tetod17 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Λοιπον το πρόβλημα ειναι οτί όταν πάω μα ανοίξω το pc εμφανίζει το εξής μήνυμα disk boot failure insert system disk and press enter Ενέργειες που έχω κάνει εγώ Format μετά απο κάθε format to τέλος pc ανοίγει αλλα όταν το κλείσω και το ανοίξω πάλι εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα Αλλαγή του καλωδίου του σκληρού Εκτέλεση της εντολής fixboot μέσα απο την κονσόλα αποκατάστασης των windows Ορισμός σαν first boot τον σκληρό Με όλα αυτά καταφέρει τίποτα Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mihachris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το συγκεκρειμένο μήνυμα εμφανιζεται συνήθως όταν έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος (είναι πιθανό να έχει αποσυνδεθεί ή να έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία). Θα σου πρότεινα να μπεις στο BIOS και να ελέγξεις αν οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Αν μετά την επανεκκίνηση κολλήσει ξανά, εγκατάστησε έναν αλλο σκληρό δίσκο, που είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση, και δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα Windows. Αν όλα πάνε καλά, τότε το πρόβλημα εντοπίζεται στο δίσκο σου. Αν όμως δεν αναγνωριστεί ούτε ο νέος δίσκος, τότε μπορεί να φταίειε ο ελεγκτής SATA του mainboard.
tetod17 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 O δίσκος δεν είναι sata έχω αλλάξει και δίσκο και πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφανίζει Ξέχασα να πω ότι μεσα στο bios τον δίσκο το βλέπει κανονικά και σαν master
tetod17 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κάποια ρυθμίσει στο bios ειναι γιατι μετα απο reset στο bios το κανει αλλά δεν ξέρω ποια ειναι
kostandinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 για δοκιμασε να πας,DISK BOOT PRIORITY-και να βαλεις το δισκο σου πρωτο
panos0100 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 παιδεια και εμενα ακρβως αυτο βγαζει τι μπρορω να κανω? αυτο εγινε απο μια χαζομαρα βασικα πηγα να μετρησω με το πολυμετρο ταση και ανοιξε το PC αλλα τους δισκους τους βλεπει κανονικα και στο βιος απλα πρεπι να παταω συνεχεια βοοτ μενου να διαλεγω τον 1 δισκο η τον δευτερο και να ξεκιναει απο εκει καπια λυση τι μπορει να καηκε η καπιος ιος μηπως ειναι οι δισκοι μου ειναι 1 650GB WD 2 750GB seagate ευχαριστω!!!
dewn735 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μόλις επιλέξεις τον δίσκο, μπαίνει κανονικά στα windows; Σε αυτή τη περίπτωση, απλώς πρέπει να αλλάξεις το boot sequence στο bios
panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τα εχω αλλαξει ποσες φορες αλλα τιποτα δεν γινεται 1στ εχω βαλει τον δισκο 2nd εχω βαλει το cdrom kai 3d removable αλλα παλι το βγαζει!!! τι αλλο να κανω? ευχαριστω
tsioudiver Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχεις δυο δίσκους στο σύστημα σου και λόγω bios πάει να κινήσει απο αυτόν που δεν έχει το λειτουργικό. Ψάξε για ρύθμιση που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις συγκεκριμένο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.