Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παραγγελια e-shop

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

Στις 3/3/2009 πραγματοποιησα παραγγελια ενος κινητου τηλ nokia

Σημερα ελαβα το τηλ κανονικα απο το e-shop Στουρναρη κ παραλληλα ορθως ο υπαλληλος του καταστηματος με ενημερωσε οτι εχω κανει παραγγελια 2 φορες το προιον.Αντιλαμβανοντας οτι εχω κανει λαθος εδωσα εντολη να ακυρωθει η 1 παραγγελια κ να παρω μια ποσοτητα του κινητου.Πραγματι ετσι εγινε

Δεδομενου οτι κ οι 2 παραγγελιες εγιναν με πιστωτικη καρτα (κ η λανθασμενη δλδ) κ παρολο την ακυρωση εγω με τον επομενο λογαριασμο της πιστωτικης μου θα ειμαι ενταξει??

Στο webbanking που τηρω βλεπω τωρα στις εγκρισεις της πιστωτικης μου σωστα 01/12 δοση στα 29.04 euro κ μια 01/03 δοση στα 116.18 euro(η λανθασμενη χρεωση)

Θα εχω καποιο προβλημα στον λογαριασμο μου ή δεν χρειαζετε να προβληματιζομαι δεδομενου της ακυρωσης της μιας παραγγελιας??

*Εστειλα ενα mail στο λογιστηριο τους αλλα μιας κ δεν μου εχουν απαντησει ακομα κ για να μην με δερνει η αγωνια ειπα να ρωτησω μηπως σας εχει τυχει τπτ παρομοιο....

Ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με την αρμόδια υπηρεσία της τράπεζας που έχει εκδόσει την κάρτα για να σε ενημερώσουν, πέρα από την επικοινωνία που έχεις με το λογιστήριο.

Δημοσ.

κ που θα ξερει η τραπεζα αν οντως ακυρωθηκε η παραγγελια??

Βοηθηστε με παιδια γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα...

Δημοσ.

Η τραπεζα δεν εχει σχεση με την συναλλαγη.Θα πρεπει να μιλησεις με το λογιστηριο του e-shop και εκεινοι να αντιλογησουν το ποσο στην πιστωτικη σου.π.χ. αν η χρεωση ειναι 100€ θα πιστωθεις 100€.Επισης αναλογα την ημερομηνια εκδοσης του λογαριασμου της καρτας σου να χρεωθεις το ποσο τον Απριλιο λογου χαρη και να πιστωθεις τον Μαιο αναλογα ποτε θα αντιλογισουν το ποσο.

Δημοσ.

Στη θέση σου δεν θα περίμενα για e-mail. Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρονται στην προηγμένη Ευρώπη. Στην Ελλάδα μας, δυστυχώς, το πιο πιθανό είναι να σε "γράψουν" ή να σου απαντήσουν μετά από 5-10 μέρες. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα τηλ. Όταν στην Αγγλία μπορείς να κλείσεις εισιτήριο για λεωφορείο μέσω internet, πληρώνεις ηλεκτρονικά και σου στέλνουν το εισιτήριο σε μήνυμα, στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις στο internet ούτε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Έλεος !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...