Προς το περιεχόμενο

Πορδές!

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια η επιστήμη τι έχει κάνει εδώ? τι εννοώ...

αν φάτε φακές,φασολάδα και τέτοια σχετικά φαγητά που φέρνουν ΚΑΝΟΝΙΕΣ απο πορδές...!

τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση?

Υπάρχει λύση...? !!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αλήθεια η επιστήμη τι έχει κάνει εδώ? τι εννοώ...

αν φάτε φακές,φασολάδα και τέτοια σχετικά φαγητά που φέρνουν ΚΑΝΟΝΙΕΣ απο πορδές...!

τι κάνουμε για να γλιτόσουμε και να μην γίνουμε και ρεζίλι αν έχουμε καμιά συνάντηση?

Υπάρχει λύση...? !!!

01.21.60.19a.jpg

Δημοσ.

@deminho11:

Είσαι σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα; Πιθανολογώ ότι τα αέρια θα χτυπήσουν τοίχο και θα ψάξουν για άλλη διέξοδο :rolleyes:

bush_fart.jpg

Δημοσ.

Μεγάλο θέμα έπιασες τώρα.

Θυμάμαι κάποτε είχα φάει ρεβίθια, και το βράδι είχε έρθει ένα νεοσύλλεκτο γκομενάκι σπίτι για να κάνουμε κατάσταση ναούμ. Καθόμασταν λοιπόν και ξαφνικά αρχίζουν να μου σκάνε απανωτές, κι εγώ για να μη γίνω ρόμπα να σφίγγομαι και να τις πνίγω, μέχρι που γέμισε η κοιλιά μου αέρα τούμπανο κι άρχισα να σφαδάζω απ' τον πόνο. Η τύπισσα να με ρωτάει "τι έχεις, είσαι καλά", εγώ διπλωμένος στα 2. Της λέω μισό πάω τουαλέτα. Πάω, ανοίγω βρύσες να μην ακούγομαι, σφίγγομαι, ξανασφίγγομαι, τίποτα, είχαν πεισμώσει και δεν έβγαιναν. Μιλάμε για πόνο. Τελικά δεν έγινε τίποτα εκείνο το βράδυ, γιατί η κοπέλα νόμιζε οτι ήμουν άρρωστος κι έφυγε.

Από τότε δεν την ξαναπατάω, τις ρίχνω αρχοντικές και γενναιόδωρες, με όποιον και να είμαι. Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες.

• Super Moderators
Δημοσ.

μα γιατί να γίνεις ρεζίλι? :o

η κλανιά είναι η ύστατη προσπάθεια του κάτω λάρυγγος να μιλήσει...

Δημοσ.

Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες.

Άσε που μπορεί να φανείς κ cool...

Βέβαια οι ''κότες'' μπορεί να σε πούνε ''γουρούνι''

http://video.google.com/videoplay?docid=8297574364836044520

Δημοσ.

Τεράστιο :lol:

Άσε που μπορεί να φανείς κ cool...

Έχω και κότερο - πρρρρρρρ- πάμε μια βόλτα?

:lol:

Δημοσ.

λύσεις δε βλέπω.....!!!!!!!!!

ωραία τα σχόλια αλλά...μυρίζουν οι πορδές!

δεν είναι το προόβλημα τα ηχητικά ΕΦΕ!!!

Δημοσ.

αν εισαι ξαπλωμενος με την γυναικα σου στο κρεβατι αμολυσεις μια και δεν λακισει

παει να πει οτι σε αγαπαει πολυ.:lol:

Δημοσ.

Θυμάμαι κάποτε είχα φάει ρεβίθια, και το βράδι είχε έρθει ένα νεοσύλλεκτο γκομενάκι σπίτι για να κάνουμε κατάσταση ναούμ. Καθόμασταν λοιπόν και ξαφνικά αρχίζουν να μου σκάνε απανωτές, κι εγώ για να μη γίνω ρόμπα να σφίγγομαι και να τις πνίγω, μέχρι που γέμισε η κοιλιά μου αέρα τούμπανο κι άρχισα να σφαδάζω απ' τον πόνο. Η τύπισσα να με ρωτάει "τι έχεις, είσαι καλά", εγώ διπλωμένος στα 2. Της λέω μισό πάω τουαλέτα. Πάω, ανοίγω βρύσες να μην ακούγομαι, σφίγγομαι, ξανασφίγγομαι, τίποτα, είχαν πεισμώσει και δεν έβγαιναν. Μιλάμε για πόνο. Τελικά δεν έγινε τίποτα εκείνο το βράδυ, γιατί η κοπέλα νόμιζε οτι ήμουν άρρωστος κι έφυγε.

Από τότε δεν την ξαναπατάω, τις ρίχνω αρχοντικές και γενναιόδωρες, με όποιον και να είμαι. Δεν πρέπει να κρατάμε μέσα μας αυτούς τους δαίμονες.

:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...