Προς το περιεχόμενο

Μια κάρτα μα ποια κάρτα!!!

joe7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Wow 2 ωρες ελειψα και προλαβατε και τα γραψατε ολα.

Με budget εως 106 ευρω, εγω θα επαιρνα αυτην.

Αν δεν ηθελα να ξοδεψω τοσα πολλα χρηματα, θα επαιρνα την 4670 (επειδη ειναι πιο φτηνη της 9600GSO και με παραπλησιες επιδοσεις). Τη πιο φτηνη 4670 που θα εβρισκα (~72€).

;)

Καλως σε βρηκαμε εμεις.

Δημοσ.
Αν προκειται να αναβαθμισεις συντομα οθονη, τοτε περιμενε 1-2 βδομαδες για καποια απο αυτες! http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=4870

Θα πεσει η τιμη τους ~30-50 ευρω λενε.

Αν δεν προκειται να αλλαξεις οθονη, θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω αυτη.

Η 8600GT ειναι πολυ αδυναμη και παλια για τα σημερινα δεδομενα.

Α και καλωσηλθες :-)

ξερουμε αν τοτε 8α βγουν και οι 4890???

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ παιδιά γιά τη βοήθεια!!Τελικά όλα οδηγούν στην 4670!!!Thnx για τις συμβουλές!!;)

• Moderators
Δημοσ.

3850 512 GDDR3 ~= 4670 512 GDDR3

3850 256 and/or DDR2 < 4670 512 GDDR3 ;)

Αλλα η 4670 καιει σαφως λιγοτερο ρευμα (μπαινει και σε πιο μαπα τροφοδοτικα), καθως δε χρειαζεται καν 6pin τροφοδοσια.

Επισης ειναι και πιο μικρη σε μεγεθος και το συστημα ψυξης της ειναι πιο μικρο.

Ερχεται συνηθως με onboard HDMI και εχει το UVD2 (και οχι το 1 οπως η 3850) ;)

Δημοσ.

στην ati δουλευεις??? :-)

thnx φιλε,κατατοπιστικοτατος!αν και μου κανες την καρδια περιβολι-ωρα για αναβαθμιση! :-D:-D

• Moderators
Δημοσ.

Μπα πού τετοια τυχη...(να δουλευω στην Ati) :-(

Τιποτα ρε συ, γιαυτο ειμαστε εδω!

Αν θες να αναβαθμισεις, ανοιξε ενα topicακι να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

ακομα το σκεφτομαι,γι αυτο δεν ανοιγω νεο τοπικ...αξιζει να παω απο 3850 256 σε 4850 512??εχω amd x2 6400 στα 3,2 και 4gb ram 800αρες.θα δω διαφορα η θα φαω bottleneck??

α,επισης εχω 19αρα οθονη...

• Moderators
Δημοσ.

Αν μας πεις και τι τροφοδοτικο και τι vga εχεις τωρα... καθως και αν θα αλλαξεις συντομα οθονη.

Επισης αν παιζεις πολυ απαιτητικα παιχνιδια ή συμβιβαζεσαι και σε medium/high details.

Δημοσ.
Αν μας πεις και τι τροφοδοτικο και τι vga εχεις τωρα... καθως και αν θα αλλαξεις συντομα οθονη.

Επισης αν παιζεις πολυ απαιτητικα παιχνιδια ή συμβιβαζεσαι και σε medium/high details.

vga εχω την 3850 256.και σκεφτομουν να πηγαινα σε 4850(η και 4870 σε περιπτωση που πεσει αρκετα η τιμη της σε 2 βδομαδες).απο psu ειμαι καλυμενος,μπορω να βαλω 2-3 4850 πανω,χεχε :-)

σκεφτομουν μην επαιρνα καποια καλη 22αρα συντομα η ισως και καποιον φθηνο projectora που θα τον χρησιμοποιω μονο για games και ΗD movies...

μεχρι τωρα συμβιβαζομουν σε medium details απλα αν δωσω ενα σημαντικο ποσο για καρτα και οθονη,ας πιασει τοπο!

• Moderators
Δημοσ.

Οχι μη πας σε 4850, δεν αξιζει.

Περιμενε κι εσυ (μαζι με μενα -3870 εχω-), τις direct X 11 καρτουλες στο τελος του ετους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...