gega Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 γεια σας insmomniacs εδω και μια βδομαδα εχω ενα αρχειο στην επιφανεια εργασιας μου με 0 byte και αγνωστου τυπου εχω δοκιμασει να το διαγραψω με το system mechanic με το killbox με τον unlocker αλλα και ολα τα παραπανω μεσω safe mode σας παρακαλω βοηθηστε με ευχαριστω
accipio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε να εκκινήσεις τον υπολογιστή με ένα live cd (π.χ. Ubuntu) ώστε να μη φορτώσουν καθόλου τα Windows, και να προσπαθήσεις από εκεί.
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σε τέτοιες περιπτώσεις με έχει βοηθήσει πολύ το Unlocker.
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εχω δοκιμασει να το διαγραψω με το system mechanic με το killbox με τον unlocker αλλα και ολα τα παραπανω μεσω safe mode Αφού σας λέει ότι έχει δοκιμάσει unlocker το παιδί... Δοκίμασε το εξής... 1) Άνοιξε το command prompt 2) γράψε την διαδρομή που είναι το αρχείο 3) πάτα ctrl+alt+del 4) όταν ανοίξει το task manager πήγαινε στο Processes 5) βρες το explorer.exe και πάτα End Process 6) πήγαινε στο command prompt και από εκεί μέσα διέγραψε το αρχείο (αφού μπεις στον σημείο που θες μέσα από το command prompt μετά πάτα πχ: del filename.txt 7) άνοιξε πάλι το task manager και πάτα file->new task 8) γράψε explorer.exe στο create new task και πάτα οκ... Ελπίζω να βοήθησα...
gega Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 το θεμα ειναι οτι μου λεει το cmd Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\>C:\Documents and Settings\Gabriel.GABRIEL-E88ACF3\Desktop 'C:\Documents' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. τι πρεπει να κανω? Δοκίμασε το delete doctor το εχω δοκιμασει και αυτο ευχαριστω παντος
SeKoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε μέσα απο τον explorer του Nero να το κάνεις drop στο RECYCLE bin!!! Και μετά empty recycle bin.... έχει κολήσει στο shell των windows ....
gega Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 θα το δοκιμασω και αυτο ΤΙΠΟΤΑ !!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: εχω δοκιμασει ενα σορο τροπους και τιποτα :cry::cry:
SeKoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε το dos με "c:\documents and settings\....\ \ \ \... \" (αυτάκια " )
gega Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παλι τιποτα ..... ενα εμεινε να το διαγραψω μεσω linux
papahlamidas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν νομίζω να μην σου δουλέψει με το linux! Να κάνεις καμιά μεταφορά δοκίμασες?
SeKoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε να κάνεις ένα chkdsk c: /f μήπως βρίσκετε σε κανένα χτυπημένο sector και δεν το σβήνει...
gega Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδια το προβλημα λυθηκε εβαλα τα linux και καταφερα να το διαγραψω ευχαριστω πολυ παιδια !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.