dimitris2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εντός των επόμενων ημερών, όσοι διατηρούν προφίλ στο Facebook θα αντικρίσουν σημαντικές αλλαγές στην αρχική σελίδα της δημοφιλούς υπηρεσίας. Οι υπεύθυνοι του Facebook προχωρούν σε επανασχεδιασμό της home page, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά που φιλοδοξούν να κάνουν την υπηρεσία ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη. Μεταξύ άλλων, το news feed θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, δίχως να χρειάζεται ανανέωση της σελίδας. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει ήδη στο Facebook [συγκεκριμένα, στο tab Live Feed], ωστόσο με το νέο καθεστώς αναβαθμίζεται και θα αποτελεί πλέον τη βασική επιλογή. Η άλλη μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με τα φίλτρα απεικόνισης. Ειδικότερα, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να επιλέγει ομάδες φίλων ή και μεμονωμένα άτομα, τα οποία θα εμφανίζονται στο news feed. Πριν από μερικούς μήνες, το Facebook τροποποίησε σημαντικά την αρχική σελίδα, δίνοντάς της τη μορφή που έχει σήμερα. Η αλλαγή αυτή έγινε δεκτή με δυσαρέσκεια από μεγάλη μερίδα των χρηστών και απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει το κοινό στο νέο καθεστώς. Πηγή: e-pcmag.gr
panraf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εγώ απενεργοποίησα τον λογαριασμό μου εκεί, αρκετά έκατσα "φακελωμένος". Όλο τα ίδια και τα ίδια.
ApSiMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Facebook (δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι φακελομένος κ εγώ εκεί) ή την είδηση (κ σε καμία περίπτωση τον δημήτρη που με τόσο κόπο μας προμηθεύει με νέα), αξίζει αυτή η είδηση να μπει στην αρχική σελίδα του Insomnia???? Είναι τόσο μεγάλο τεχνολογικό νέο???
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αυτά υπάρχουν και σήμερα με τις ανάλογες ρυθμίσεις (less about/more about). To live feed είναι αρκετά αδιάφορο.. και τέλος πάντων δεν τις λές σημαντικές αλλαγές αυτές. Απλά λίγο καλύτερη οργάνωση των δεδομένων που ήδη υπάρχουν. Αν ο επανασχεδιασμός έχει να κάνει με το gui πάω πάσο.. αλλα αν είναι αυτά όλο κ όλο... Ελπίζω να μη βάλουν χρώματα/μουσικές κ αρώματα στα προφίλ.. Δεν θα τ'αντέξω..
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Είναι τόσο μεγάλο τεχνολογικό νέο??? Όχι δεν είναι...
dp@pa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για κάποιους άλλους ειναι ομως...επειδή εσεις δεν γουστάρετε, δεν σημαινει πως πολλοι αλλοι δεν θελουν να μαθουν την ειδηση. Εδω ανοιγουν τοπικς οτι νανε, και να μην ειναι ειδηση και αυτη? την αλλη φορα που εκανε μια αλλαγη το facebook, η περισσοτερη τους κραξαν, δηλαδη εγινε ειδηση.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για κάποιους άλλους ειναι ομως...επειδή εσεις δεν γουστάρετε, δεν σημαινει πως πολλοι αλλοι δεν θελουν να μαθουν την ειδηση. Εδω ανοιγουν τοπικς οτι νανε, και να μην ειναι ειδηση και αυτη? την αλλη φορα που εκανε μια αλλαγη το facebook, η περισσοτερη τους κραξαν, δηλαδη εγινε ειδηση. τι λες βρε παλικάρι μου;;; το ίδιο είναι να αλλάξουν οι όροι χρήσης και να μην μπορείς να σβήσεις την πραγμάτια σου ποτέ με το ότι θα κάνει τριαλαλόμ τριαλαλόμ αλλαγές; Χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε...
papahlamidas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Live Feeds στο Insomnia εδώ και τώρα... Πλάκα πλάκα για το Insomnia πιστεύω θα ήτανε αρκετά χρήσιμο...
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αχεμ... Νέα μηνύματα; Ίσως; Ανάμεσα στη λίστα μελών και την αναζήτηση; Ίσως;
feodor Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Και γω το απενεργοποιησα το facebook. Οχι αλλο φακελωμα!Οποτε να παει να χεστ**. Αν και το κακο εγινε με τη δημιουργια προφιλ εκει... Και κατι αλλο.. μιας και ειπατε για αλλαγες στο insomnia, πως σας φανηκε η τελευταια αλλαγη στην αρχικη σελιδα?Δηλ το να παρουσιαζονται καθετα τα τελευταια μηνυματα. Θα τη πω την αμαρτια μου,εμενα δεν μ αρεσε καθολου! Σορρυ κι ολας moderators αλλα.....
sheik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Το οτι απενεργοποιησατε το facebook δεν ισοδυναμει με ξε-φακελωμα Το λεει στους ορους...
nukem111 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Σιγα τις αλλαγες που εκανε... Απλα μας εκανε πιο ομορφο τον τροπο που μας φακελωνει το facebook...
dark_banishing Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Όντως η είδηση είναι ψιλο-άκυρη. Απλά έκαναν 2-3 αλλαγές στην αρχική σελίδα.. Τίποτα σημαντικό. Προσωπικά μου αρέσει αν και θέλει λιγάκι να το συνηθίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα