nouki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει το avast. Το πρόγραμμα λειτουργεί ανά πάσα στιγμή ή πρέπει να κάνω κάτι? Δεν καταλαβαίνω τι είναι όλες αυτές οι επιλογές internet mail, web shield, netwοrk shield κλπ. Επίσης, έχω vista στο pc μου και από όταν το έβαλα παρατηρώ ότι κάποιες φορές κολλάει το pc και πρέπει να το κλείσω. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
mariosk89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 το avast τρέχει ανα πάσα στιγμή,μην σε νοιάζει.απλά,κάνε διπλό κλικ στο εικονιδιάκι του,δεξιά κάτω,και διάλεξε "Υψηλή" Μόνιμη Προστασία. είναι πλύ ελαφρύ πρόγραμμα,δεν βλέπω πως θα μπορεί αυτό να κολλάει το σύστημα σου.όσον αφορά όλες αυτές τις επιλογές που είπες, ενεργοποίησε τες όλες.δεν κάνουν κάτι κακό
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Όσον αφορα τις "ασπίδες". Οι κυριότερες είναι τυπική, ασπίδα web, και ασπίδα δικτύου. Τώρα για IM και P2P δεν θεωρώ οτι χρειάζονται, αλλά δεν καταναλώνουν και πολύ μνήμη. Το script blocker λειτουργεί μόνο στον ie. Αν δεν τον χρησιμοποιείς συχνά κι αυτή δεν χειάζεται. Η internet mail shield μπορει να εφαρμοστεί σε thunderbird πχ (όταν μπαίνεις στο gmail-yahoo-hotmail μέσω web εκεί λειτουργεί η web sield μόνο, και όχι το internet mail), αλλά δεν σκανάρει το gmail λόγω κρυπτογράφησης. Προσωπικά δηλαδή ούτε αυτή πιστεύω οτι χρειάζεται πολύ, γιατί αν αποθυηκεύσεις ένα συνημμένο, αν είναι να το βρει θα το βρει. Πολύ καλή δουλειά κάνουν η web shield και η network shiled. Βλέπω οτι μπλοκαρουν σελίδες πριν καν ανοίξουν, η οποίες περιλαμβάνουν μολυσμένα αρχεία που δεν θα τα έβλεπε η τυπική ασπίδα.
Antwni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι και τόσο φιλικό με τον χρήστη!!(όχι δεν δαγκώνει μην φοβάστε) Είναι πολύ δύσχρηστο!!Το έβαλα χθες και δεν μπορούσα να το χειριστώ ελπίζω να το αλλάξουν!!
disqualified Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εμενα παλι μου φαινεται αρκετα ευχρηστο αρκει να το ψαξεις. Ο λογος που φαινεται δυσχρηστο ειναι οτι εχει πιο πολλα features απο τα αλλα free antivirus Αυτο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να σκαναρω τα mail μεσω thunderbird μολις προσθετω τα ports δεν κατεβαζει mail Αντιθετα λειτυοργει μια χαρα στο outlook που εχει συγκεκριμενο feature
flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Είναι λίγο περίεργο να το ρυθμίσεις στο thunderbird. Δοκίμασε να ψάξεις στο forum.avast.com το οποίο είναι κατα γενική ομολογία το καλύτερο forum απο όλα τα άλλα αντίστοιχα των άλλων antivirus. Δύσχρηστο δεν θα το έλεγα, άσχημο λίγο, αλλά αν βάλεις άλλο skin γίνεται εύχρηστο και όμορφο. Απλά δεν έχει επαγγελματική όψη ακόμα. Οι προγραματιστές του είπαν οτι θα έχει στην έκδοση 5, όπου θα καταργηθούν τα skins και θα αλλάξει ριζικά το gui
Antwni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Όχι εντάξει λάθος έκφραση μου θέλω να πω ότι δεν είναι σαν τα άλλα antivirus που βρίσκεις αυτό που θες πιο εύκολα!!Flik δεν το ήξερα ότι υπάρχουν και άλλα skins θα το αλλάξω αλλά ελπίζω να είναι καλύτερα από αυτό(το κλασσικό)!!
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλυτερα να το αφησεις στην κανονικη λειτουργια και να μη το βαλεις στην υψηλη. Τρωει πολλα ακυρα!
flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Προσωπικά δεν έχω βρει διαφορά ανάμεσα σε υψηλή και κανονική λειτουργία. Antwni ίσως να έχει 1-2 ενσωματωμένα, αν ξεκινήσεις το avast antivirus, εκεί πηγαίνεις στις ρυθμίσεις κάνοντας δεξί κλικ οπουδήποτε (σχεδόν οπουδήποτε) στο παράθυρο, και πηγαίνεις στα skins και το αλλάζεις. Αλλά και απο την κεντρική σελίδα του avast, στην κατάλληλη κατηγορία downloads, κατεβάζεις όποιο θες, και με διπλό κλικ στο κατεβασμένο αρχείο αλλάζει η εμφάνιση. Έχει πολλές και αρκετές καλές
Antwni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Antwni ίσως να έχει 1-2 ενσωματωμένα, αν ξεκινήσεις το avast antivirus, εκεί πηγαίνεις στις ρυθμίσεις κάνοντας δεξί κλικ οπουδήποτε (σχεδόν οπουδήποτε) στο παράθυρο, και πηγαίνεις στα skins και το αλλάζεις. Αλλά και απο την κεντρική σελίδα του avast, στην κατάλληλη κατηγορία downloads, κατεβάζεις όποιο θες, και με διπλό κλικ στο κατεβασμένο αρχείο αλλάζει η εμφάνιση. Έχει πολλές και αρκετές καλές Ναι βρήκα από το site του Avast και κατέβασα δεν έχει όμως και πολλά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.