fe31h Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Γεια σας... Ειχα ενα λογαριασμο rapidshare... εχω ξεχασει τον κωδικο μου και δεν μου τον στελνει μεσω email!!!! Οταν παταω τα στοιχεια μου λεει οτι βρεθηκε αλλα ο κωδικος ειναι λαθος... Υπαρχει αλλος τροπος ανακτησης του κωδικου μου???
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Eπικοινωνησε με το rapidshare.Στειλτους ενα mail και εξηγησε την κατασταση.Ειναι εξυπηρετικοι σε τετοια θεματα.
fe31h Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 και αν σας πω το αλλο? που δεν νομιζω να μου το απαγορευει το φορουμ... Τον λογαριασμο τον βρικα στο σχολειο και ητανε ξεκλειδωτος και απλα του αλλαξα τα στοιχεια.... σε αυτην την περιπτωση παλι χαμενος βγαινω??? τι ειχα τι εχασα??? Θελω να πω οτι αν μου πουν να αποδειξω με το paypal οτι τον πληρωσα εγω απλα......
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ωραιος...Και περιμενεις βοηθεια ενω προσπαθεις να μας δουλεψεις και να κλεψεις τον λογαριασμο καποιου? Γεια σας...Ειχα ενα λογαριασμο rapidshare... εχω ξεχασει τον κωδικο μου και δεν μου τον στελνει μεσω email!!!! Οταν ειπα πριν,στο rapidshare ειναι εξυπηρετικοι σε τετοιες περιπτωσεις ετσι ωστε να μην αγχωνεται κανεις οταν αντιστοιχοι με σενα πεφτουν πανω σε καποιο ξεκλειδωτο account.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το παρόν forum δεν ενθαρρύνει την κλοπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.