greeneye Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αλήθεια η επιστήμη τι έχει κάνει εδώ? τι εννοώ... αν φάτε φακές,φασολάδα και τέτοια σχετικά φαγητά που φέρνουν ΚΑΝΟΝΙΕΣ απο πορδές...! τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση? Υπάρχει λύση...? !!!
deminho11 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αλήθεια η επιστήμη τι έχει κάνει εδώ? τι εννοώ... αν φάτε φακές,φασολάδα και τέτοια σχετικά φαγητά που φέρνουν ΚΑΝΟΝΙΕΣ απο πορδές...! τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση? Υπάρχει λύση...? !!!
andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αν πας σε φαρμακείο νομίζω θα κάνεις δουλειά...
nske Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 @deminho11: Είσαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα; Πιθανολογώ ότι τα αέρια θα χτυπήσουν τοίχο και θα ψάξουν για άλλη διέξοδο
freedubus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μεγάλο θέμα έπιασες τώρα. Θυμάμαι κάποτε είχα φάει ρεβίθια, και το βράδι είχε έρθει ένα νεοσύλλεκτο γκομενάκι σπίτι για να κάνουμε κατάσταση ναούμ. Καθόμασταν λοιπόν και ξαφνικά αρχίζουν να μου σκάνε απανωτές, κι εγώ για να μη γίνω ρόμπα να σφίγγομαι και να τις πνίγω, μέχρι που γέμισε η κοιλιά μου αέρα τούμπανο κι άρχισα να σφαδάζω απ' τον πόνο. Η τύπισσα να με ρωτάει "τι έχεις, είσαι καλά", εγώ διπλωμένος στα 2. Της λέω μισό πάω τουαλέτα. Πάω, ανοίγω βρύσες να μην ακούγομαι, σφίγγομαι, ξανασφίγγομαι, τίποτα, είχαν πεισμώσει και δεν έβγαιναν. Μιλάμε για πόνο. Τελικά δεν έγινε τίποτα εκείνο το βράδυ, γιατί η κοπέλα νόμιζε οτι ήμουν άρρωστος κι έφυγε. Από τότε δεν την ξαναπατάω, τις ρίχνω αρχοντικές και γενναιόδωρες, με όποιον και να είμαι. Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες.
BLISS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τις ρίχνω αρχοντικές και γενναιόδωρες Ξεχνα το παιδικο σου ονειρο τοτε.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση? μα γιατί να γίνεις ρεζίλι? η κλανιά είναι η ύστατη προσπάθεια του κάτω λάρυγγος να μιλήσει...
mamarouxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση? Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες. Άσε που μπορεί να φανείς κ cool... Βέβαια οι ''κότες'' μπορεί να σε πούνε ''γουρούνι'' http://video.google.com/videoplay?docid=8297574364836044520
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μεγάλο θέμα έπιασες τώρα. Τεράστιο Άσε που μπορεί να φανείς κ cool... Έχω και κότερο - πρρρρρρρ- πάμε μια βόλτα?
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 "Fart is in the air every time you look around.." Αχ,ρομαντικά πράματα.
greeneye Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 λύσεις δε βλέπω.....!!!!!!!!! ωραία τα σχόλια αλλά...μυρίζουν οι πορδές! δεν είναι το προόβλημα τα ηχητικά ΕΦΕ!!!
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αν εισαι ξαπλωμενος με την γυναικα σου στο κρεβατι αμολυσεις μια και δεν λακισει παει να πει οτι σε αγαπαει πολυ.
million_voices Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μεγάλο θέμα έπιασες τώρα.Θυμάμαι κάποτε είχα φάει ρεβίθια, και το βράδι είχε έρθει ένα νεοσύλλεκτο γκομενάκι σπίτι για να κάνουμε κατάσταση ναούμ. Καθόμασταν λοιπόν και ξαφνικά αρχίζουν να μου σκάνε απανωτές, κι εγώ για να μη γίνω ρόμπα να σφίγγομαι και να τις πνίγω, μέχρι που γέμισε η κοιλιά μου αέρα τούμπανο κι άρχισα να σφαδάζω απ' τον πόνο. Η τύπισσα να με ρωτάει "τι έχεις, είσαι καλά", εγώ διπλωμένος στα 2. Της λέω μισό πάω τουαλέτα. Πάω, ανοίγω βρύσες να μην ακούγομαι, σφίγγομαι, ξανασφίγγομαι, τίποτα, είχαν πεισμώσει και δεν έβγαιναν. Μιλάμε για πόνο. Τελικά δεν έγινε τίποτα εκείνο το βράδυ, γιατί η κοπέλα νόμιζε οτι ήμουν άρρωστος κι έφυγε. Από τότε δεν την ξαναπατάω, τις ρίχνω αρχοντικές και γενναιόδωρες, με όποιον και να είμαι. Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.