giorgos147 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδιά Είχα έναν φορητό ο οποίος ήταν πραγματικά σκυλί... Μια μέρα όμως...Άφησε πνεύμα.Το πρόβλημα εμφανίζεται στις εικόνες που σας δείχνω(συγγνώμη για την τόσο χάλια ποιότητα).Το πρόβλημα είναι οτι έχει 4 πραγματάκια σαν κουτάκια,από τα οποία το ένα έχει σπάσει και θρηματιστεί σε ένα μέρος.Όποτε τον βάζω στη πρίζα βγάζει καπνούς και πετάει και καμιά σπίθα εκείνο το κουτάκι.Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί;Μια χαρά ήταν ο φορητούλης ρε γαμώτο...Για αυτό ρωτάω(pentium 4 είχε)και θα μου ήταν μια χαρά για κατεβαστήρι. Σε κάτι τέτοια πιάνουν τα χέρια μου,αλλά και να μην έπιαναν...Χαμμένος είναι ο υπολογιστής,οπότε προτείνετε οτι θέλετε! Ευχαριστώ πολύ.Καλό σας απόγευμα.
blackstar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το κουτάκι είναι πυκνωτής, και για να σου των αλλάξει κάποιος πρέπει να ξέρει την χωρητικότητα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Χμμμ,αν τον βγάλω απο το σύστημα;Υπάρχει κίνδυνος;
blackstar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Χμμμ,αν τον βγάλω απο το σύστημα;Υπάρχει κίνδυνος; Δε είμαι σιγουρος φίλε μου, όποτε δε θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, καλύτερα να βρεις κάποιον που έχει η το σχεδιάγραμμα και ξέρει να σου αλλάξει τον πυκνωτή.
carib Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είναι πυκνωτής. Το θέμα είναι ότι δεν χαλάει από μόνος του στο άσχετο. Πρέπει να υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν το βγάλεις δεν υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα κίνδυνος όμως αν πας να τον αποκολλήσεεις με ένα οποιοδήποτε κολιτήρι μάλλον θα ξεκολλήσεις και μέρος του κυκλώματος μαζί οπότε θα πρέπει να ξεχάσεις οριστικά το mainboard. Πήγαινέ το σε κάποιον ηλεκτρονικό να το κάνει. Δεν νομίζω να σε χρεώσει πολύ. Εγώ προσωπικά θα χρέωνα 30-60Ευρώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.