gdp77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ... σύμφωνα με εκτιμήσεις των "συντηρητικών". Τελείωσαν πια τα ανυπόστατα επιχειρήματα κάθε φορά που κάποιο "φτωχό" κράτος επέλεγε τη λύση του open source για κάποια / κάποιες από τις δημόσιες υπηρεσίες του. Όταν βλέπεις ολόκληρη Αγγλία να επιλέγει open source λογισμικό, σημαίνει ότι τα ψέμματα τελείωσαν και κάποια κρατικοδίαιτα ρεμάλια πρέπει να ξυπνήσουν. Μέσα σε ένα πλαίσιο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας πολλών κρατών αντιλαμβάνεται ότι αν επιθυμεί την επιβίωση, επιβάλλεται να μετακινήσει το ΙΤ του σε open source λύσεις. Η στροφή προς περιβάλλοντα linux είναι ΜΑΖΙΚΗ και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τις εξελίξεις στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων. Εμείς εδώ στην Ελλάδα, φαίνεται ότι έχουμε ακόμα ΠΟΛΛΑ λεφτά για πέταμα (=μίζες). Έχουν γνώση οι "υπερασπιστές" και οι ωχαδερφιστές... Βοηθήστε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση. Ενημερώστε τους χώρους εργασίας σας για εναλλακτικές λύσεις και βοηθήστε για έναν καλύτερο πληροφοριακό κόσμο. Είτε ηθικά είτε οικονομικά, ΟΛΟΙ ωφελούνται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πωπω φανταστικό. Λες να βγει κάτι τόσο καλό από την κρίση?? Φίλε μου μήπως έχεις κανένα link με κανένα άρθρο, να το στείλω σε κανα φίλο γνωστό, να διαδωθεί αλλά να πείσουμε και τους άπιστους Θωμάδες?? :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 link για τι πράγμα ακριβώς θες; Αρθρογραφία πλούσια (και για οικονομικά θέματα σε σχέση με το linux) θα βρεις στο linuxtoday.com. Υ.Γ. Και στο insomnia θα έβλεπες, αλλά οι mods δε με αφήνουν να ποστάρω στην αρχική σελίδα γιατί μάλλον δεν ξέρω να εκφράζομαι σωστά - η τελευταία μου απόπειρα κατέληξε σε ban -. Δυστυχώς κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται να post-άρει θέματα για το open source στην πρώτη σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 η πηγη που ειναι.....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 καλό νέο δεν λέω, αλλά έτσι όπως είναι τώρα το OP δεν υπήρχε περίπτωση να μπει ως είδηση, ούτε καν πηγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Στην πρώτη σελίδα ποστάρονται ειδήσεις.. Αυτό δεν έχει πηγή, στοιχεία.. τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μιά απάντηση UK government backs open source http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7910110.stm According to some in the open source industry, the shift from proprietary standards could save the government £600m a year. ο αυτόματος έλεγχος θέλει δουλειά Στην πρώτη σελίδα ποστάρονται ειδήσεις.. Αυτό δεν έχει πηγή, στοιχεία.. τίποτα.. εδώ καθιρεώθηκαν οι ειδήσεις που αφορούν το Linux edit:αντικαθίσταται η βαρύγδουπη (σαρδαμική) λέξη και η πρόταση γίνεται* εδώ μπήκαν για πρώτη φορά ειδήσεις για το Linux δεν κάναμε μόνοι μας το νήμα http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250647&page=2 μή κοιτάς το δάκτυλο * μετά απο επισήμανση του ThReSh . