Dr_73 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μόλις έκανα αναβάθμιση στο pc και θα ήθελα να παίξω first-person-shooters on-line. Ποιό έχει πολλούς παίκτες μόνιμα μέσα; Θα κάνω παραγγελία στο play.com , σίγουρα το ut3 , αλλά τι άλλο θα μου προτείνατε; Εκτός από διαστημικά θα μου άρεσε και με όπλα wwii. Αν επίσης δεν είναι και πολύ φρέσκια κυκλοφορία και είναι φθηνότερο , αλλά έχει παίκτες ακόμη καλύτερα! Παλιά είχα παίξει τα πάντα, moh, cod , ut όλα , sof . Θέλω να έχει πολλούς παίκτες και θα μου άρεσε να υπάρχουν και επιπλέον διαθέσιμοι χάρτες εκτός του βασικού πακέτου , όπως υπάρχουν για το ut π.χ.
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αφού πήρες νέο PC όρμα στο Crysis Wars Αυτό ακούγεται για βαρύ όμως! Το pc έχει έναν 8400 και μια 260. Θα φαίνεται αξιοπρεπώς;
Mourgolikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Αυτό ακούγεται για βαρύ όμως!Το pc έχει έναν 8400 και μια 260. Θα φαίνεται αξιοπρεπώς; Μια χαρά θα είσαι. Δοκίμασε το Call of Duty 4: Modern Warfare το οποίο σύμφωνα με το X-Fire είναι το δεύτερο παιχνίδι με τον περισσότερο κόσμο (μετά το WoW). Επίσης άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές είναι τα: Counter-Strike: Source Call of Duty: World At War Left 4 Dead Team Fortress 2 Combat Arms Far Cry 2 Crysis Warhead Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 Enemy Territory: Quake Wars Quake 4 (σου έβαλα τα καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει) (στατιστικά με πόσους περίπου παίκτες παίζουν, το πότε βγήκε και video στα έχει στα links )
afentiko Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τα καλύτερα FPS που έχω παίξει Call of Duty 4 γιατί είναι παιχνιδάρα Call of Duty World at War για ww2 που έλεγες ( και αυτό αντάξιο του προκάτοχού του) Battlefield 2142 για διαστημικά που λες ( και αυτό παιχνιδάρα, πόλεμος μεταξύ ασίας και ευρώπης το έτος 2142!! )
Dr_73 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά . Για αγορές το play.com συμφερει λέτε ή ξέρετε τίποτε φθηνότερο; Στη σελίδα που προτείνατε είδα και κάτι άλλο , το αναφέρω , επειδή μπορεί να μην το ξέρει κάποιος. Το Wolfenstein: Enemy Territory είναι δωρεάν και έχει σύμφωνα με τα γραφόμενα πάρα πολλούς παίκτες. Είναι βέβαια παλιό.
aliakas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 http://www.lioncorpkeys.com πολύ καλές τιμές χμμμ δηλαδή από κει αγοράζεις το cdkey μόνο ? και το game από που το κατεβαζεις ? ή σου το στέλνουν αυτοί ταχυδρομικός ? γιατί αν χρειάζεται τορρεντ και crack κτλ είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για να γλυτώσεις μερικά ευρώ ...
Nearly_God Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 F.Ε.Α.R. Combat από εμένα........και είναι και τζάμπα Δοκίμασε και QuakeLive το οποίο είναι επίσης Free.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 πολύ καλές τιμές χμμμδηλαδή από κει αγοράζεις το cdkey μόνο ? και το game από που το κατεβαζεις ? ή σου το στέλνουν αυτοί ταχυδρομικός ? γιατί αν χρειάζεται τορρεντ και crack κτλ είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για να γλυτώσεις μερικά ευρώ ... μαλλον στο steam τα βαζεις? δεν ξερω, δεν εχω παρει απο αυτους.
aliakas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από aliakas Εμφάνιση Μηνύματος πολύ καλές τιμές χμμμ δηλαδή από κει αγοράζεις το cdkey μόνο ? και το game από που το κατεβαζεις ? ή σου το στέλνουν αυτοί ταχυδρομικός ? γιατί αν χρειάζεται τορρεντ και crack κτλ είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για να γλυτώσεις μερικά ευρώ ... μαλλον στο steam τα βαζεις? δεν ξερω, δεν εχω παρει απο αυτους. έχει και games εκτός steam γιαυτό ρωτάω μήπως καποιος ξέρει πως έχει η διαδικασία ας πούμε το gta 4 άντε και αγοράσεις το cdkey μετά τι ? torrent kai crack ? και να πληρώσεις 30 ευρα (λέω μια random τιμή) για να έχεις στην ουσία game από τον 8ειο edit άκυρο τώρα σε κατάλαβα
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 το gta το εχει και στο steam εγω που το εχω αγορασει απο αλλο site (direct2drive) απλα σου δεινουν ενα Link να το κατεβασεις (εχω αρκετα παιχνιδια ετσι), δεν εχει kanena crack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.