Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 1525

mariosk89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9242E4FC1451C646A5933C0378118A3A&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116

Μέγεθος Οθόνης: 15.4"

|Ανάλυση Οθόνης: 1280 x 800

|Τύπος Οθόνης: WXGA

|Τύπος Επεξεργαστή: Intel Dual Core

|Μοντέλο Επεξεργαστή: T4200

|Συχνότητα Επεξεργαστή: 2.10 Ghz

|Cache Επεξεργαστή: 1 MB

|FSB Επεξεργαστή: 800

|Μέγεθος Μνήμης: 2048 MB

|Μέγιστη Επέκταση Μνήμης: 4096 MB

|Τύπος Μνήμης: DDR2

|Συχνότητα Μνήμης: 533 Mhz

|Αριθμός Σκληρών Δίσκων: 1

|Τύπος Σκληρών Δίσκων: SATA

|Συνολική Χωρητικότητα: 160 GB

|Ταχύτητα Σκληρών Δίσκων: 5400 Rpm

|Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών: Intel

|Chipset Κάρτας Γραφικών: X3100 SHARED

|Οπτικό Μέσο: DVD+/-RW DoubleLayer

|Λειτουργικό Σύστημα: Windows Vista Home Basic

|Γλώσσα Λειτουργικoύ: Greek

|Ethernet: 10/100 Mbps

|Ασύρματη Δικτύωση: Ναί

|Τύπος Ασύρματης Δικτύωσης: 802.11b/g

|Modem: Ναί

|Είσοδος : RJ11: Ναί

|Εισοδος : RJ45: Ναί

|Εξοδος : VGA: Ναί

| Part Number Κατασκευαστή: INSP1525422G16016

|Μεικτό βάρος: 5.500

|Καθαρό βάρος: 2.700

|Μονάδα μέτρησης: KG

|EAN/UPC: 3355000000589

|Εγγύηση: 1 έτος

τι λέτε για αυτό? βασικά αν αγοράσω λαπτοπ θα είναι το καλοκαίρι,απλά ρωτάω για να είμαι ενήμερος.λοιπόν,ο επεξεργαστής μου φαίνεται καλός.για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω.με χαλάει επίσης λίγο η ταχύτητα της RAM.

τον υπολογιστή τον θέλω για προγραμματισμό σε linux,οπότε με ενδιαφέρει η δύναμη του επεξεργαστή,και για βλακειούλες σε windows,δηλαδή ταινίες,μουσική,φώτο κτλ

//και οπωσδήποτε με 15άρα οθόνη

Δημοσ.

Πρόσφατα είχε βγάλει προσφορά το multirama τον dell studio 1535 με 700 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση. Πήρε η αδερφή μου έναν. Καλός φαίνεται. Παρακολούθα τις προσφορές. Τωρα βλέπω το έχει πάλι 799.

Δημοσ.

βασικά τον θέλω για 2ο υπολογιστή.για το desktop μου έχω σκάσει πολλά, για αυτό έχω περιορίσει την τιμή κάτω από τα 500€. όπως είπα, δεν θέλω τπτ τουρμπο, απλά για compiling σε linux και για multimedia center στα windows

Δημοσ.

Δεν υπάρχει και κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα πλην του HP 550, μετά την αύξηση της τιμής του Thinkpad R61 στα 599 από 549 ευρώ στα Carrefour.

Νομίζω όμως ότι το 1525 είναι η πρώτη επιλογή για 15'' μέχρι 500 ευρώ αλλά μέχρι το καλοκαίρι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα...πάρα πολύ.

Δημοσ.

Έχω αυτόν τον υπολογιστή (αλλά με επεξεργαστή Τ8100 και μνήμη 3GB). Παίζει μια χαρά με Linux (Debian και Mint που έχω δοκιμάσει) και η κάρτα γραφικών "σηκώνει" (ίσως φάει 1-2 κολλήματα βέβαια) compiz μια χαρά. Λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα από "drivers/modules" μιας και τα πάντα τα αναγνωρίζει μια χαρά ο πυρήνας (ειδικά οι τελευταίοι).

Επίσης, αμα δεν σου κάνουν τα Vista που έχει, μπορείς να του βάλεις XP εύκολα, μιας και η dell δίνει drivers για XP στο site της και δεν θα χρειαστεί να ψάχνεσαι από δω και απο κει.

Γενικά είναι καλό μηχάνημα και δεν με έχει απογοητεύσει όσο καιρό το έχω, οπότε στο προτείνω αμα δεν βρεις τπτ καλύτερο.

Δημοσ.

thanks macabre_sunsets! θα δω τι θα κάνω το καλοκαίρι που θα το ψάξω περισσότερο.

ερώτηση: με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της DELL έχεις κανένα πάρε δώσε? γιατί διάβασα αρνητικά reviews.

και κάτι άλλο.τα 3 gb εσύ τα έβαλες έτσι;δέχεται και γρηγορότερες μνήμες;

Δημοσ.

κι εγώ ψάχνομαι για το 1525 μιας και έχω ακούσει καλές κριτικές..Εχω μπερδευτεί λιγο με τις εκδόσεις που βγαίνει..Για παράδειγμα βγαίνει με διαφορετικούς επεξεργαστές και HDMI η χωρίς..

Υπάρχει κάποιος που να έχει την έκδοση HDMI να πεις εντυπωσεις .Με ενδιαφέρει κυρίως για αναπαραγωγή MKV αρχείων στην Τηλεόραση..

Δημοσ.

@mariosk89

Τα 3GB RAM τα είχε από όταν τον αγόρασα. Και δέχεται μέχρι 4GB αν δεν κάνω λάθος. Τώρα για γρηγορότερες θα σε γελάσω μιας και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα.

Πάρε-δώσε ευτυχώς δεν έχω (φτου φτου να μην χρειαστεί!). Τι αρνητικά διάβασες? Ενός φίλου πάντως που του χάλασε το Dell του, του στείλαν κούριερ την επόμενη μέρα να το παραλάβει (βέβαια τι θα γίνει από κει και πέρα άγνωστο).

@Prof_Chaos

Εμένα έχει HDMI αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω εντυπώσεις. Όσον αφορά πάντως την αναπαραγωγή MKV αρχείων γενικά, δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα και τα παίζει μια χαρά. Βέβαια, όταν βλέπω ένα MKV μέσω WiFi σε πολύ λίγες περιπτώσεις φαίνεται σαν να ψιλοκολλάει. Όλα αυτά με VLC.

Επίσης, λίγο άσχετο και κάπως ξεκάρφωτο σε σχέση με τις ερωτήσεις σας. Αμα το πάρετε χωρίς ενσωματομένο Bluetooth, μπορείτε να αγοράσετε ένα (με μεταφορικά μου βγήκε 10-15€ νομίζω από ebay) και να το τοποθετήσετε στην ηδη υπάρχουσα εσωτερική υποδοχή που έχει το λαπτοπ και να μην χρειάζεται να κουβαλάτε συνέχεια κάποιο εξωτερικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...