Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπερα Επειδη ακουω απο πιτσιρικακι MJ απο τα 4 μου πανε κατι χρονια και δεν τον εχω δει ποτε σκοπευω να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα.. Εσεις??? Αμα ειναι να κανονισουμε και κανα οργανομενο group Keep Μοοnwalking
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πρέπει να είσαι κάτω τον15 ετών για να μπορέσεις να πας. Δεν θα επιτρέπετε η είσοδος σε μεγαλύτερους.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καπου διαβασα οτι το οριο ειναι στα 10 χρονια και οχι 15.
iparou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά ? Έχασα επεισόδια.. 2 ερωτήσεις : 1) Πότε άρχισε ξανά τα live ? 2) Πότε άρχισε να πηγαίνει με 15χρονα ? Νόμιζα ότι το πλαφόν ήταν τα 9.
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το έχει γυρίσει στο mature... Θα έρθει στην Ελλάδα;
Sellers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πάντως η αδερφή μου που είναι στα 11 και ζήτησε εισητήριο δεν την αφήσαν. Και μικροδείχνει κιόλας...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 2) Πότε άρχισε να πηγαίνει με 15χρονα ? Νόμιζα ότι το πλαφόν ήταν τα 9. Γι' αυτο ειπα 10 εγω. Ακου εκει 15. Ποτε θα ερθει ?
RubiksCube Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγώ θέλω να πάω!!!!! Οπωσδήποτε. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να κράξουν να ανοίξουν αλλο topic, έλεος. Όποιος ξέρει από μουσική ιστορία και ακούει κάτι για τον MJ δεν του έρχονται στο μυαλό τα σκάδαλα και οι παραξενιές αλλά θρυλικά τραγούδια και live!!!!
Garnele Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μα οι συναυλίες έχουν ήδη τοπικ. Οπότε σε αυτό το τόπικ μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως ο εν λόγω κύριος στα 9χρονα =)
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τοσα ξερετε τοσα λετε ζωα της tv ειστε? Πειτε μου τωρα οτι αλλαξε και χρωμα γιατιαυτο σας ειπαν αυτο λετε τοσα ετη! Και δεν προκειτε να ερθει στην Αγγλια θα κανει 10 συναυλιες.
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Χρώμα άλλαξε για να προσεγγίζει λευκά παιδάκια ποιο εύκολα.
papahlamidas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για εμένα αφού έκανε ότι έκανε θα έπρεπε να έχει σταματήσει... Σίγουρα για την εποχή του ήτανε ΤΟΡ αλλά φτάνει πια... Όλα πρέπει να έχουν μία αρχή και ένα τέλος.
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλα nice τα λετε αλλα ειστε τελειως off topic αφιστε μας εμας να γουσταρουμε και εσεις ακουσε καιτη γαρμπι γονιδι. Plz οτι προβληαμα εχετε με mj οχι εδω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κάποτε υπήρξα κι εγώ κολλημένη.Δεν ξέρω τι έχει και τι δεν έχει κάνει,οπότε από καλλιτεχνική άποψη και μόνο: να πας να δεις τι? Ενδέχεται να του πέσει η μύτη πάνω στο μουνγουόκινγκ. Στο απώγειό του ήταν 15-20 χρόνια πριν κι όπως λέει ο paphlamidas, θα πρεπε να χει σταματήσει. Όταν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα διασημότητας ή αράζεις και γερνάς σαν τον άνθρωπο ή αυτοκτονείς.Είναι τραγικό το πως έχει καταντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.