konstadis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εχω αγορασει αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999192 πολυ πιο ευκολο να το εχεις πανω στο γραφειο σου κ οχι να προσπαθεις να βρεις την τρυπα... σωστα?
StavrosD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Αν οι συσκευές usb που θες να συνδέσεις είναι μόνιμα συνδεδεμένες, καλύτερα να το βάλεις κάτω από το γραφείο σε σημείο που να μην ενοχλεί. Στο σπίτι μου έχω 2 USB Hub. Στο ένα (με 7 θέσεις) έχω συνδέσει τις συσκευές που είναι μόνιμα συνδεδεμένες, όπως scanner, printer, κτλ). Αυτό το έχω τοποθετήσει σε σημείο που δεν φαίνεται και δεν ενοχλεί. Το δεύτερο είναι της οθόνης με 4 θέσεις, και χρησιμεύει όταν θέλω να συνδέσω ένα usb stick ή έναν usb δίσκο.
konstadis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 και γιατι να μην το εχεις πανω στο γραγειο?? πιο πολυ για usb sticks και εξωτερικο σκληρο το θελω. Ερωτηση αυτα συνδεονται σε θυρα USB στο pc? κ κατι αλλο που με εμδιαφερει. υπαρχει τροπος να ξεχωρισω εαν τα USB του υπολιστη μου ειναι USB 2.0 ή USB 1.1... οχι υποθεσεις αλλα τροπος π.χ μεσα απο τα windows
StavrosD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Όλες οι νέες συσκευές είναι USB 2. Αν όταν συνδέσεις μια συσκευή σου εμφανίσουν τα windows μήνυμα ότι σύνδεσες μια γρήγορη συσκευή USB σε θύρα χαμηλής ταχύτητας (ή κάτι αντίστοιχο), τότε έχεις USB 1 διαφορετικά έχεις USB 2
mits@kos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιώ κι εγώ ένα τετραπλό USB Spinhub 4 θέσεων από τη Sharkoon. Με έχει διευκολύνει αφάνταστα στην οργάνωση των καλωδίων και την τοποθέτηση των συσκευών μου με εύκολη πρόσβαση στις βασικές από αυτές, όπως εξωτερικός σκληρός, χειριστήριο, mouse...
StavrosD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 και γιατι να μην το εχεις πανω στο γραγειο?? πιο πολυ για usb sticks και εξωτερικο σκληρο το θελω. Το ένα USB Hub το έχω τοποθετήσει μέσα σε εντιχοισμένη βιβλιοθήκη. Έίχα κάνει τρύπες για τα καλώδια από την αρχή.Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, κοίτα πως είναι μέσα στο ντουλάπι, και φαντάσου το σε γραφείο: Όπως είπα έχω ήδη ένα hub στο γραφείο (της οθόνης) για τα usb stick κτλ.
Fileasf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εχω και εγω ένα usb hub 7 θέσεων και εχει μόνιμα καρφωμένα επάνω πριντερ και σκανερ και μετα τα flashάκια... πλάγια από το γραφείο. Γενικά δεν είναι ωραίο να φαίνεται για ολα τα καλώδια που πηγαίνουν εκεί. Είναι σαν χταπόδι στο τέλος
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εγώ έκανα το λάθος και πήρα ένα 4πλό usb hub μάρκας turbo-x κ μετά απο λίγο χάνονται όλες οι συσκευές.Δοκίμασα κ επιπλέον τροφοδοσία αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.