e-tic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει και ποιά είναι η επίσημη αντιπροσωπεία/service της Zyxel στην Ελλάδα? Έχω ένα Zyxel Prestige P-660HW το οποίο πρέπει να πάει για service, και απο το e-shop απο όπου το αγόρασα μου είπαν οτι πρέπει να τους το πάω σε ένα e-shop point να το ελέγξουν αυτοί και αν είναι κάτι που δεν μπορούν να φτιάξουν θα το στείλουν αυτοί στην αντιπροσωπεία. Όπως είναι ευκόλος κατανοητό η όλη αυτή διαδικασία δεν προβλέπετε να πάρει λιγότερο απο μήνα, οπότε αν μπορούσα να το πάω απο μόνος μου στην αντιπροσωπεία θα γλύτωνα αρκετό χρόνο! Στο site της Zyxel δεν μπόρεσα να βρώ κάτι για Ελλάδα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αν έχει πρόβλημα (και δεν είναι θέμα ρύθμισης ή firmware update) και έχεις ακόμα εγγύηση ασφαλώς και ΔΕΝ θα το πας για να το φτιάξουν, θα απαιτήσεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ από το eshop! δεν είναι δικιά σου δουλειά να τρέχεις σε αντιπροσωπία...
e-tic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αν έχει πρόβλημα (και δεν είναι θέμα ρύθμισης ή firmware update) και έχεις ακόμα εγγύηση ασφαλώς και ΔΕΝ θα το πας για να το φτιάξουν, θα απαιτήσεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ από το eshop! δεν είναι δικιά σου δουλειά να τρέχεις σε αντιπροσωπία... Το router είναι εντός εγγύησης, αλλά το έχω 1,5 χρόνο οπότε δεν τίθεται θέμα άμεσης αντικατάστασης αλλά service. Απλά θέλω να γλυτώσω την αργοπορία που θα επιφέρει ο έλεγχος απο τους τεχνικούς του e-shop.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το router είναι εντός εγγύησης, αλλά το έχω 1,5 χρόνο οπότε δεν τίθεται θέμα άμεσης αντικατάστασης αλλά service.Απλά θέλω να γλυτώσω την αργοπορία που θα επιφέρει ο έλεγχος απο τους τεχνικούς του e-shop. sorry αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό (ίσως να μην γνωρίζω), γιατί δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης και πρέπει να το επισκεύασουν? θα περιμένεις μερικές μέρες να γίνει ο έλεγχος και εφόσον διαπιστωθεί θα σου δώσουν καινούριο, σχεδόν σε όλα τα προϊόντα Η/Υ αυτό γίνεται
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 oti kai na γινει ειτε ειναι χαλασμενο ειτε δεν ξερω τι θα παει στο service ths zyxel για αντικατασταση.η αντιπροσωπεια ειναι η digital sima.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 http://www.digitalsima.gr/ Ηλία Ηλιού 54, 11743 Ν. Κόσμος, Αθήνα Τηλ. :210-9010401 Fax. :210-9010405
e-tic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 oti kai na γινει ειτε ειναι χαλασμενο ειτε δεν ξερω τι θα παει στο service ths zyxel για αντικατασταση.η αντιπροσωπεια ειναι η digital sima. Thanks!
nik-nik Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τους πήρα τηλέφωνο για ναρωτήσω κάτι που ήθελα και ήταν εξυπηρετηκότατοι Μπράβο
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αν εβγαζαν και πιο πολλα firmware καλα θα ηταν.κατα τα αλλα εχουν ωραια ρουτερακια αν και λιγο πιο ακριβα απο τα αλλα αλλα αξιζουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 να έβγαζαν και κάνα adsl2+ μοντέλο με Wi-Fi draft N...
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 μαλον θα περιμενουθν να γινει κανονικο n αμα δεν εχει βγει ακομα.ειναι για να αποφευγουν τα πολλα firmware.χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.