Προς το περιεχόμενο

Πορδές!

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσπαθήσουμε να δώσουμε χιουμοριστικό τόνο στην αναπόφευκτη σαπίλα με αστειάκια του στύλ "τράβα μου το δάχτυλο" και "να κλάσω ή να φωνάξω;" δε λέει έ;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να προσπαθήσουμε να δώσουμε χιουμοριστικό τόνο στην αναπόφευκτη σαπίλα με αστειάκια του στύλ "τράβα μου το δάχτυλο" και "να κλάσω ή να φωνάξω;" δε λέει έ;
Όταν θες να κλάσεις τι παιχνίδια μπορείς να εφεύρεις ε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Σ'εμάς πάλι είναι δείκτης υγείας.

139db συναυλία με κλανίδια σαν τους Manowar?

Δημοσ.
139db συναυλία με κλανίδια σαν τους Manowar?
Κάτι τέτοιο.

Διάλογος του στυλ:

-"αυτός είναι 100 χρονών"

-"έλα ρε,και την παλεύει?"

-"Φίλε.Κλάνει."

Κάπου εκεί το πόρισμα βγαίνει.No further discussion needed.
Δημοσ.
LOL

Ξερω ατομο (κοπελα) που επαθε εξαρθρωση πλευρου ή κατι τέτοιο επειδή κράτησε την πορδή της σε μια συνάντηση....

Μαλιστα μετα απο καποιες μέρες πήγε σε γιατρό για τον πόνο στα πλευρά και της συμβούλεψε ...οτι θέλει να βγεί απο αυτήν την τρύπα, πρέπει να βγαίνει το συντομότερο δυνατον...

Ευτυχώς που την κράτησε δε λες, θα είχαμε Κατρίνα και στην Ελλάδα!!!

Φίλε ξεράθηκα στο γέλιο, δεν παίζει, κάτι θα θυμάσαι λάθος

Δημοσ.
Ευτυχώς που την κράτησε δε λες, θα είχαμε Κατρίνα και στην Ελλάδα!!!

Φίλε ξεράθηκα στο γέλιο, δεν παίζει, κάτι θα θυμάσαι λάθος

Λες?? Απο Αρκανσο είναι η κοπέλα, διπλα η Ν. Ορλεανη...Παντος ετσι ακριβώς μου τα ειπε...

Δημοσ.

Ας μην κρυβόμαστε άλλο. Η σπουδαιότητα της πορδής στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού αλλά και της ψυχολογίας μας είναι μεγάλη. Η κομπλεξική κοινωνία μας όμως τη μετέτρεψε σε επαίσχυντη πράξη, δείγμα έλλειψης αγωγής και γυφτιά. Στο δοκίμιο αυτό θα εξετάσομε τις κοινωνικές προεκτάσεις της πορδής και τρόπους αντιμετώπισής της.

Το κλάσιμο είναι φυσιολογικό. Και η Αντζελίνα Τζολί κλάνει και η Κάμερον Ντίαζ κλάνει. Όλοι κλάνουν επομένως ΚΙ ΕΣΥ, άρα το άρθρο αυτό σε ενδιαφέρει. Πόσες φορές δε βρέθηκες στη δύσκολη θέση να πονάς και να υποφέρεις και να μη μπορείς να κλάσεις για να ανακουφισθείς; Ας θεωρήσομε, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε μια κοινωνική εκδήλωση και μάλιστα συμμετέχομε ενεργά σε κάποια συζήτηση. Εάν ξαφνικά μας έλθει η ανάγκη να κλάσομε, τρία τινά μπορεί να συμβούν:

Α. Να σφιχθούμε επαρκώς με αποτέλεσμα να πνίξομε εντελώς την πορδή.

Η έκφραση του προσώπου μας, το γουργούρισμα της κοιλιάς και οι κινήσεις του σώματος θα μαρτυρήσουν σίγουρα το στόχο μας. Θα χαλάσει η διάθεσή μας και η διάθεση των γύρω μας και θα αποχωρήσομε δημιουργώντας άσχημη εικόνα.

Β. Να σφιχθούμε ανεπαρκώς με αποτέλεσμα να κλάσομε κατά λάθος.

Μπορούμε να χωρίσομε την περίπτωση αυτή σε δύο υποπεριπτώσεις:

Β1. Να μην ακουσθεί τίποτα. Οι γνωστές σε όλους μας "βουβές" πορδές οι οποίες είναι αποδεδειγμένο ότι ακολουθούνται από δυσοσμία, οπότε και πάλι θα γίνομε ρεζίλι.

