Προς το περιεχόμενο

Ποιος θα παει στον Michael jackson????

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
full spam ομως ας πουμε to 22.118 o σου post να ουμε :P

Που να δεις και τα υπόλοιπα 22,117... :devil::devil::devil:

Σ'έχω μάθει πως δεν παρεξηγείς και βαράω... :lol:

Πάντως και εσύ Street-Fighter απο τα 249 μηνύματα σου τουλάχιστον τα 150 πρέπει να είναι για να υπερασπιστείς τον μαυριδερό παιδόφιλο. Μα τι αγάπη είναι αυτή πια?

Δημοσ.

Το Λονδίνο φυσικά δεν θα είναι τυχαία επιλογή.

Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν ερχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο..

Δημοσ.
Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν ερχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο..

Θα υπήρχε κίνδυνος να λιώσει η μύτη του;

Δημοσ.
Θα υπήρχε κίνδυνος να λιώσει η μύτη του;

Ναι και να πεσει πανω στο ματι σου και να μεινεις γκαβος για το υπολοιπο της ζωης σου οποτε εσυ μακρια :lol::lol::P:X

Δημοσ.

Παιδιά ψήνομαι κι εγώ άγρια να πάω να δω τον Michael Jackson!

Δεν με απασχολεί η ζωή του, μόνο το τί έχει κάνει σαν καλλιτέχνης. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα (αν όχι το μεγαλύτερο) της μουσικής σκηνής!

Με βλέπω να κανονίζω κανένα ταξιδάκι εκεί Αύγουστο..Απότι είδα τα εισητήρια ξεκινάνε από 195 ευρώ και πάνω...

Τσιμπημένα λίγο αλλά τί να κάνεις...

Υ.Γ. Ο Σαουδάραβας που πρέπει να ξεπληρώσει ο Τζάκσον ποιός είναι και γιατί του χρωστάει?

Δημοσ.

εγώ λεω να αγοράσουμε κάποια εισιτήρια που και να τα πουλήσουμε μετά οταν ειναι μια εβδομαδα πριν, οταν γυρεύουν άλλοι θεότρελοι, που θα θέλουν να δώσουν μεχρι και 5.000 ευρω στο τελος.

Δημοσ.
Παιδιά ψήνομαι κι εγώ άγρια να πάω να δω τον Michael Jackson!

Δεν με απασχολεί η ζωή του, μόνο το τί έχει κάνει σαν καλλιτέχνης. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα (αν όχι το μεγαλύτερο) της μουσικής σκηνής!

Με βλέπω να κανονίζω κανένα ταξιδάκι εκεί Αύγουστο..Απότι είδα τα εισητήρια ξεκινάνε από 195 ευρώ και πάνω...

Τσιμπημένα λίγο αλλά τί να κάνεις...

Υ.Γ. Ο Σαουδάραβας που πρέπει να ξεπληρώσει ο Τζάκσον ποιός είναι και γιατί του χρωστάει?

195? που τα ειδες αυτα???

80 ευρω πανε 75 κλπ κλπ εκτος απο τα vip οσο το αν μπορείς να πας τώρα φίλε μου ειναι λίγο αργα...

Βλέπεις σε 4 ωρες μόνο πούλησε 750.000 εισιτήρια αλλο ενα παγκόσμιο ρεκόρ!!!!!!!!!!!

Οσο για το ποστ που λεει

εγώ λεω να αγοράσουμε κάποια εισιτήρια που και να τα πουλήσουμε μετά οταν ειναι μια εβδομαδα πριν, οταν γυρεύουν άλλοι θεότρελοι, που θα θέλουν να δώσουν μεχρι και 5.000 ευρω στο τελος.

Να σου πω πως ατύχησες καθως τα εισιτήρια έρχονται μια βδομάδα πριν την συναυλία :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...