Προς το περιεχόμενο

E8400 Stock Cooler

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, θα ήθελα να ρωτήσω άν η ZEROTHERM NV120 NIRVANA PREMIUM 1 CPU COOLER είναι αθορυβότερη απο την ψύκτρα του box 8400 ή να προτιμήσω την ZEROTHERM BTF95 HIGH END CPU COOLER που δέν έχει καθόλου ανεμιστήρα, θά 'ναι αξιόπιστη ;;

Τί μου προτείνεται ;;

αλήθεια πού μπορώ να δώ τα χαρακτηριστικά της ψύκτρας του 8400, υπάρχουν σε καμιά σελίδα ;;

Δημοσ.

φιλε μου τα fanless συστήματα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι. ειδικά το καλοκαίρι. πάντα φροντίζω να έχω μια roh αέρα έστω και μικρή. φαντάζομαι ότι το "ανεμιστιρι" του κουτιού θα δίνει αυτή τη roh και θα είναι ok.

θα ήθελα να δω αυτή τη fanless ψήκτρα που λέει ότι δουλεύει ακόμα και σε P4 και Pentium D, να δω σε ποσα λεπτά θα κάνει shutdown το μηχάνημα :D

Δημοσ.

θα ήθελα να δω αυτή τη fanless ψήκτρα που λέει ότι δουλεύει ακόμα και σε P4 και Pentium D, να δω σε ποσα λεπτά θα κάνει shutdown το μηχάνημα :D

Και γω...:-)

Δημοσ.

δεν αξιζει να αφησεις τον επεξεργαστη σου στο ελεος της θερμοκρασιας για να βαλεις μια πεταλουδα που το μονο που θα κανει ειναι να στολιζει το εσωτερικο του υπολογιστη σου....

Δημοσ.

σους όλοι ρε ZEROTHERM BTF95 HIGH END CPU COOLER

hight end λέμε Cooling Capacity: Κάτω απο 80W. :P

με ένα φανάκι θα την παλεύει σίγουρα πάντως αν θέλει να το πάρει για τον bling bling factor :P

Δημοσ.
δεν αξιζει να αφησεις τον επεξεργαστη σου στο ελεος της θερμοκρασιας για να βαλεις μια πεταλουδα που το μονο που θα κανει ειναι να στολιζει το εσωτερικο του υπολογιστη σου....

ναι και εγω πιστευω οτι βασικα πληρωνεις το σχημα περισσοτερο και οχι την αποτελεσματικοτητα της ψυκτρας:-)

Δημοσ.
αυτή είναι με ανεμιστήρα όμως :P

δεν αναφερόμουν στην passive λειτουργία της, αλλά στο ότι αν και άγνωστη, φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...