Προς το περιεχόμενο

Ποιος θα παει στον Michael jackson????

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα ζεί αυτός;

ειστε σίγουροι;

μπας και..

creepy_jacko_mask_halloween_mask_ebay.jpg

..εχει φορέσει καμιά μάσκα κανένα απο τα αδέλφια του για να συνεχίσουν την κονόμα;;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα διασημότητας ή αράζεις και γερνάς σαν τον άνθρωπο ή αυτοκτονείς.

Τι να σου πω!!! Εσύ αποφασίζεις αν ο άλλος πρέπει να αυτοκτονήσει??????? Τι είσαι? Κορακι? Γραφείο τελετών?

Σοβαρευτείτε, αν δεν γουσταρετε Jackson, με τα καλά του και τα κακά του, μαγκιά σας, αλλά όχι να τον πεθάναιτε τον άνθρωπο.

Ότι και να ειπωθεί για τον Jackson, υπάρχει ένα τεράστιο fan base παγκοσμίως που όταν ακούει την μουσική του, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Πού αλλού θα φτάσει η δικτατορία της ηλιθιότητας (και του Λαζόπουλου)!!! (no offesnse)

Δημοσ.
Κάποτε υπήρξα κι εγώ κολλημένη.Δεν ξέρω τι έχει και τι δεν έχει κάνει,οπότε από καλλιτεχνική άποψη και μόνο: να πας να δεις τι?

Ενδέχεται να του πέσει η μύτη πάνω στο μουνγουόκινγκ.

Στο απώγειό του ήταν 15-20 χρόνια πριν κι όπως λέει ο paphlamidas, θα πρεπε να χει σταματήσει.

Όταν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα διασημότητας ή αράζεις και γερνάς σαν τον άνθρωπο ή αυτοκτονείς.Είναι τραγικό το πως έχει καταντήσει.

Κολλημενη? τι ειναι αυτο????

Φανατισμος τι ειναι αυτο???

Τι μου λες τωρα ποια μυτη και αυτια και ποια ποδια.

Ελεος δηλαδη.

Σε καποιους ανθρωπους που μεγαλωσαν με j και περασαν αρκετες στιγμες τις ζωης τους ακουγοντας τον δεν νομιζω να τους νοιαζει η μυτη η βιαζμοι και η αλλαγη χρωματος...(αυτα που πιστευετε δηλαδη)

Εγω γουσταρω να παω να δω κατι που δεν μου ειχε δοθει η δυνατοτητα ουτε να δω αλλα ουτε να ξανα δω!

Και δεν ειμαι ουτε μουσικα αχρηστος ουτε ασχετος ουτε βλακας.

Drumερ ειμαι με πολλα χρονακια αφιερωμενα στην μουσικη και καλος η κακος για μενα ο MJ ειναι αδυναμια μου να το πω οπως θελεις βασικα πες το εσυ εμενα μου περισευει.

Και κατι ακομα το τοπικ δεν ανοίχθηκε για να κρινετε ουτα να κατα κρινετε ουτε καν να πειτε την γνωμη σας.

Εγω μπήκα στον κοπο να ανοιξω το τοπικ αυτο για οσους τους αφορα και οχι να ριχνετε ντοματες πατατες και αλατι δεν θα φτιαξουμε να φαμε :o

Δημοσ.
Τι να σου πω!!! Εσύ αποφασίζεις αν ο άλλος πρέπει να αυτοκτονήσει??????? Τι είσαι? Κορακι? Γραφείο τελετών?
Άποψή μου και την εννοώ.

Ο τύπος υπήρξε φαινόμενο και είναι κρίμα κι άδικο όπως έχει καταντήσει.

Ακούω κομμάτια του και κόβω φλέβα ακόμα.Προτιμώ όμως να τον ακούω,από το να τον δω κατεστραμμένο σε λάηβ.

Δημοσ.
Εγώ θέλω να πάω!!!!! Οπωσδήποτε.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να κράξουν να ανοίξουν αλλο topic, έλεος. Όποιος ξέρει από μουσική ιστορία και ακούει κάτι για τον MJ δεν του έρχονται στο μυαλό τα σκάδαλα και οι παραξενιές αλλά θρυλικά τραγούδια και live!!!!

Και εκει που θα γινει εχει κανει απο τις καλυτερες του συναυλιες πριν 13 χρονια περιπου :-)

Αν πας πες μου το αμα θες να κανονισουμε κανα group γιατι και εγω 1η φορα θα φυγω απο Ελλαδα για συναυλια :-D

Άποψή μου και την εννοώ.

Οποιος θελει να σηζητησει για το μουσικο φαινομενο MICHAEL JACKSON εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2603912#post2603912

Πειτε τα εκει ολα για μυτες αυτια και ποδαρια ;)

Δημοσ.

Ο τύπος ξανακάνει συναυλίες για να μαζέψει λεφτά και να ξεχρεώσει τον Σαουδάραβα, απλό.

Δημοσ.
Ο τύπος ξανακάνει συναυλίες για να μαζέψει λεφτά και να ξεχρεώσει τον Σαουδάραβα, απλό.

Και τι σε χαλαει εσενα????

Κανεις δεν κανει τζαμπα τιποτα...

Δημοσ.

Δεν νομιζω τα κορακια και τα γραφεια τελετων να αποφασιζουν ποιος θα πεθανει.:P

Μπορουσε να γραψεις "Θεος" η εστω "Μοιρες". :-)

Πού αλλού θα φτάσει η δικτατορία της ηλιθιότητας (και του Λαζόπουλου)!!! (no offesnse)

και του Κοκκαλη, και των Αμερικανων, και του Γιαχβε, και της Microsoft....

Δημοσ.
Και τι σε χαλαει εσενα????

Κανεις δεν κανει τζαμπα τιποτα...

Δε με χαλάει, μη πάθει κάνα λουμπάγκο είναι το θέμα.

Δημοσ.
Δε με χαλάει, μη πάθει κάνα λουμπάγκο είναι το θέμα.

Και τι εγινε εδω η slipknot εχουν σπασει και ποδια πανω στην σκηνη το λουμπαγκο σε πειραξε :lol: :P

Δημοσ.

O MJ τα σπάει όλα... Μπορεί να ακούω από Post Rock μέχρι Swedish Melodic Death, αλλά ο MJ είναι άλλη φάση... Αυτά που έχει καταφέρει δύσκολα θα επαναληφθούν.

Δημοσ.
Δεν νομιζω τα κορακια και τα γραφεια τελετων να αποφασιζουν ποιος θα πεθανει.:P

Μπορουσε να γραψεις "Θεος" η εστω "Μοιρες". :-)

Απλά αυτοί θα είχαν κέρδος αν έπειθαν μερικούς να αυτοκτονήσουν. Anyway το θέμα δεν είναι αυτό.

Δημοσ.
Το έχει γυρίσει στο mature...

Θα έρθει στην Ελλάδα;

:lol::cry::lol:

Χρώμα άλλαξε για να προσεγγίζει λευκά παιδάκια ποιο εύκολα.

and the laughter goes on......

ηηωγωγ

• Super Moderators
Δημοσ.
Το έχει γυρίσει στο mature...

Θα έρθει στην Ελλάδα;

μπα άμα έχουν βγάλει δόντια δεν λέει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...