S.M.Greek Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά!Εχω ένα πρόβλημα.Ενώ αν κάνω άλλο βιντεάκι ή αν ανοίξω αποθηκευμένο αρχείο Movie maker , το πρόγραμμα μου μετατρέπει τα έργα μου σε ταινίες, με ένα συγκεκριμένο έργο αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα: Το θέμα είναι οτι κανένα απο τα προβλήματα που περιγράφη δεν έχω...αυτό είναι το παράξενο. Κανένας άλλος τρόπος να βγάλω σε βίντεο format το αποθηκευμένο αρχείο του movie maker(ευτυχώς το έκανα save) Παιδιά, τελικά κατάφερα να βγάλω το έργο σε ταινία αλλα μόνο βγάζοντας την σε DV-ACI(PAL) απο τις "περισσότερες ρυθμίσεις". Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να βγεί σε ενα απλό βίντεο γιατί αυτό είναι....1.12GB ! Ενω τα βιντεάκια που έβαλα δεν ήτνα σύνολο πάνω απο 20mb...
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το μέγεθος για DV-AVI είναι 12GB για μια ώρα, οπότε το μέγεθος είναι εντάξει (για την επιλογή αυτή). Αν το κάνεις αποθήκευση σε αρχείο ποιότητα dvd ή ποιότητα vhs δεν στο αποθηκεύει; Αν επιμένει στα προβλήματα, ξανακατέβασέ το από ΕΔΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.