NOPSTRIM Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πήρα την 2693ΗΜ αλλά τι παίζει; Όταν ανοίγω το PC κάνει scan των εισόδων(HDMI, DVI, Analog) το θέμα είναι ότι μέχρι να βρει ποια είσοδος λειτουργεί, χάνω την εκκίνηση και το (πατήστε dell για να μπείτε στα bios) Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω το scan και να ορίσω εγώ την είσοδο ώστε να το βλέπει με την πρώτη; Ευχαριστώ!!!
Age4Greeks Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Λογικά θα υπάρχει τρόπος, έψαξες μήπως μέσα απο τα μενού της? Ακόμη όμως κι αν δεν βρεις κάτι τέτοιο νομίζω ότι έχοντας το del (ή F2?) πατημένο αμέσως μετά το boot λογικά θα σε βγάλει στο BIOS screen.
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ναι με βγάζει δεν έχω πρόβλημα, απλά μου την σπάει που κάνει 6 δευτερόλεπτα περίπου να ανοίξει...
Street-Fighter Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ναι με βγάζει δεν έχω πρόβλημα, απλά μου την σπάει που κάνει 6 δευτερόλεπτα περίπου ναανοίξει... Στο μενού της έχει μια επιλογή Auto source απενεργοποίησε την
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το έβαλα στο manual ελπίζω αυτο να εννοείς...
Street-Fighter Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το έβαλα στο manual ελπίζω αυτο να εννοείς... ω ναι αυτό είναι
Street-Fighter Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τίποτα Βασικά με τόσα που έχουν ερωτηθεί εδώ μέσα άσχετα με το θέμα του topic θα μπορούσε να γίνει στικι
digimyth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Χαίρετε, Και εγώ ψάχνω μια οθόνη μεταχειρισμένη όμως σε καλή κατάσταση χωρίς καμμένα pixel λόγω χαμηλού badget. Έχω αναρτήσει ένα post εδώ στις αγγελίες ζήτησης αλλά δε νομίζω να το κοιτούν πολλοί. Οπότε αν έχει κανείς να προτείνει κάτι... Ευχαριστώ.
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Χαίρετε,Και εγώ ψάχνω μια οθόνη μεταχειρισμένη όμως σε καλή κατάσταση χωρίς καμμένα pixel λόγω χαμηλού badget. Έχω αναρτήσει ένα post εδώ στις αγγελίες ζήτησης αλλά δε νομίζω να το κοιτούν πολλοί. Οπότε αν έχει κανείς να προτείνει κάτι... Ευχαριστώ. Έχεις pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.