Προς το περιεχόμενο

Ταινία Resident Evil 4;

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το 5/10 ή 2.5/5 (πολύ χοντρικά) θεωρείται καλό;

Αναλογα με ποια κρητιρια ψηφιζεις..Τωρα που εχουν μπει και εταιρειες στο mdb ποτε δεν ξερεις..πενταρακι βλεπετε ανεση αλλα δεν ειναι και κατι το απιστευτο..Συνηθως τις βαθμολογιες τις παιρνουν απο το τροπο που παιζουν οι ηθοποιοι και μετα ακολουθει το σεναριο(ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον)..Μουφες ταινιες με καλη ηθοποια δυστυχως υπερεκτιμουνται..

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

εμένα μου άρεσαν και οι 3 πάντως και περιμένω πως και πως το 4!!!!

Δημοσ.

tsilas1 k Iron_man21πρεπει να μην εισαστε φαν του παιχνιδιου εεε?Ετσι εξηγειται η μεγαλη συμπαθεια που τρεφεται για τις ταινιες.

Περα απο τιν πλακα ομως θα πρεπει να διωξουν την Μιλλα Γιοβοβιτς κ να βαλουν κανενα ηθοποιο που να πλησιαζει σε καποιον απο τους χαρακτηρες του resident evil.Για να δουμε θα μας κινησει καθολου το ενδιαφερον ?

• Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο δεν με χάλασε περιέργως. Είχε πλάκα. (ειδικά η παγίδα με τα laser που έκοψε τον άλλον σε κύβους Knorr)

Το δεύτερο απ'όταν μπέρδεψαν οι παραγωγοί το Devil May Cry με το Resident Evil (είδαν Capcom και στα 2 :P) με την σκηνή με την μηχανή στον αέρα/bang bang/boom, με ξενέρωσε + ότι η Jill ήταν κομπάρσα τελείως. :P

Την 3η δεν την είδα, αλλά άκουσα άσχημα σχόλια και από το trailer γενικά δεν μου θύμησε Resident Evil.

Τώρα και 4η; :P

Ουχ... Το γάλα της αγελάδας θα έχει γίνει τυρί μέχρι τώρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
tsilas1 k Iron_man21πρεπει να μην εισαστε φαν του παιχνιδιου εεε?Ετσι εξηγειται η μεγαλη συμπαθεια που τρεφεται για τις ταινιες.

Περα απο τιν πλακα ομως θα πρεπει να διωξουν την Μιλλα Γιοβοβιτς κ να βαλουν κανενα ηθοποιο που να πλησιαζει σε καποιον απο τους χαρακτηρες του resident evil.Για να δουμε θα μας κινησει καθολου το ενδιαφερον ?

Ναι έχεις δίκιο δεν είμαι φαν του παιχνιδιού ούτε καν το έχω παίξει ποτέ!!!Και μου αρέσει η Μιλλα Γιοβοβιτς και δεν θέλω να την διώξουν αλλά πολύ λένε ότι δεν τους αρέσει αλλά από που έβγαλαν τόσα λεφτά οι ταινίες δεν μπορώ να καταλάβω

Budget $32,000,000

Gross revenue $102,441,078 από wikipedia :-)

Δημοσ.

Σε όποιον αρέσει πολύ η Μίλα θα διακαιωθεί στο 4. :)

Θα είναι γεμάτο κλώνους της..(λογικά..:S)

Δημοσ.

jimis panousis μας κάνεις πλάκα νομίζω.εμένα και το έργο και το

παιχνίδι μου αρέσει και δεν θέλω να διώξουν την Jovovich!

slygeo87 μιλάς σωστά

Δημοσ.
jimis panousis μας κάνεις πλάκα νομίζω.εμένα και το έργο και το

παιχνίδι μου αρέσει και δεν θέλω να διώξουν την Jovovich!

Σου αρεσε που ειχαν τους πρωταγωνιστες του παιχνιδιου σαν κομπαρσους κ που εχουν βαλλει μια Alice που εχει σουπερ-ντουπερ δυνατοτητες σαν να ειναι μια απο τους κακους?Εγω προσωπικα πρωτα επαιξα το παιχνιδι κ μετα ειδα τις ταινιες κ αυτο που εχω να πω ειναι οτι πατωσαν στις 2 τελευταιες ταινιες.Για την πρωτη δεν εχω να πω τπτ γιατι ηταν ψηλοκαλη.Μακαρι να εμεναν μονο στην πρωτη κ να μην εβγαζαν αλλες ή να εβγαζαν αξιες συνεχειες του Resident evil.

Δημοσ.
Σου αρεσε που ειχαν τους πρωταγωνιστες του παιχνιδιου σαν κομπαρσους κ που εχουν βαλλει μια Alice που εχει σουπερ-ντουπερ δυνατοτητες σαν να ειναι μια απο τους κακους?

για να σκεφτώ..................ΝΑΙ!:P

Δημοσ.

Όλες ήταν άθλιες με την διαφορα ότι η πρώτη ήταν λίγο και η τελευταία πολύ. Καμια σχέση με το game και ειδικά ένα game το οποιο έχει ήδη σενάριο και πολύ δυνατό story. Έκατσε η Μιλλα στον director ότι έκανε δηλαδή και με τον Μπεσόν στο 5th Element, τουλάχιστον εκεί ήταν καλή. Προτιμώ το "ανιμε" που βγήκε τώρα τελευταία. Τώρα άμα θες ταινία με zombie δες το Dawn of the Dead.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι ταινίες. Αν και θα προτιμούσα να ήτανε βασισμένες πάνω στα video games.

Είχαν από μόνα τους πολύ ωραία ιστορία. Δε χρειαζόταν να δημιουργήσουν καινούργια για τις ταινίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...