Προς το περιεχόμενο

Φθηνό motherboard για Quad Core ?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, βοηθήστε με λίγο, έχω φάει τον κόσμο να βρώ μια φθηνή motherboard με τα εξής κριτήρια :

• DDR2 1066Mhz (4 slots)
  • Quad core compatible (θέλω να βάλω τον Q9300)
  • Οnboard VGA (οποιαδήποτε δεν με νοιάζει)
  • Υπάρχει

κάποιος χριστιανός ?

Τhanks ! :-)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπα μπάς κ βρεθεί mobo μέχρι 80 ευρώ max.. αλλά μπά ε?

Επίσης αυτό με τα 111 ευρώ που μου λές, λέει 1066 (OC) ... παίζουν κανονικά σε αυτά τα motherboards οι 1066άρες ? ή υπάρχει συμβατότητα με κάποιες μνήμες κ με κάποιες άλλες όχι ?

• Super Moderators
Δημοσ.

σχεδόν σε όλες τις μητρικές πρέπει να θέσεις manually τις ram στα 1066mhz ώστε να παίζουν εκεί...αυτόματα παίζουν στα 800...

Δημοσ.

Ναι αυτό το ξέρω, αλλά κοίτα πχ για το M3N78-EM (που το αγόρασα κ έφτιαξα το HTPC μου) τί εγραφε μέσα ->

"4 x DDR2 667/800/1066(O.C.) με δυνατότητα επέκτασης έως 8GB (dual channel, 240-pin). Σημ: Λόγω περιορισμού των AMD επεξεργαστών οι μνήμες 1066 υποστηρίζονται μόνο σε AM2+ CPU και μόνο ένα DIMM ανα channel."

Ειδική περίπτωση λές ? Λόγω AMD ?

• Super Moderators
Δημοσ.

θυγατρική της Asus...

όχι και άσχημες μητρικές αλλά αν μπορείς να δώσεις 111 για την μητρική στο πρώτο link θα είσαι σίγουρα καλύτερα...

Δημοσ.

Oι AMD εχουν αυτο το θεμα. Mε Intel δεν θα εχεις προβλημα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528438 ή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522649 αν δινεις τα λιγα παραπανω χρηματα.

Για folding το θελεις? Αν ναι τοτε εισαι οκ και με G31. Απλα προτεινα G43 λογω καλυτερου Southbridge.

Δημοσ.

Αν κατέβω ένα σκαλί και ψάξουμε ένα motherbard μέχρι και 800Mhz ταχύτητα μνημών.. σίγουρα θα έχουμε περισσότερες εναλλακτικές.. έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

για τι χρήση είναι?

για DDR-800 άνετα και φθηνά πας σε G31 και G41 (για onboard graphics). τώρα εγώ προσωπικά Asrock δεν θα αγόραζα. μονο Gigabyte, MSI και ASUS

• Super Moderators

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...