VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τελικα ειναι καλυτερες απο τις 2493ΗΜ-2693ΗΜ??? Ιδιαιτερες διαφορες δε νομιζω οτι θα δεις με το ματι στην ποιοτητα απεικονισης.Ειναι ολες καλα tn panel. Αυτο που εχουν παραπανω οι 93HM ειναι βαση με ρυθμιση υψους και καθετη περιστροφη(portrait mode). Οποτε αν τις βρισκεις στην ιδια τιμη, πιστευω ειναι λιγο καλυτερη επιλογη
MasterX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι αυτο ειναι κατι που παιρνω υποψιν.. οι ρυθμισεις της βασης. Οι Τ2x0 ειναι σα τηλεορασεις, σχεδον δεν ρυθμιζονται.. Τωρα για την τιμη, η 2693ΗΜ ειναι αρκετα πιο φθηνη απο την Τ260... Αν αυτο δεν σημαινει κατι αρνητικο για τη 2693ΗΜ, για την διαφορα ποιοτητα τους θα την προτιμησω..
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι .Την εχει καποιος?Ξερει κανεις τι γινεται με την εγγυηση της ASUS οσον αφορα τα πιξελς? Και κατι τελευταιο σε αυτη την κατηγορια τιμης τι αλλο προτεινετε? http://forums.techarena.in/reviews/1065834.htm
hippis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εχετε να προτεινετε καποιο μονιτορακι καλο στα 300 ευρω? Θα ηθελα μια γνωμη απο καποιους που εχουν δει καποιο σε αυτη την κατηγορια τιμης.
StavrosD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εγώ θα ήθελα να μου πείτε απόψεις σχετικά με το καιρούργιο μοντέλο της ASUS Δεν ξέρω για τις οθόνες, πάντως πρόσεχε το service. Πήρε ένας ξαδερφός μου ένα Asus eee pc 1000h. Το πήγε στο πλαίσιο επειδή είχε πρόβλημα, προσπαθήσαν να το φτιάξουν αλλά δεν μπόρεσαν, οπότε τον παρέπεμψαν στην ίδια την ASUS. To πρόβλημα είναι ότι το τμήμα Service της ASUS είναι στην Ιταλία, και το τηλεφωνικό τους κέντρο δεν απαντά. Δεν έχω κοιτάξει αν έχει κάποιο online εργαλείο για service, αλλά για παν ενδεχόμενο ψάξε το πρώτα.
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά ξέρει κάποιος πως ρυθμίζω το magic tune ωστε να μην κάνω αλλαγή απο digital se analog απο το πρόγραμμα αλλά απο το κουμπί του monitor? Το έκανα unistall αλλά και πάλι δεν λειτουργούσε οτι το source ούτε το enter...
hippis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω για τις οθόνες, πάντως πρόσεχε το service. Πήρε ένας ξαδερφός μου ένα Asus eee pc 1000h. Το πήγε στο πλαίσιο επειδή είχε πρόβλημα, προσπαθήσαν να το φτιάξουν αλλά δεν μπόρεσαν, οπότε τον παρέπεμψαν στην ίδια την ASUS. To πρόβλημα είναι ότι το τμήμα Service της ASUS είναι στην Ιταλία, και το τηλεφωνικό τους κέντρο δεν απαντά. Δεν έχω κοιτάξει αν έχει κάποιο online εργαλείο για service, αλλά για παν ενδεχόμενο ψάξε το πρώτα. Ευχαριστω πολυ σωστη ενημερωση. Μαλλον παμε για Samsung
MasterX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Είδα και την GAINWARD 9795 9500GT CUDA 1GB PCI-E RETAIL στα 62.90 € !!! Με κολλησε που ειναι silent...! Με ενδιαφερει πολυ αυτο γιατι τα φαν των VGA ακουγονται λογω του οτι ειναι μικρα.. Παρα το fanless αντεχει κλοκαρισμα με RivaTuner (έστω μικρο)?? Α, και επισης με ενδιαφέρει να ειναι κοντη, καθώς η 6600GT που εχω τωρα φτανει μεχρι τη ψυκτρα που έβαλα πανω στο chipset της μητρικης, καθώς μου έσπασε τα νευρα το ανεμιστηρακι που ειχε.. Δεν θυμαμαι ακριβως το μεγεθος της 6600GT, αλλά πρέπει να ειναι οσο τω άλλων 9500GT που βλεπω στο e-shop.. Η GAINWARD 9788 μου φαινεται πιο κοντη απ' όλες οπότε πρεπει να ειναι gg.. αλλά στο site της GAINWARD δεν αναφέρει διαστάσεις... Ειναι προτιμότερη μια λιγο ακριβοτερη 9500 με καλυτερα timings? Αν ανεβάσω λιγο αυτη δεν ειναι καλά?
