TZANNSPY Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Προσωπικά λάτρεψα όλα τα RE σε όλες τις κονσόλες και μου άρεσαν και όλες οι ταινίες και το "καρτούν" άσχετα με το πόσο είχαν σχέση με τα videogames. Αλήθεια, τα RE4 + RE5 τι σχέση έχουν με τα 1,2 και 3; Παρόλα αυτά είναι καταπληκτικά παιχνίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Τώρα άμα θες ταινία με zombie δες το Dawn of the Dead. μην σου πω και το Shaun of the Dead... Δεν είναι τυχαίο πως όλες οι game-movies που δεν πάτησαν επάνω στο game πάτωσαν, και προσοχή μιλάμε για ένα game που έχει τρελό story και άπειρους διαλογους. Εδώ το Hitman που έχει πολύ σχετικό story βάλανε τον olyphant να peskei το game πριν γυριστεί η ταινία. Από κει και πέρα βλέπε street fighter, max payne, ΡΕ, bloorayne, Alone in the Dark, κτλ, όλες άθλιες. Όταν κανεις τέτοιες ταινίες ποντάρεις στους gamers, γιατί άμα ικανοποιήσεις του fans τότε οι υπόλοιποι είναι standard ότι θα γουστάρουν και μετέπειτα ίσος παίξουν και το game. Για μένα μονο Double dragon, Hitman, Silent Hill και Doom δεν με χάλασαν. Uwe Boll ftw ρε! στο Doom δίνω ένα + διότι ο σκηνοθέτης είχε την κοινή λογική να βάλει όπλα με ενσωματωμένους φακούς, όχι σαν το game που έπρεπε να κάνεις switch weapon...(μπετόβλακες programmers)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για μένα μονο Double dragon. Εμ... τι το καλό είχε το Double Dragon;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Σαν πιτσιρικάς θυμάμαι ότι μου άρεσε...έχει και καμια 15 χρονια έτσι?
Iron_man21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt1220634/ του χρόνου. τι είδαν τα ματάκια μου.......... τον Leon!![α ρε,,,,,,θυμήθηκα τις ατελείωτες ώρες στο 4 ]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 άτσα θα παίζει ο Dean από Supernatural?
sno0py Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 πω πω αυτα ειναι ρε δωστε resident evil στον λαο και με τον τρελο Jensen Ackles να το κανετε επος. Απο τωρα η ταινια μου φαινεται must για μενα(οχι πως δεν θα ηταν δλδ)
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εντάξει.. Την ταινία την περίμενα πως και πως, αλλά ο Jensen είναι το κερασάκι στην τούρτα! Αυτά είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.