gbouros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Άκουσα σήμερα διαφήμιση της Ηλεκτρονικής ότι το Σάββατο 7/2 χαρίζει το ΦΠΑ σε όλες τις τηλεοράσεις.
Sotosgl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Επειδη στην Ηλεκτρονικη μετα την απατη με τις δημοπρασιες δεν εχω καμοια εμπιστοσυνη!!!! Προσοχη! Το πιο πιθανο ειναι να πατε πρωι πρωι και να σας πουν τις δωσαμε εχουμε ομως αυτες στην προβολη που εχουν παιξει μονο 10 μηνες στην ιδια τιμη βεβαια! Και μην περιμενετε κανενα τρανταχτο μοντελο...Αντε 1 2 κραχτες και μετα οτι Nordmende και Funai εχει ξεμεινει..
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μπορει οντως να ειναι παραπλανητικη η διαφιμηση αλλα μπορει και οχι...Μου ειχε χαλασει η ηλεκτρικη κουζινα και χωρις να ξερω πηγα στην Ηλεκτρονικη.Ελεγαν ολες οι κουζινες σε 40 ατοκες δοσεις. Αφου ειδα την τιμη σε αυτη που ηθελα ρωτησα ποσο κανει μετρητοις. Μου ειπαν οτι η τιμη ειναι ιδια...Οποτε φυσικα την πηρα με δοσεις.
DeMaitre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Στην πρώτη σελίδα του site πάντως, αναφέρει ότι η προσφορά "ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"! Άρα, όσοι δεν επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα μην ελπίζετε σε έκπτωση του ΦΠΑ... [Edit] Πάντως, με τις τιμές λιανικής που έχει, ακόμα και μετά την έκπτωση του ΦΠΑ οι τιμές δεν είναι και καμία τρελή προσφορά! Ειδικά στις 32'' που θα με ενδιέφερε και το έλεγξα, ελάχιστες τηλεοράσεις αποτελούν πραγματική ευκαιρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.