MasterX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ...ψήνομαι να αλλάξω προσωρινά και καρτα γραφικών... Βασικά ο GeorgeMan με έψησε με αυτά που είπε για την 9500GT σε άλλο thread: Παιδια αγορασα μια 9500GT Low Profile (XFX brand). Εμεινα κυριολεκτικα με το στομα ανοιχτο. Η καρτουλα, η οποια καιει max 50W, και ειναι περιπου στα 2/3 του μηκους και στα 4/7 του υψους της προηγουμενης Χ1800ΧΤ (η οποια εκαιγε 112 βατ), καταφερνει και εχει ισαξιες επιδοσεις σε παιχνιδια (κοινως παιζεις ο,τι θες σε medium-high), υποστηριξη dx 10, καθως και CUDA! Στο μηχανημα που μπηκε (Ε2200), ο επεξεργαστης ναι μεν καταφερνε και τα εβγαζε περα με ~60% load σε full HD, αλλα σε γρηγορες σκηνες η κινηση εκανε εμφανη σπασιματα. Με το που ενεργοποιησα τη δυνατοτητα του CoreAVC για CUDA υποστηριξη, μιλαμε εμεινα μ@λ@κ@$! Το CPU usage επεσε σε ~ΔΥΟ% στο core1 και ~20% στο core2, αλλα, εκει που εκανε εμφανη σπασιματα τωρα παιζει ομαλοτατα και χωρις κανενα προβλημα. Επισης, δεν ειναι αναγκη να υπαρχει ειδικη κωδικοποιηση (τυπου Blu Ray) για VGA επιταχυνση αναπαραγωγης, αμεσως ΟΛΑ τα .mkv rips παιζανε μια χαρα ... με 60 ευρω για το παλιο μηχανημα, θα παρω καπως καλυτερη καρτα απο την 6600GT... προσωρινά .. Θα εχει και DVI .. και τουλαχιστον θα παιζει με το CUDA καλά τις HD ταινιες.. Αλήθεια η 9500GT σε σχεση με την 6600GT εχει καμιααισθητη διαφορα στις επιδοσεις 3D??? (επεξεργαστή εχω AMD ATHLON 64 3000+)???
coreygaylas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αλήθεια η 9500GT σε σχεση με την 6600GT εχει καμιααισθητη διαφορα στις επιδοσεις 3D??? (επεξεργαστή εχω AMD ATHLON 64 3000+)??? βεβαίως και θα έχει διαφορά...ισαξια με μια 1800XT...ολα τα games σε medium/high δηλαδη
MasterX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 σε μικρες αναλυσεις προφανώς... ενταξει, δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις δεδομενου και του επεξεργαστή..
XronisR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αυτή έχω εγώ και την προτείνω χαλαρά LG W2252TQ-PF 22'' TFT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169511
soulnick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 καταλήγω οτι η 2693HM ειναι καλύτερη της Τ260, αν και φθηνότερη αυτη τη στιγμή...Ειναι οντως ετσι? κι εμενα μου φαινεται καλη επιλογη η 2693HM. το μονιτορ ειναι σε αποσταση 65-70 ποντων απο τα ματια μου και νομιζω πως θα βολευει. ειμαι αναμεσα σε Samsung 2693HM, LG L246WH-BN και Samsung SM2433BW. γνωριζω οτι προκειται για ΤΝ πανελς, αλλα η τσεπη μου δεν μπορει να σηκωσει 26" νον-ΤΝ... αναμενω προτασεις γιατι ειναι χαος ολο το σκηνικο με τις οθονες. και η LG W2452V-PF μου φαινεται καλη επιλογη
hippis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ θα ήθελα να μου πείτε απόψεις σχετικά με το καιρούργιο μοντέλο της ASUS Ναι .Την εχει καποιος? Ξερει κανεις τι γινεται με την εγγυηση της ASUS οσον αφορα τα πιξελς? Και κατι τελευταιο σε αυτη την κατηγορια τιμης τι αλλο προτεινετε?
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ναι .Την εχει καποιος?Ξερει κανεις τι γινεται με την εγγυηση της ASUS οσον αφορα τα πιξελς? Και κατι τελευταιο σε αυτη την κατηγορια τιμης τι αλλο προτεινετε? Φιλε μου το τελευταιο ετος εχω δει πανω απο 10 καινουργιες οθονες γνωστον μου και φιλων μου καμια δεν ειχε ουτε ενα καμμενο pixel μην κολλας εκει στις χαζομαρες τις LG το να δινει μονο αυτη εγγυηση για κατι τετοιο εστι οτι η παλιες της οθονουλες ειχαν καμμενα pixels
hippis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Φιλε μου το τελευταιο ετος εχω δει πανω απο 10 καινουργιες οθονες γνωστον μου και φιλων μου καμια δεν ειχε ουτε ενα καμμενο pixel μην κολλας εκει στις χαζομαρες τις LG το να δινει μονο αυτη εγγυηση για κατι τετοιο εστι οτι η παλιες της οθονουλες ειχαν καμμενα pixels Δεν ειναι το πρωτο που κοιταω τα πιξελς αλλα επειδη εχω δει διαφορα παραξενα με LCDs καλο ειναι να ξερουμε κατα ποσο οι εταιριες καλυπτουν και με τι εγγυησεις.
MasterX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Με την εγγυηση της Samsung τι ισχυει ακριβώς?
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα... Σε monitor Τ240 δεν γίνεται source απο analog se digital μέσω του κουμπιού και δεν μπορώ να ρυθμίσω τα χρώματα δεν ανταποκρίνεται το enter της οθόνης... Υπάρχει κάποια λύση να κάνω κάπως reset?
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Nαι... Πριν το εγκαταστήσω λειτουργούσε μια χαρά και απο τα κουμπιά μετά όμως όχι... Το έκανα απεγκατάσταση χωρις κάποιο αποτέλεσμα...
StavrosD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Nαι...Πριν το εγκαταστήσω λειτουργούσε μια χαρά και από τα κουμπιά μετά όμως όχι... Το έκανα απεγκατάσταση χωρίς κάποιο αποτέλεσμα... Το MagicTune έχει την δυνατότητα να αντιστοιχήσει shortcut στα κουμπιά της οθόνης ώστε να ανοίγεις ένα πρόγραμμα στα Windows όταν πατάς κάποιο κουμπί. Πιθανόν να είχες ενεργοποιήσει αυτή την δυνατότητα. Ξαναεγκατέστησε το magictune και κοίτα το.
dreaming123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Kαι απενεργοποιεί τα κουμπιά του monitor? Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι... Και για να μην βγαίνουμε εκτός θθέματος εγω προτείνω την samsung T240!
MasterX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Βλεπω οτι περισσοτεροι προτεινουν τη σειρα Τ240-Τ260... Προφανως και επειδη την εχουν αγορασει και δοκιμασει... Τελικα ειναι καλυτερες απο τις 2493ΗΜ-2693ΗΜ??? Αυτες δεν βλεπω να τις εχουν πολλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.