firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 μπα άμα έχουν βγάλει δόντια δεν λέει... Ξέχασα... Έχει και ευαίσθητο δερματάκι ο Μιχαλάκης.
kfyros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Black and white.. Ή στην περίπτωση μας Black --> White --> Black again??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 σε βρεφοκομεία...
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 σε βρεφοκομεία... full spam ομως ας πουμε to 22.118 o σου post να ουμε
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 full spam ομως ας πουμε to 22.118 o σου post να ουμε Που να δεις και τα υπόλοιπα 22,117... :devil: Σ'έχω μάθει πως δεν παρεξηγείς και βαράω... Πάντως και εσύ Street-Fighter απο τα 249 μηνύματα σου τουλάχιστον τα 150 πρέπει να είναι για να υπερασπιστείς τον μαυριδερό παιδόφιλο. Μα τι αγάπη είναι αυτή πια?
Garnele Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Το Λονδίνο φυσικά δεν θα είναι τυχαία επιλογή. Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν ερχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο..
slipknot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν ερχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο.. Θα υπήρχε κίνδυνος να λιώσει η μύτη του;
million_voices Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν ερχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο.. στο Ηρωδιο φυσικα
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Θα υπήρχε κίνδυνος να λιώσει η μύτη του; Ναι και να πεσει πανω στο ματι σου και να μεινεις γκαβος για το υπολοιπο της ζωης σου οποτε εσυ μακρια :lol:
coreygaylas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ΕΛΕΟΣ το θρεντ εχει γινει αηδια ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
RubiksCube Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Προς όλους όσους έσπευσαν να περιγελάσουν κλπ ας διαβασουν το παρακάτω http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/03/13/michael.jackson.concerts.tickets/index.html 750.000 εισιτήρια πουλήθηκαν σε 4 ώρες!!! THIS IS IT!!
polakis21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά ψήνομαι κι εγώ άγρια να πάω να δω τον Michael Jackson! Δεν με απασχολεί η ζωή του, μόνο το τί έχει κάνει σαν καλλιτέχνης. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα (αν όχι το μεγαλύτερο) της μουσικής σκηνής! Με βλέπω να κανονίζω κανένα ταξιδάκι εκεί Αύγουστο..Απότι είδα τα εισητήρια ξεκινάνε από 195 ευρώ και πάνω... Τσιμπημένα λίγο αλλά τί να κάνεις... Υ.Γ. Ο Σαουδάραβας που πρέπει να ξεπληρώσει ο Τζάκσον ποιός είναι και γιατί του χρωστάει?
dp@pa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εγώ λεω να αγοράσουμε κάποια εισιτήρια που και να τα πουλήσουμε μετά οταν ειναι μια εβδομαδα πριν, οταν γυρεύουν άλλοι θεότρελοι, που θα θέλουν να δώσουν μεχρι και 5.000 ευρω στο τελος.
Street-Fighter Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά ψήνομαι κι εγώ άγρια να πάω να δω τον Michael Jackson! Δεν με απασχολεί η ζωή του, μόνο το τί έχει κάνει σαν καλλιτέχνης. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα (αν όχι το μεγαλύτερο) της μουσικής σκηνής! Με βλέπω να κανονίζω κανένα ταξιδάκι εκεί Αύγουστο..Απότι είδα τα εισητήρια ξεκινάνε από 195 ευρώ και πάνω... Τσιμπημένα λίγο αλλά τί να κάνεις... Υ.Γ. Ο Σαουδάραβας που πρέπει να ξεπληρώσει ο Τζάκσον ποιός είναι και γιατί του χρωστάει? 195? που τα ειδες αυτα??? 80 ευρω πανε 75 κλπ κλπ εκτος απο τα vip οσο το αν μπορείς να πας τώρα φίλε μου ειναι λίγο αργα... Βλέπεις σε 4 ωρες μόνο πούλησε 750.000 εισιτήρια αλλο ενα παγκόσμιο ρεκόρ!!!!!!!!!!! Οσο για το ποστ που λεει εγώ λεω να αγοράσουμε κάποια εισιτήρια που και να τα πουλήσουμε μετά οταν ειναι μια εβδομαδα πριν, οταν γυρεύουν άλλοι θεότρελοι, που θα θέλουν να δώσουν μεχρι και 5.000 ευρω στο τελος. Να σου πω πως ατύχησες καθως τα εισιτήρια έρχονται μια βδομάδα πριν την συναυλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.