imr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Λοιπον, χρησιμοποιω vista και για email το windows mail (Αλληλογραφια των windows στα ελληνικα φανταζομαι το ιδιο ειναι) Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν κανει minimize στο tray, πρεπει να το κλεισω , η να το εχω κανονικα minimize που ειναι ενοχλητικο Υπαρχει καποια επιλογη? Δεν βρηκα κατι οσο κοιταξα Υπαρχει κατι καλυτερο για τα vista εκτος απο το windows mail? Ο thunderbird δουλευει κανονικα? Προβληματα? και κανει minimize sto tray? Εχει καποιος να προτεινει καποιον mail client .αξιοπιστο βασικα που να γινετε και minimize?( φυσικα κατα προτιμηση freeware)
mits@kos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ο Τhunderbird έχει extension "Minimize to tray" που κάνει ακριβώς αυτό που θες. Νομίζω όμως ότι αυτό δεν είναι συμβατό με τις νεότερες της 2.0.0.14 εκδόσεις (με την τωρινή σίγουρα όχι).
kastel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ο Τhunderbird έχει extension "Minimize to tray" που κάνει ακριβώς αυτό που θες. Νομίζω όμως ότι αυτό δεν είναι συμβατό με τις νεότερες της 2.0.0.14 εκδόσεις (με την τωρινή σίγουρα όχι). Είναι πλήρως συμβατό μέχρι και την τελευταία version (2.0.0.19). Για του λόγου το αληθές: Απλά θα πρέπει να το κατεβάσεις από την ιστοσελίδα του και να το εγκαταστήσεις. Download (δεξί κλικ->Save Link As)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 κοιτα και το postbox μια... βέβαια, δεν το έχω δοκιμάσει σε vista (μόνο σε mac os x) αλλά μπορεί και να σε καλύψει...
kleidokratwr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Και γω thunderbird χρησιμοποιώ σπίτι με το extension. Επίσης μπορείς να βάλεις και outlook που έχει αυτή την επιλογή.
imr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω παιδια, θα δοκιμασω τον thunderbird τελικα Το postbox φαινεται ενδιαφερον, αλλα απο οτι ειδα η εκδοση windows ειναι beta ακομα οποτε ας παω καλυτερα στα σιγουρα
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Υπάρχει και ο έμμεσος τρόπος: utilities που αναλαμβάνουν να κάνουν minimize στο tray οποιαδήποτε εφαρμογή δεν έχει εγγενώς τέτοια δυνατότητα. Π.χ. TrayIt, Iconic Tray. AnVir Task Manager Free κ.ά. πολλά. Google it!
nidiser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Tο add-on Που χρησιημοποιώ στον firefox είναι το add-on "Boss Key"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.