Προς το περιεχόμενο

Ταινία Resident Evil 4;

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια καμια σχεση με τα videogame δεν εχουν αρα δεν ειναι resident και ειδικα η δευτερη ειναι χαλια σαν ταινια γενικα.Καλο θα ηταν καποιος να κανει ενα καλο remake που δεν νομιζω παντως γιατι αοι ταινιες ηταν απογοητευση για τους φαν της σειρας(ειμαι ενας απο αυτους).

Δημοσ.

Και το R.E όπως και τα Blade, Underworld στην κατηγορία "Goodies" ανήκουν. Τις λατρεύουν κυρίως τα πιτσιρίκια. Γενικά, δε νομίζω ότι αξίζει να συζητάμε σοβαρά για τέτοιες ταινίες.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά το σκεπτικό σας, αποκλείζεται τις ταινίες μόνο και μόνο

επειδή δεν έχουν το ίδιο σενάριο με τα παιχνίδια;

Οι ταινίες είναι ταινίες, και τα παιχνίδια είναι παιχνίδια. Εγώ το

προτιμώ έτσι.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Σε διωρθωνω. :P

Υπαρχει διαφορα του Resident Evil με αλλες παρομοιες ταινιες του ειδους και το εξηγω. Οι δημιουργοι της τανιας πονταρουν στο παιχνιδι R.E για να κερδισουν τον κοσμο. Ετσι εσυ, επειδη γουσταρες απειρα το παιχνιδι, θα πας σαν βλακας να δεις την ταινια. Και μιλαμε για μια ταινια η οποια ξεφευγει πολυ απο το story του παιχνιδιου σε σημειο να μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο. Προσωπικα νιωθω οτι με κοροιδευουν οταν γινεται κατι τετοιο. Δεν ειναι ταινια σκετο αλλα παιχνιδι που εγινε ταινια.

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι, πήρανε το concept του game, και φτιάξανε μια

διαφορετική ιστορία η οποία, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ καλή.

Τώρα για το αν έκαναν καλά ή όχι που πήραν αυτήν την απόφαση,

είναι καθαρά θέμα προοπτικής.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά και πάλι εμένα μου άρεσαν οι ταινίες.

Δημοσ.

Oι ταινιες ειναι γαματες κυριως η πρωτη και τριτη(η δευτερη μου φανηκε αδιαφορη)

Οχι δεν ειμαι φαν των παιχνιδιων μονο το 2 εχω παιξει και εχω τερματισει και οι ταινιες ηταν πολυ καλες για μενα!.

Δημοσ.

καλα σαν παιχνιδια ειναι τελεια

εμενα μονο η προταγωνιστρια μ αρεσε σε μια απο τς ταινιες.... δεν θυμαμαι καν σε πια ταινια απο τσ 3 ηταν

:P xaxa0ao0ax0

Δημοσ.
εμένα sno0py μπορώ να πώ πως το δύο μου άρεσει περισσότερο απο το ένα.....οχι οτι το ένα δεν μου άρεσει

Σεβαστη η αποψη σου φιλε απλα να σου πω την αποψη μου οτι το δυο επειδη παιζοταν σε εξωτερικο περιβαλλον θα μπορουσαν να το ειχαν κανει απιστευτο και να δωσουν και γευση απο τα παιχνιδια για αυτο με απογοητευσε καπως απο την αλλη το ενα δεν ξερω μου φανηκε εξαιρετικα καλο δλδ ειναι απο τις ταινιες που ξαναβλεπεις!Ελπιζω σε καλη συνεχεια αν βγαλουν και αλλες..

Δημοσ.
Σεβαστη η αποψη σου φιλε απλα να σου πω την αποψη μου οτι το δυο επειδη παιζοταν σε εξωτερικο περιβαλλον θα μπορουσαν να το ειχαν κανει απιστευτο και να δωσουν και γευση απο τα παιχνιδια για αυτο με απογοητευσε καπως απο την αλλη το ενα δεν ξερω μου φανηκε εξαιρετικα καλο δλδ ειναι απο τις ταινιες που ξαναβλεπεις!Ελπιζω σε καλη συνεχεια αν βγαλουν και αλλες..

σε αυτό έχεις δίκιο

Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο πως όλες οι game-movies που δεν πάτησαν επάνω στο game πάτωσαν, και προσοχή μιλάμε για ένα game που έχει τρελό story και άπειρους διαλογους. Εδώ το Hitman που έχει πολύ σχετικό story βάλανε τον olyphant να peskei το game πριν γυριστεί η ταινία. Από κει και πέρα βλέπε street fighter, max payne, ΡΕ, bloorayne, Alone in the Dark, κτλ, όλες άθλιες. Όταν κανεις τέτοιες ταινίες ποντάρεις στους gamers, γιατί άμα ικανοποιήσεις του fans τότε οι υπόλοιποι είναι standard ότι θα γουστάρουν και μετέπειτα ίσος παίξουν και το game. Για μένα μονο Double dragon, Hitman, Silent Hill και Doom δεν με χάλασαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...