Προς το περιεχόμενο

Μια κάρτα μα ποια κάρτα!!!

joe7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο μένα.Θέλω τη συμβουλή σας για αγορά κάρτας γραφικών.Aπο games παίζω μόνο adventure,όπως Paradise,The longest journey,Next life κ.α.Η οθόνη μου είναι 17'' και το σύστημα το εξής: Intel c2d E7400 2.8GHz,MSI P43 NEO-F, 4GB RAM crusial ballistix, Heroichi 500W. Ένας φίλος,μου πρότεινε αυτή. Εσείς τι προτείνετε;;

• Moderators
Δημοσ.

Αν προκειται να αναβαθμισεις συντομα οθονη, τοτε περιμενε 1-2 βδομαδες για καποια απο αυτες! http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=4870

Θα πεσει η τιμη τους ~30-50 ευρω λενε.

Αν δεν προκειται να αλλαξεις οθονη, θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω αυτη.

Η 8600GT ειναι πολυ αδυναμη και παλια για τα σημερινα δεδομενα.

Α και καλωσηλθες :-)

Δημοσ.

thanks!Καλώς σας βρήκα!!:-) Δν είναι λίγο υπερβολικές για τις απαιτήσεις μου αυτές οι κάρτες; (δν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω,στη γνώμη σας βασίζομαι).Υπολόγιζα να μου βγει γύρω στα 70-100Ε η κάρτα.Λίγα είναι,ε;

Δημοσ.

+1 VAssassin

Αλλά από την άλλη μπορείς να πάρει μια 4850 (μιας και το σύστημά σου είναι επαρκέστατο) και να ξενοιάσεις για περισσότερο καιρό. Αν πάλι θες κάτι ένα κλικ καλύτερο από την 4670 υπάρχει και η 9600GSO ;)

(4850 θα έπαιρνα εγώ αλλά σε ~2 εβδομάδες)

Δημοσ.

4670 ή 4850 ποιά όμως;Έχει asus, msi, sapphire κ.α. Στα πόσα mb?Sorry αν ρωτάω βλακείες αλλά είμαι άσχετη!!!

Δημοσ.

ως τα 100 ευρω που γραφεις υπαρχουν οι 4670 και 4830 για το κατι παραπανω η 4850

αν παντως σχεδιαζεις συντομα να αλλαξεις την οθονη σου μια 20''/22'' καλυτερα να παρεις την τριτη

Δημοσ.
Αν προκειται να αναβαθμισεις συντομα οθονη, τοτε περιμενε 1-2 βδομαδες για καποια απο αυτες! http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=4870

Θα πεσει η τιμη τους ~30-50 ευρω λενε.

Αν δεν προκειται να αλλαξεις οθονη, θα σε ικανοποιησει και με το παραπανω αυτη.

Η 8600GT ειναι πολυ αδυναμη και παλια για τα σημερινα δεδομενα.

Α και καλωσηλθες :-)

μούφες είναι αυτά που λένε ήδη οι παραλαβές είναι πιο ακριβές από ότι ήταν πριν και μόλις έρθει η 4890 θα εξαφανιστούν όλες οι άλλες

δεν είναι δικά μου λόγια είναι από άτομο στο "χώρο" aka gorilas & sapphire....

Δημοσ.

Αμα έχει και cuda ρε παιδιά τι το συζητάμε!!:lol: ....(να μην πεταχτώ κ εγώ η άκυρη;;!!).Πάντως λόγω τιμής κ επειδή δε σκοπεύω να αλλάξω οθόνη σύντομα μάλλον θα σκεφτώ για asus 4670 ή 9600GSO.Ταιριάζουν αυτές στο σύστημά μου έτσι;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...