Προς το περιεχόμενο

ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ me nvidia drivers

kostis22pat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!

Τη βοήθειά σας θέλω γιατί ειλικρινά έχω κολλήσει άσχημα.

Διαθέτω τη μητρική πλακέτα ASUS A8N SLI και την κάρτα γραφικών NVIDIA GEFORCE 7600 GT .

Προχθές, μετά το format κατέβασα τους τελευταίους drivers από το nvidia.com, για την κάρτα γραφικών.

Όταν παω όμως να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει το ακόλοθο σφάλμα :

the contents of this file cannot be unpacked.Theexecutable you are attemptig to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file, verify it's integrity, an try again..:devil::devil:

Ψάχνοντας, βρήκα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται και σε αρκετούς άλλους χρήστες.

Όσες λύσεις και αν βρήκα δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα μου.

Τι μπορώ να κάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.:mrgreen:

Υ.Γ. το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται με τους τελευταίους drivers της nvidia, και όχι με τους παλιότερους που υπήρχαν στο cd.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις Windows XP 32bit και κατέβασες τον τελευταίο διαθέσιμο WHQL driver (182.08 τη στιγμή που γράφω αυτό το post).

Κατέβασα τον ίδιο οδηγό και έβαλα το δωρεάν ExactFile (υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοια προγράμματα) να υπολογίσει το MD5 checksum του αρχείου. Αυτό βρέθηκε να είναι:

>5353c1b3c142b3ab0016c02b943b5522

Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το αρχείο που έχεις κατεβάσει δίνει ακριβώς το ίδιο checksum... ;

Δημοσ.
Υποθέτω ότι έχεις Windows XP 32bit και κατέβασες τον τελευταίο διαθέσιμο WHQL driver (182.08 τη στιγμή που γράφω αυτό το post).

Κατέβασα τον ίδιο οδηγό και έβαλα το δωρεάν ExactFile (υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοια προγράμματα) να υπολογίσει το MD5 checksum του αρχείου. Αυτό βρέθηκε να είναι:

>5353c1b3c142b3ab0016c02b943b5522

Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το αρχείο που έχεις κατεβάσει δίνει ακριβώς το ίδιο checksum... ;

Καλημερα φίλε μου έκανα αυτό που είπες και για το MD5 checksum του αρχείου μου δινει τον παρακατω κωδικο.Τι ακριβως σημαινει αυτο?(το οτι ειναι διαφιρετικο το MD5 checksum)

>41bbe4baea39e328a996357843f635b1

Δημοσ.

Το αρχείο που κατέβασε ο Parsifal και το αρχείο που έχεις εσύ έχουν διαφορετικό checksum και άρα είναι διαφορετικά αρχεία.

Πιθανά έχεις πρόβλημα με το download. Με explorer κατεβάζεις… δεν δοκιμάζεις και με firefox…

Δημοσ.

Εμενα μια χαρα δουλευει...αλλα μητρικη εχουμε διαφορετικη νομιζω..καρτα γραφικων με την 181...κατι καινουργιο driver παιζει μια χαρα:-D

Δημοσ.

φιλε tmjuju με firefox δουλευω...εν τελει τι να πω..ψαχτηκα λιγο και κατεβασα απ το http://www.filehippo.com. και μια χαρα...δουλεψε..τι απ το guru τι απ το official της nvidia τιποτα..

Σας ευχαριστω ολους παντως..:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...