dennisnv Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι.Έχω 2 αρχεία υποτίτλων (cd1 και cd2) και θέλω να τα τα κάνω 1.Δηλαδή θέλω να πάω το CD2 μία ώρα και κάτι λεπτά μπροστά και μετά να το ενώσω με το CD1.Το CD1 είναι εντάξει δεν θέλει τίποτα.Ξέρετε κάποιον τρόπο?? Μην μου πείτε να ψάξω για υπότιτλους της ταινίας με 1CD γιατί δεν υπάρχουν Είναι σίγουρο 100%
dazeman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ή με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας υπότιτλων (subtitle workshop, subtitle proccesor) καθορίζοντας τον χρόνο που θα ξεκινούν οι υπότιτλοι του δεύτερου ... κλπ. κλπ. ή απο εδώ: >http://www.allsubs.org/synchronize_subtitles.php?view=cdconverter_index
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλύτερα είναι να βρεις τους σωστούς υπότιτλους για την ταινία που έχεις, δλδ αυτούς για 1 cd. Αν δεν μπορείς, με το Subtitle Workshop μπορείς να το κάνεις από τα μενού, εκεί που λέει Join Subtitles. Πρώτα φόρτωσε το 2ο cd και πάνε Edit->Timeings->Set Delay (CTRL+D), βάλε τον χρόνο που θέλεις να μετακινηθούν οι υπότιτλοι και τσέκαρε For all the subtitles. Σώσε το αρχείο (κράτα πρώτα ένα backup). Μετά Tools->Join Subtitles (CTRL+J) και πάτα Add. Φόρτωσε τα 2 αρχεία και έλεγξε να είναι στην λίστα 1ο το CD1 και 2ο το CD2. Σώσε το τελικό αρχείο και είσαι έτοιμος για να το ελέγξεις.
dennisnv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Καλύτερα είναι να βρεις τους σωστούς υπότιτλους για την ταινία που έχεις, δλδ αυτούς για 1 cd.Αν δεν μπορείς, με το Subtitle Workshop μπορείς να το κάνεις από τα μενού, εκεί που λέει Join Subtitles. Πρώτα φόρτωσε το 2ο cd και πάνε Edit->Timeings->Set Delay (CTRL+D), βάλε τον χρόνο που θέλεις να μετακινηθούν οι υπότιτλοι και τσέκαρε For all the subtitles. Σώσε το αρχείο (κράτα πρώτα ένα backup). Μετά Tools->Join Subtitles (CTRL+J) και πάτα Add. Φόρτωσε τα 2 αρχεία και έλεγξε να είναι στην λίστα 1ο το CD1 και 2ο το CD2. Σώσε το τελικό αρχείο και είσαι έτοιμος για να το ελέγξεις. Mico σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν το έκανα. Πιο Workshop na χρησιμοποιήσω?? Με το 4 δεν γίνετε.
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 sry, ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το Subtitle Workshop 2.51 για το παραπάνω παράδειγμα. Η καινούργιες εκδόσεις τα έχουν διαφορετικά.
dennisnv Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 sry, ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το Subtitle Workshop 2.51 για το παραπάνω παράδειγμα.Η καινούργιες εκδόσεις τα έχουν διαφορετικά. Το χρησιμοποίησα και το 2.51 αλλά μου τα έβγαζε κινέζικα τα γράμματα. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι γι'αυτό?
dennisnv Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ναι. Στα Settings. [ATTACH]16396[/ATTACH] Mico σε ευχαριστώ πολύ.Κατάφερα να το κάνω μετά από 7 μέρες.:lol: Το αστείο είναι ότι οι υπότιτλοι βγήκαν οι με 1CD...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.