Β2. Να ακουσθεί μία δειλή ριπή του πρωκτού... Ο δειλός και επίπεδος ήχος φανερώνει την αποτυχία μας να συγκρατήσομε την πορδή αλλά και την ταυτόχρονη αποτυχία μας να κλάσομε ελεύθερα.

Η δε τρίτη και τελευταία περίπτωση είναι:

Γ. Να κλάσομε συνειδητά και καλλιτεχνικά.

Τα πλεονεκτήματα;

1. Δείχνομε πως δε μασάμε και δε ντρεπόμαστε.

2. Δίνομε χιουμοριστικές διαστάσεις στην παρουσία μας, αποδεικνύοντας ότι είμαστε άτομα με χιούμορ.

3. "Σπάμε τον πάγο" και δίνομε την ευκαιρία και στους συντρόφους μας να μας μιμηθούν, βγάζοντάς τους από το αδιέξοδο του επίπονου σφιξίματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που παρ' ελπίδα σπρώξομε υπερβολικά και χεσθούμε, αποχωρούμε αμέσως.

Πηγή: http://www.ftou.gr/articles/show.asp?category=plaka&id=188

Δημοσ.

Το συγχωρεμενο τον παππου μου μου θυμισες, που μας εκανε αυτην την πλακα με το "τραβα μου το δακτυλο" οταν ημασταν μικρα.

Κάτι τέτοιο.

Διάλογος του στυλ:

-"αυτός είναι 100 χρονών"

-"έλα ρε,και την παλεύει?"

-"Φίλε.Κλάνει."

Κάπου εκεί το πόρισμα βγαίνει.No further discussion needed.

Ειναι σαν το ρητο "βηχεις, ρευεσαι και κλανεις, δεν εχεις φοβο να πεθανεις" :-)

Δημοσ.
Τωρα δεν ξέρω πόσο θα βοηθησει αλλα καπου ειχε πεσει στα χερια μου απο μαγαζι με βιολογικα ενα βοτανο που το επινες σαν τσαγακι και βοηθουσε με φουσκωματα - αερια κλπ...

Μάλλον για το τσάι μέντας λες.. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το ρήτο "μλκ έκλασα μέντες"

• Members
Δημοσ.

Ειναι σαν το ρητο "βηχεις, ρευεσαι και κλανεις, δεν εχεις φοβο να πεθανεις" :-)

Υπάρχει και μια παραλλαγή του, πιο ποιητική:

Άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δεν βάνει
Δημοσ.
Ένας πρακτικός τρόπος για να εξουδετερώσεις τον θόρυβο είναι ο βήχας. Κάθε μία που αμολάς δηλαδή, ρίχνεις κι ένα τρανταχτό βήξιμο. Θέλει λίγη εξάσκηση για να μάθεις να τα συντονίζεις, αλλά είναι εφικτό. Βέβαια, αυτό δεν εξουδετερώνει το πρόβλημα της οσμής, οπότε έχει πρακτική εφαρμογή σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (π.χ. όταν η φίλη μας έχει συνάχι)

επίσης, τροφή για σκέψη: αν την αμολήσεις την ώρα που περπατάς, η οσμή μένει στο σημείο που την άφησες ή σε ακολουθεί;

Μετά από σχετική έρευνα, κατέληξα στο πρώτο, αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη από τους άλλους εμπειρογνώμονες...

Το πρώτο είναι ριψοκίνδυνο, γιατί μπορεί να μήν υπάρχει σωστός συγχονισμός...

Όσο για το δεύτερο, ένας τρόπος να αποφύγεις να σε ακολουθήσει είναι να σκίψεις για να δέσεις τα γορδόνια και εκείνη την ώρα να "ζωγραφίσεις"

*ΠΡΟΣΟΧΗ μήν σηκωθείς αν δεν έχει φύγει και το τελευταίο ευγενές αέριο!!!

Δημοσ.

Για τα αέρια και την ευωδία τους υπάρχει λύση. Σε μικρή απόσταση από την οπή εξόδου τοποθετούμε μια μικρή φωτιά που αναλαμβάνει να αναφλέξει όλο το δύσοσμο μεθάνιο. Η φωτιά θα παράγεται από ένα μικρό αναπτήρα που θα είναι δεμένος σε ένα μικρό παλούκι. Το παλούκι θα εφαρμόζει μέσα στην οπή (για πρακτικούς λόγους: πχ ρύθμιση απόστασης).

Παρόμοια τεχνική εφαρμόζουν και τα διυλιστήρια με πολύ καλά αποτελέσματα.

Lincoln17.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...