MasterX Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 αν θελεις το καλυτερο για σενα... στην θεση σου θα επαιρνα η αυτη http://www.skroutz.gr/s/39812/Samsung-SyncMaster-2693HM-26%22.html η αυτη http://www.skroutz.gr/s/46721/Samsung-SyncMaster-T260-26%22.html και συγνωμη αμα σε ζάλισα Τελικά φίλε μου σε άκουσα.. αυτη τη στιγμή εχω μπροστά μου την Samsung SyncMaster 2693HM.... HUGE.....
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά η Samsung SyncMaster 2693HM είναι καλύτερη από την Τ260;
MasterX Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Έτσι μου φάνηκε και κατέληξα σε αυτή... Αν σε ενδιαφέρει να ρυθμίζεται απο την βαση της (υψος, κλιση, pivot) ειναι καλυτερη apo thn T260.. Μια χαρά ειναι μεχρι στιγμής. Αλλά ακομα δεν συνηθισα την φωτεινότητα... Να φανταστεις εχω βάλει την φωτεινότητα στο 25% και την αντιθεση στο 30% !!! Ξερει κανεις καπου να μπορω να δω προτεινόμενες ρυθμισεις για TFT ??
Street-Fighter Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Έτσι μου φάνηκε και κατέληξα σε αυτή...Αν σε ενδιαφέρει να ρυθμίζεται απο την βαση της (υψος, κλιση, pivot) ειναι καλυτερη apo thn T260.. Μια χαρά ειναι μεχρι στιγμής. Αλλά ακομα δεν συνηθισα την φωτεινότητα... Να φανταστεις εχω βάλει την φωτεινότητα στο 25% και την αντιθεση στο 30% !!! Ξερει κανεις καπου να μπορω να δω προτεινόμενες ρυθμισεις για TFT ?? Ετσι ειναι οντως αρκατα φωτινες για τετοια αποσταση η καλυτερη λυση για να μην κουραζεις τα ματια σου ειναι να βαλεις μια λαμπα απο πισω κατα πρωτημιση κιτρηνοπη Και να φανταστεις παλικαρια που πανε και παιρνουν με ατνιθεσεις 5000 :1 Τεσπα αφου φτανει χαμηλα ας φτανει και οσα θελει ετσι? Για ρυθμισεις καλο ειναι να περασεις τους drivers της και το λογισμικο που εχει που αλλαζεις φωτηνοτητα κλπ απο το moyse και οχι απο τα κουμπια της οθονης Οσο για το πρωτο ολες ιδιες ειναι εκτος απο εμφανιση
skiabox Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στην Samsung SM-T240HD διορθωνεται το προβλημα της ακαμπτης βασης?
MasterX Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ετσι ειναι οντως αρκατα φωτινες για τετοια αποσταση η καλυτερη λυση για να μην κουραζεις τα ματια σου ειναι να βαλεις μια λαμπα απο πισω κατα πρωτημιση κιτρηνοπη Ειναι χειρότερα που έχω λαμπα με λευκό φως?
Street-Fighter Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ειναι χειρότερα που έχω λαμπα με λευκό φως? Ναι γιατί δεν ηρεμεί τα μάτια σου καλό ειναι απαλό χρώμα και το καλύτερο για τετοιες περίπτωσης ειναι το κίτρινο Πολλα μπορείς να κάνεις βέβαια μπορείς ακόμα να βάλεις και φωτάκια απο χριστουγεννιάτικο δέντρο πίσω σοβαρά το έχω δει και σου αφήνει άλλη αίσθηση ο φωτισμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.