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για τι πράγμα να βάλω πηγή? Άποψή μου αποτελεί το άνωθεν post. Δεν το δημοσίευσα στις ειδήσεις. Απλά σχολίασα για άλλες φορές που έχω επιχειρήσει να δημοσιεύσω είδηση. Ο Al αυτομάτως ό,τι δημοσιεύω στο αντίστοιχο section το μετακινεί εδώ. Αφού δεν ξέρω να γράφω... Μακάρι να βρισκόταν κάποιος άλλος να ποστάρει ενδιαφέροντα νέα στην πρώτη σελίδα (σχετικά με linux πάντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 καθιρεώθηκαν wat? Για τι πράγμα να βάλω πηγή? Άποψή μου αποτελεί το άνωθεν post. Δεν το δημοσίευσα στις ειδήσεις. Απλά σχολίασα για άλλες φορές που έχω επιχειρήσει να δημοσιεύσω είδηση. εσύ δλδ υπολόγισες ότι θα εξοικονομούν 600 εκατ λίρες? για αυτό συγκεκριμένα ζητάμε πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Πωπω φανταστικό. Λες να βγει κάτι τόσο καλό από την κρίση?? Φίλε μου μήπως έχεις κανένα link με κανένα άρθρο, να το στείλω σε κανα φίλο γνωστό, να διαδωθεί αλλά να πείσουμε και τους άπιστους Θωμάδες?? :mad: Eδώ αποφάσισαν να μειώσουν τα άτομα που ασχολούνται με τη μισθοδοσία του δημοσίου από ...7000!!!!! σε λίγες εκατοντάδες (ελπίζω να θυμάμαι σωστά τα νούμερα) Η κρίση από αυτήν την άποψη νομίζω πως θα μας κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εσύ δλδ υπολόγισες ότι θα εξοικονομούν 600 εκατ λίρες? για αυτό συγκεκριμένα ζητάμε πηγή είναι λίγο "αναξιόπιστο" το bbc ίσως να έχει δημοσιευθεί και σε κανένα isdn.gr . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι τέτοια θέματα δε θα πρέπει να μπαίνουν στις ειδήσεις γιατί πολύς κόσμος κινδυνεύει να χάσει τη μίζα του και μαζί με αυτήν το νέο μοντέλο της mercedes που χαλβαδιάζει + ένα δύο ταξιδάκια στην Αράχωβα για ski κάθε χρόνο. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της δυστυχίας... Υ.Γ. Συμβουλή προς "υπερασπιστές" : Ξεκινήστε να μαθένετε βασικά πραγματάκια για linux γιατί η μεταστροφή του IT σε αυτό είναι αναπόφευκτη. Μην κατηγορείτε μετά την κοινότητα επειδή μείνατε χωρίς δουλειά. Αντί να "υπερασπίζεστε" εδώ μέσα, αφιερώστε τον αντίστοιχο χρόνο για να διαβάσετε 5 πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 είναι λίγο "αναξιόπιστο" το bbcίσως να έχει δημοσιευθεί και σε κανένα isdn.gr . εσύ έδωσες το link του bbc, δεν το πρόσεξα από την αρχή, τώρα το άνοιξα για την ακρίβεια... προφανώς δεν αμφισβήτησα την πηγή απλά έτσι να υπάρχει ώστε να μην δίνει δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εντάξει ThReSh έχω dual boot (Linux k Fina) ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Άντε πάλι με το Linux... Ρε παιδιά, οι επιλογές του καθενός, καθορίζονται από τις ανάγκες του... Ξέρετε πως κάνετε κάποιοι; Ας υποθέσουμε ότι το Linux είναι η Mercedes και τα Windows το Fiat Punto (το BSD είναι Lexus.. χεχε). Δηλαδή αν καίγεσαι να πας κάπου και λείπει η Mercedes, δεν μπαίνεις στο Punto... Μαγκιά σου! Αλλά όχι υποχρέωση του καθενός. Και σημειωτέων ότι οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με open source προγράμματα παραμένουν επιχειρήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται (και αυτοί θα μπορούν να δώσουν μίζες κτλ). Μήπως το χρήμα που θα εξοικονομηθεί από τις άδειες χρήσης, καταλήξει στα συμβόλαια υποστήριξης;;; Κάντε ο καθένας την δουλειά του εκεί που μπορεί ώστε να είναι αποδοτικός. To θέμα ξεκινάει από την παιδεία. Τη την θες την Mercedes αν δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.