Hal9000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Η Asus εμπλουτίζει συνέχεια τη σειρά EEE και παρουσιάζει κάτι διαφορετικό για ακόμα μια φορά. Το ΕΕΕ Keyboard PC είναι ένα ένα ολοκληρωμένο PC που «κρύβεται» κάτω από το κάλυμμα ενός πληκτρολογίου. Ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό και φυσικά ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Atom. Παράλληλα στο δεξί μέρος υπάρχει μια οθόνη touch 5’ ιντσών ενώ μπορείτε να το συνδέσετε με εξωτερική οθόνη η τηλεόραση είτε μέσω της vga εξόδου είτε μέσω HDMI.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 άψογο gadget...9/10 στην κλίμακα πουλμουρ
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 άψογο gadget...9/10 στην κλίμακα πουλμουρ Αρκει να μη κοστίζει και πολλά.Πάντως είναι ντιζαϊνάτο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ε δεν είναι και φτηνό...
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ποιο μεγάλο από netbook, με μικρότερη οθόνη. Πραγματικά χρήσιμο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ποιο μεγάλο από netbook, με μικρότερη οθόνη. Πραγματικά χρήσιμο... το έβγαλαν για να το συνδέεις στην TV ή στην οθόνη νομίζω... όχι για να έχεις τις 5 ίντσες ως main monitor
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 το έβγαλαν για να το συνδέεις στην TV ή στην οθόνη νομίζω... όχι για να έχεις τις 5 ίντσες ως main monitor Ναι, το γράφει. Αλλά και πάλι. Το MSI με την HDMI μου φαίνεται πολύ ποιο ελκυστικό. :-)
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ειναι πολυ χρησιμο για αυτους που χρησημοποιουν μονο μεγαλες οθονες, οποτε οποιοδηποτε αλλο netbook θα ειχε μια "περιτη" οθονη να τους ενοχλει. Οταν το κοιταω μου ερχεται στο μυαλο ο Amstrad που ειχα πριν 25 χρονια. Οταν τον κοιταζα τοτε ουτε που μπορουσε να μου περασει απο το μυαλο οτι θα μπορουσε να μεταλαχτει τοσο πολυ ενας υπολογιστης. Στο σημειο που υπηρχε η δισκετα, τωρα υπαρχει touch screen! Φαντασου τι θα δω σε 25 χρονια απο τωρα, ελεος.
Aligator21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Είναι καταπληκτικό gadget, αλλά σίγουρα θα είναι και ακριβό :/ Επίσης με χαλάει λίγο ο SSD 16/32. Χάθηκε ο κόσμος εάν βάζανε έναν 1.8" σκληρό;
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 τιμες εχουν ανακοινωθει, 500 ευρω χωρις ασυρματο hdmi και 700 με ασυρματο hdmi. Δε βαλανε σκληρο δισκο, για τους κραδασμους, επειδη αυτο ειναι προφανως κατασκευασμενο να το δουλευεις στα γονατα.
jonkal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ε καλά δεν θα έχει και τους κραδασμούς όταν θα το έχεις στα πόδια σου εκτός και αν έχεις Παρικινσον Αλλά άμα σκεφτείς ότι και τα iPod έχουν δίσκους και έχουν περισσότερους κραδασμούς και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, ασχέτως που δεν δουλεύει συνέχεια ο δίσκος η ταλαιπωρία που τραβάει είναι μεγάλη. Αλλά τι το συζητάμε αυτό θέλανε να βάλουν αυτό βάλανε. Είναι όμως πολύ ωραία gadgetia. Άντε να το δούμε και από κοντά πως θα είναι.
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Φαντασου τι θα δω σε 25 χρονια απο τωρα, ελεος. Ε,σε 25 χρόνια θα είσαι 55...Φαντάσου καλύτερα τι θα βλέπεις όταν θα είσαι 70!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα