Προς το περιεχόμενο

24 ή 22 οθόνη και ποια???

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο καμενα πιξελ ειχες τιποτα?

Η Samsung SyncMaster 2493HM ξερει κανεις τι λεει? Ειναι παλιο μοντελο?

Εχει και pivot βλέπω, που θα με ενδιέφερε..

Και εμένα με ενδιέφερε το pivot, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα 2 σελίδες A4 με ζουμ 100% και μένει χώρος για τα toolbar.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κοιτώ και εγώ για 24" και είδα αυτήν βασικά μου έκαναν εντύπωση τα 50.000 Κοντράστ, κανένα σχόλιο;

Έχει ανάλυση 1920χ1080, και είναι 23.6" και όχι 24".

Για ταινίες ίσως να είναι καλύτερη λόγω του μεγαλύτερου δυναμικού contrast, αλλά για χρήση εφαρμογών καλύτερα να πάρεις κάποιο μοντέλο με 1920χ1200.

Σκέψου τα 120pixel διαφορά που έχουν στο ύψος πόσα toolbar μπορούν να φιλοξενήσουν.

Δημοσ.

Αναλογα την αποσταση που θα την εχεις σε ολες τις περιπτωσεις πρεπει να ειναι 1 προς 1!

Μια 22αρα στα 40 εκατοστα το πολυ ειναι καλα τωρα για 24 βαλε αλλα 10 περιπου.

Παντως εγω σου λεω να παρεις 24αρα 22 εχω εγω κατι ξερω που σου λεω.

Αρκει βεβαια να την εχεις και στην σωστη αποστασει για να μην παθεις και κανα προβλημα στον αυχένα απο το πολυ κουνιμα αριστερα δεξια ;)

Δημοσ.
Αναλογα την αποσταση που θα την εχεις σε ολες τις περιπτωσεις πρεπει να ειναι 1 προς 1!

Μια 22αρα στα 40 εκατοστα το πολυ ειναι καλα τωρα για 24 βαλε αλλα 10 περιπου.

Παντως εγω σου λεω να παρεις 24αρα 22 εχω εγω κατι ξερω που σου λεω.

Αρκει βεβαια να την εχεις και στην σωστη αποστασει για να μην παθεις και κανα προβλημα στον αυχένα απο το πολυ κουνιμα αριστερα δεξια ;)

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον αυχένα από το κούνημα αριστερά-δεξιά.

Πρόβλημα υπάρχει αν:

1) η οθόνη είναι πιο μακριά απ'ότι πρέπει, και χρειάζεται ο χρήστης να σκύψει προς την οθόνη για να δει.

2) Αν η οθόνη είναι πιο ψηλά απ'ότι πρέπει.

Αν η οθόνη είναι πολύ κοντά, κουράζονται τα μάτια λόγω εστίασης κοντά. Ως μύωπας δεν έχω αυτό το πρόβλημα (μυωπία είχα από το δημοτικό, δεν είναι λόγω οθόνης).

Συνήθως έχω την οθόνη αμέσως μετά το πληκτρολόγιο, το πολύ 10 εκατοστά πιο πίσω. Εδώ και 15 χρόνια δεν έχω αποκτήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ενώ έχω αρχίσει και ψήνομαι για την Samsung SyncMaster 2493HM βλέπω ότι δεν υπαρχει σε e-shop και Πλαισιο...

Εχουν όμως το αντιστοιχο 26αρι SAMSUNG SYNCMASTER 2693HM στα 365.00 € !!!

Ειναι αναλογης ποιοτητας? Ή λογω του οτι ειναι μεγαλυτερο εχει περισσότερα προβληματα? Μου καθεται λιγο μεγαλη για το γραφειο μου και δεν θα χωρεσει ευκολα.. Επισης θελει περισσότερη αποσταση απο μενα. Δεν ξερω στην πραξη πως θα ειναι και τα μαγαζια στην πολη μου δεν εχουν demo 26αρα..

Γιατι άραγε 2493HM καταναλώνει τα διπλασια watt σε σχεση με την Τ240? (100 έναντι 55)

Δημοσ.
Γιατι άραγε 2493HM καταναλώνει τα διπλασια watt σε σχεση με την Τ240? (100 έναντι 55)

Καταναλωνει περισσοτερο γιατι εχει και μεγαλυτερο brightness(400 cd/m²).

Στα ιδια cd/m² η καταναλωση ειναι περιπου ιση.Βεβαια αυτη ειναι η Τ240HD αλλα περιπου το ιδιο ειναι.

Δημοσ.

Μαλιστα...

Τελικά στην SAMSUNG SYNCMASTER 2493HM καταληγω, με μια σκεψη και προς την 26αρα... Αν καποιος εχει καποια απο τις 2, ας μας πει εντυπώσεις..

Μπορώ καπου να δω ποτε ακριβως κυκλοφορησε το καθε μοντελο?

Επισης περιμενω και αλλες προτασεις..

Δημοσ.

Εχω δει την 2493hm.Ειναι μια χαρα οθονη για τα λεφτα που δινεις.Για 24αρι tn ειναι top επιλογη.Το σημαντικοτερο ειναι πως η συγκεκριμενη που εχω δει εχει σχεδον ανυπαρκτο backlight bleeding, αν αυτο σε ενδιαφερει.

Νομιζω αρχες 2008 κυκλοφορησε...

Δημοσ.

Ειναι λιγο παλια η 2493HM, αλλα γι αυτο εχει καλη τιμη, αν ειναι top model..

Τωρα για την 22αρα dell 2209WA πλεον μου φανταζει μικρη, καθως θελω να εκμεταλευτω την μεγαλυτερη αναλυση..

Οσο για το πανελ, παλιοτερα σκεφτομουν να παρω S-PVA όταν θα αγοραζα tft, αλλα τωρα δεν τρελαινομαι, νομιζω θα καλυφθω και με TN

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα την T240 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ομοιόμορφος φωτισμός και πολύ ξεκούραστη. Το γύρω γύρω δεν μου αρέσει πολύ αλλά δεν είναι και ενοχλητικό. Όντως καθρεφτίζει αλλά όχι υπεβολικά. Όσο για το μέγεθος.... αρχικά χαώθηκα με την τεράστια επιφάνεια. Τώρα σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είχα πάει στις 26''. Αχ αυτή η απληστία....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...